Se hoteller (13)

Rejser til Key West

En rejse til Key West, den sydligste juvel af Florida Keys-øerne, føles næsten som at rejse til Caribien - og stemningen er også mere caribisk end amerikansk.

Key West er en charmerende lille by, som altid har lokket kunstnere og eventyrere til, og som også er et favoritrejsemål for mange homoseksuelle. Efter en skøn dag på stranden drager de fleste ned til kajen og Mallory Square for at se solnedgangen og gadeartisternes opvisninger. Bydelen Old Town er en anden favorit med en skøn atmosfære, fredede huse og et hyggeligt restaurations- og forlystelsesudbud. Gå heller ikke glip af shoppinggaden Duval Street og forfatteren Ernest Hemingways hjem med tilhørende museum.

Bo på stranden

Vælger du at rejse til Key West, kan du se frem til at bo på stranden, blot få fra skridt fra en forfriskende dukkert. Spies tilbyder du flere hoteller, som både ligger centralt i Key West og samtidig tæt på en strand. I vores udbud findes såvel familiehoteller som luksushoteller i forskellige prisklasser.

Skræddersy din rejse til Key West

Når du rejser med Spies til Key West, rejser du med rutefly, så du selv kan bestemme både afrejsedag og rejselængde. Du kan også bestille en lejebil sammen med rejsen, så du er frit stillet til at se lige nøjagtig det, du har mest lyst til langs Florida Keys.

Tips og nyttig info
 • Hoteller på stranden
 • Kombinér rejsemål
 • Centralt beliggende hoteller
 • Lejebiler til gode priser
 • Valgfri rejselængde
 • Rejser året rundt
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Key West

Vejr og klima
 • januar
23°19°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • februar
24°19°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • marts
25°20°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • maj
28°24°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
30°26°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juli
31°26°
9
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • august
31°26°
9
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • september
30°26°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • oktober
28°24°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • november
25°22°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
24°19°
7
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
Strand
Ørækken Florida Keys byder på flere strande. Den største strand er den tre kilometer lange Smathers Beach, og en af de mest populære er Fort Zachary Taylor State Park Beach i Key West.
Fly og transfer

Flyvetid

13-15 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Key West hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Key West Lufthavn eller Miami Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Key West Lufthavn til hotellerne er ca. 10 minutter (ca. 4 km) og fra Miami Lufthavn ca. 4 timer (ca. 260 km).
Mad, drikke og natteliv
Key West har et godt udbud af restauranter, der serverer fiske- og skaldyrsretter, deriblandt retter med de lokale dybvandsrejer. Et must er også at smage den lækre desserttærte Key lime pie.
Nattelivet i Key West er godt med noget for enhver smag. Du skal være fyldt 21 år for at komme ind på barer, lounger og natklubber.
Shopping
I Key West ligger der mange butikker med både lokale og internationale mærkevarer, ikke mindst langs hovedgaden Duval Street og pladsen Mallory Square.
Aktiviteter og seværdigheder
Key West byder på mange aktiviteter. Du kan bl.a. prøve windsurfing, kitesurfing, snorkling, dykning og dybhavsfiskeri. Af velbesøgte seværdigheder kan nævnes Mallory Square i den gamle bydel og Ernest Hemingways hus, som nu er omdannet til museum. Det er også populært at tage på udflugt til de øvrige Key West-øer.
Sådan kommer du omkring
En af de bedste måder at komme rundt på i Florida er i lejebil. Du kan også tage taxi, hvilket er en del billigere end i Danmark.
Fakta

Vores service

Opholdet i Key West er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside.... Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgifter på hoteller

I Florida forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-50 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Eurocard, MasterCard og VISA.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i USA, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Hvis I er fire personer, får I to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize til deling.

Øvrigt

Hoteller i USA har normalt en aldersgrænse på 21 år, og derfor skal mindst én person i rejseselskabet være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in som garanti for betaling af værelsesregningen. Mange hoteller reserverer desuden et beløb på kreditkortet, som frigives ved afrejsen.
Hoteller og omgivelser er ikke egnet til bevægelseshæmmende. Det er kutyme at give ca. 15 % i drikkepenge. Det er ikke tilladt at færdes topløs på de offentlige strande. Læs også Vigtigt at vide og Spies' rejsebetingelser.
Find din rejse til Key West