USA
Miami

USA

USA

New York, Miami, Los Angeles - eller hvorfor ikke en rejse med familien til Disney World? Hos Spies finder du det bedste, USA har at byde på.

USA er landet, der har det hele, og når du rejser med Spies, kan du skræddersy ferien efter dine egne ønsker. Start f.eks. med et par indholdsrige dage i New York, tag en afstikker til den smukke universitetsby Boston og fortsæt derefter med afslapning på stranden i Miami Beach eller Orlando. Du kan også tage på oplevelsesrejse til San Francisco, køre ad kystvejen til Los Angeles og afslutte ferien med at besøge drømmefabrikken Hollywood. Eller hvad med at tage til Hawaii, hvor vi tilbyder rejsemålene Honolulu og Maui? Eftersom du flyver med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Læs mere om USA Skjul tekst

Hvornår er vejret bedst i USA?
USA er et meget stort land, hvorfor klimaet adskiller sig betydeligt afhængigt af, hvortil i landet du rejser.

Boston, Chicago, New York og Washington
I den østlige del af USA ligger Spies' rejsemål Boston, Chicago, New York og Washington. Fælles for dem er, at klimaet minder om det danske. Somrene er behageligt varme og vintrene kølige. I Boston og Chicago er sne ikke usædvanligt, mens New York og Washington har en noget kortere og mildere vinter. Det bedste tidspunkt at rejse til samtlige rejsemål på USA's østkyst på, hvis man vil have varme, er i perioden fra maj til og med september. Her ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på 20-29 grader og over 30 grader i Washington. Det er også den lyseste og tørreste periode generelt, selv om mængden af nedbør er relativt jævnt fordelt over året.

San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego
I den vestlige del af USA ligger Spies' rejsemål San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego. Klimaet i Los Angeles og San Francisco minder om det ved Middelhavet med behageligt varme, tørre somre og milde vintre. I San Diego og Los Angeles ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på 18-24 grader året rundt, mens dagtemperaturen kan falde til under 15 grader i San Francisco om vinteren. Las Vegas ligger i Mojave-ørkenen og har tørre, hede somre med temperaturer på op mod 40 grader. Vintrene er betydeligt køligere, hvilket vil sige 12-15 grader om dagen og kølige nætter med temperaturer på ned til nul grader. Luftfugtigheden er lav året rundt, og solen skinner i gennemsnit 10 timer om dagen. Der falder sjældent regn.

New Orleans
New Orleans har et mildt klima året rundt. Somrene er varme med en gennemsnitstemperatur på over 25 grader fra april til oktober. Juni, juli og august er årets varmeste måneder med ca. 32-33 grader i dagtimerne. Om vinteren, i december og januar, er her koldest, men temperaturen ligger nu stadig på omkring 16-18 grader. Nætterne kan dog godt blive noget køligere på dette tidspunkt, ned til 6-8 grader.

Florida
Florida, hvor Spies' rejsemål Clearwater Beach, Fort Lauderdale, Fort Myers, Key West, Miami Beach, Orlando og Sanibel/Captiva Island ligger, har tropisk klima. Året kan inddeles i en tør periode fra november til april og en våd periode mellem maj og oktober. Temperaturen er behagelig året rundt, både i luften og i vandet. Gennemsnitstemperaturen om dagen varierer mellem 23 og 33 grader, og i havet ligger den laveste temperatur på omkring 20-24 grader i vintermånederne og op til 30 grader om sommeren.

Hawaii
Øerne Maui og Oahu, hvor Spies' rejsemål Honolulu ligger, har tropisk klima men her er ikke helt så varmt som i andre tropiske områder. Normalt er luftfugtigheden heller ikke lige så høj, hvilket skyldes de afkølende vinde. Temperaturen er jævn året rundt, det vil sige 26-30 grader om dagen og 18-23 grader om natten. Havtemperaturen ligger på omkring 24-27 grader, og korte, kraftige regnbyger forekommer året rundt. De bliver fulgt af solskin, og temperaturen falder ikke. Hawaiis tørreste måneder er december og januar (samt februar for Maui), og de vådeste måneder er april og juli.

  • Valuta: Dollar (USD)
  • Antal rejsemål:  19
  • Antal hoteller:  444

Find din USA-rejse

New York & The East

Uanset om du rejser til New York for at shoppe, besøge de verdensberømte seværdigheder eller for at opleve den helt specielle newyorker-stemning, er du sikker på at få dit livs storbyferie. New York har så meget at byde på, at du aldrig bliver helt færdig med byen.

Læs mere her

Californien & The West

USA's vestkyst rummer ikke bare ikoniske byer som San Francisco og Los Angeles med Hollywood, Disneyland og Beverly Hills. Det er perfekt for oplevelsesrige bilferier, der både rummer de store nationalparker og spillebyen Las Vegas.

Læs mere her

Florida

Florida byder velkommen med høj sol og temperaturer, der sjældent sniger sig under de 25 grader. Når du rejser til Florida, vil du møde suveræne strande, hoteller af rigtig god standard og så mange oplevelser, at du bliver nødt til at komme igen.

Læs mere her

Rejser til USA - vælg rejsemål:

Vil du kombinere et eller flere rejsemål? Ring 70 10 42 00 så hjælper vi dig!

Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!