Se hoteller (13)

Rejser til Key West

En rejse til Key West, den sydligste af Florida Keys-øerne, føles mere som at rejse til Caribien - og stemningen er også mere caribisk end amerikansk.
Key West er en charmerende lille by, som altid har lokket kunstnere og eventyrere til, og som også er et favoritrejsemål for mange homoseksuelle. Efter en skøn dag på stranden drager de fleste ned til kajen og Mallory Square for at se solnedgangen og gadeartisternes opvisninger. Bydelen Old Town er en anden favorit med en skøn atmosfære, fredede huse og et hyggeligt restaurations- og forlystelsesudbud. Gå heller ikke glip af shoppinggaden Duval Street og forfatteren Ernest Hemingways hjem med tilhørende museum.

Bo på stranden

Vælger du at rejse til Key West, kan du se frem til at bo på stranden, blot få fra skridt fra en forfriskende dukkert. Spies tilbyder du flere hoteller, som både ligger centralt i Key West og samtidig tæt på en strand. I vores udbud findes såvel familiehoteller som luksushoteller i forskellige prisklasser.

Skræddersy din rejse til Key West

Når du rejser med Spies til Key West, rejser du med rutefly, så du selv kan bestemme både afrejsedag og rejselængde. Du kan også bestille en lejebil sammen med rejsen, så du er frit stillet til at se lige nøjagtig det, du har mest lyst til langs Florida Keys.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Kombinér rejsemål
  • Centralt beliggende hoteller
  • Lejebiler til gode priser
  • Valgfri rejselængde
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Key West

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Key West