Hoteller (455)

Rejser til Nordamerika

Nordamerika har i mange år været en populær feriedestination. Verdensdelen omfatter både USA og Canada; to store og indflydelsesrige lande med store variationer i såvel klima og landskaber som sprog og kultur.
Med Spies kan du rejse til Nordamerika med rutefly, bestille hoteller, sammensætte din egen pakkerejse eller kombinere flere forskellige rejsemål i samme ferie. Du kan for eksempel kombinere en weekend i en storby med en uges strandferie eller et krydstogt. Og du bestemmer naturligvis selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Seværdigheder i Nordamerika

Det enorme kontinent rummer et kæmpe udbud af seværdigheder og aktiviteter. Oplev pulsen i Miami Beach, de stejle gader i San Francisco, Frihedsgudinden i New York eller glamouren i Hollywood - med Spies kan du vælge og vrage mellem et hav af rejsemål.

Storbyrejse i Nordamerika

Eftersom du selv skræddersyr din rejse til Nordamerika, vælger du selv, om du vil være væk en weekend, en uge, to uger - eller endnu længere. Nordamerika byder på mange spændende storbyer: Se Det Hvide Hus i Washington, prøv lykken på et kasino i Las Vegas eller gå i kendissernes fodspor på Hollywood Boulevard i Los Angeles.

Sol og strand i Nordamerika

Der er mange skønne sandstrande i Nordamerika, og på rejsemål som San Diego og Hawaii kan du kombinere strandliv med restauranter, forlystelsesliv, aktiviteter og andet, der hører en storby til. Lange sandstrande er der også mange af på rejsemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og Key West langs Floridas kyst.
Find dit hotel
Find din rejse til Nordamerika

Rejser til Nordamerika

USA
En rejse til USA byder på storby, shopping, restauranter, strand, kulture, natteliv, forlystelsesparker og meget, meget andet - her er noget for alle.