Hoteller (897)

Rejser til USA

USA - the Land of Opportunity.

USA er landet, der har det hele. Her kan du fylde ferien med storbyoplevelser, shopping, restauranter, sol og strand, kultur, natteliv, forlystelsesparker og meget, meget mere. Kort sagt: En rejse til USA er et eventyr, du aldrig vil glemme.

Hvem kunne ikke tænke sig at besøge New York - metropolen af alle metropoler? Eller hvad med en rejse til Miami Beach, Los Angeles eller Hawaii? Rejser du med børn, vil Disney World i Orlando uden tvivl være et hit. Uanset om du har Frihedsgudinden, Det Hvide Hus, Golden Gate Bridge, Grand Canyon, Hollywood Boulevard eller The Strip i Las Vegas på din bucket list, får du alt det bedste af USA, når du rejser med Spies.

Weekendrejser til USA

Hvis du vil på weekendrejse til en storby, har du meget at vælge mellem i USA. Du kan også kombinere din storbyferie med en eller flere andre byer - eller med sol og strand på kysten. Spies tilbyder rejser til verdensberømte byer som New York, Chicago, New Orleans, San Francisco og mange flere.

Komponér din egen drømmerejse

Drøm dig bort på din egen skræddersyede rejse til USA. Begynd f.eks. med et par indholdsrige dage i New York, og fortsæt derefter med afslapning på stranden i det sydlige Florida. Eller hvorfor ikke tage en tur til San Francisco, køre ad kystvejen til Los Angeles og afslutte ferien med at besøge drømmefabrikken Hollywood? Eftersom du flyver med rutefly, når du rejser med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Fantastiske strande i USA

USA har også meget at byde på, hvis du drømmer om lange sandstrande. Florida er fyldt med skønne, brede sandstrande - eksempelvis på rejsemål som Clearwater Beach, Fort Lauderdale og Miami Beach, for bare at nævne de mest kendte. Med Spies kan du også rejse til Hawaii, hvor du kan bade på nogle af verdens fineste strande. Vil du kombinere strand og by på din ferie i USA, kan du bestille en rejse til San Diego, Californiens næststørste by, som har et intenst og kompakt centrum med masser af restauranter og butikker, et spændende kulturliv og lange strande uden for byen.

Rejs med børn til USA

Hvis du rejser med børn, kan vi varmt anbefale Florida. Få andre rejsemål rummer lige så mange oplevelser, attraktioner og seværdigheder. I Disney World i Orlando venter et gigantisk udvalg af aktiviteter og forlystelser for hele familien - på et område større end Manhattan! Florida rummer også populære turistattraktioner som Kennedy Space Center og Universal Studios og Everglades, den store nationalpark, hvor du bl.a. kan komme med på bådudflugt og se vilde alligatorer. Den nemmeste måde at rejse omkring i USA er med lejebil, og endnu nemmere bliver det, hvis du lejer den direkte i lufthavnen.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i USA?
USA er et meget stort land, hvorfor klimaet adskiller sig betydeligt afhængigt af, hvortil i landet du rejser.

Boston, Chicago, New York og Washington

I den østlige del af USA ligger Spies' rejsemål Boston, Chicago, New York og Washington. Fælles for dem er, at klimaet minder om det danske. Somrene er behageligt varme og vintrene kølige. I Boston og Chicago er sne ikke usædvanligt, mens New York og Washington har en noget kortere og mildere vinter. Det bedste tidspunkt at rejse til samtlige rejsemål på USA's østkyst på, hvis man vil have varme, er i perioden fra maj til og med september. Her ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på 20-29 grader og over 30 grader i Washington. Det er også den lyseste og tørreste periode generelt, selv om mængden af nedbør er relativt jævnt fordelt over året.

San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego

I den vestlige del af USA ligger Spies' rejsemål San Francisco, Las Vegas, Los Angeles og San Diego. Klimaet i Los Angeles og San Francisco minder om det ved Middelhavet med behageligt varme, tørre somre og milde vintre. I San Diego og Los Angeles ligger gennemsnitstemperaturen om dagen på 18-24 grader året rundt, mens dagtemperaturen kan falde til under 15 grader i San Francisco om vinteren. Las Vegas ligger i Mojave-ørkenen og har tørre, hede somre med temperaturer på op mod 40 grader. Vintrene er betydeligt køligere, hvilket vil sige 12-15 grader om dagen og kølige nætter med temperaturer på ned til nul grader. Luftfugtigheden er lav året rundt, og solen skinner i gennemsnit 10 timer om dagen. Der falder sjældent regn.

New Orleans

New Orleans har et mildt klima året rundt. Somrene er varme med en gennemsnitstemperatur på over 25 grader fra april til oktober. Juni, juli og august er årets varmeste måneder med ca. 32-33 grader i dagtimerne. Om vinteren, i december og januar, er her koldest, men temperaturen ligger nu stadig på omkring 16-18 grader. Nætterne kan dog godt blive noget køligere på dette tidspunkt, ned til 6-8 grader.

Florida

Florida, hvor Spies' rejsemål Clearwater Beach, Fort Lauderdale, Fort Myers, Key West, Miami Beach, Orlando og Sanibel/Captiva Island ligger, har tropisk klima. Året kan inddeles i en tør periode fra november til april og en våd periode mellem maj og oktober. Temperaturen er behagelig året rundt, både i luften og i vandet. Gennemsnitstemperaturen om dagen varierer mellem 23 og 33 grader, og i havet ligger den laveste temperatur på omkring 20-24 grader i vintermånederne og op til 30 grader om sommeren.

Hawaii

Øerne Maui og Oahu, hvor Spies' rejsemål Honolulu ligger, har tropisk klima men her er ikke helt så varmt som i andre tropiske områder. Normalt er luftfugtigheden heller ikke lige så høj, hvilket skyldes de afkølende vinde. Temperaturen er jævn året rundt, det vil sige 26-30 grader om dagen og 18-23 grader om natten. Havtemperaturen ligger på omkring 24-27 grader, og korte, kraftige regnbyger forekommer året rundt. De bliver fulgt af solskin, og temperaturen falder ikke. Hawaiis tørreste måneder er december og januar (samt februar for Maui), og de vådeste måneder er april og juli.

Rejser til USA

Det østlige USA
New York
 • Seværdigheder
 • Shopping
 • Sport/adventure
New York er et af vores mest populære rejsemål. Når du rejser hertil med Spies, kan du vælge imellem over 60 hoteller med en god beliggenhed i flere forskellige bydele.
Washington
 • Natteliv
 • Seværdigheder
 • Mad & Drikke
Den amerikanske hovedstad Washington er mere end bare Det Hvide Hus. Når du rejser med Spies, bor du centralt og kan nemt og bekvemt opleve alle seværdighederne.
Chicago
Chicago er det perfekte weekendrejsemål. Her finder du et stort udbud af kultur, seværdigheder, restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.
Boston
På en rejse til Boston venter spændende historie, grønne parker, god mad og en smuk, fodgængervenlig bykerne helt ud til havet.
New Orleans
I jazzens hovedstad indsnuser du bedst byens atmosfære på en af de mange restauranter eller musikscener. Men på en rejse til New Orleans kan du også opleve smukke haver og det berømte French Quarter.
En rejse til Florida er et uendeligt ensemble af store oplevelser. Du kan tage i Disney World i Orlando, shoppe i Miami Beach, bade på stranden i Key West - det er kun fantasien og feriens længde, der sætter grænser. Med Spies kan du skræddersy din rejse til flere rejsemål, så du kan få set alt det, du vil.
Clearwater Beach
 • Shopping
 • Strande
 • Børnevenligt
På en rejse til Clearwater Beach får du det bedste af det meste. Her er strande i topklasse og et stort udvalg af fornøjelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Lauderdale
 • Strande
 • Shopping
 • Mad & Drikke
Langs kanalerne i Fort Lauderdale, Floridas Venedig, ligger de eksklusive villaer på rad og række. På en rejse hertil får du luksus, velplejede strande og shopping i topklasse.
Fort Myers
 • Strande
 • Seværdigheder
Du skal rejse til Fort Myers, hvis du vil have en ferie med ro, afslapning og skønne strande. Med Spies kan du bo på et af Floridas bedste familiehoteller.
Key West
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Rejs med Spies til Key West, en vaske ægte juvel, der hele tiden tiltrækker nye gæster. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med din rejse.
Miami Beach
 • Natteliv
 • Strande
 • Shopping
Miami Beach er en af verdens mest populære feriebyer. Her findes alt - fra fantastiske South Beach og art deco-kvarteret til forlystelsesliv og shopping i verdensklasse.
Orlando
 • Børnevenligt
 • Seværdigheder
 • Shopping
Orlando er mere end kun Disney World: Her findes også fantastisk shopping, gode restauranter og masser af seværdigheder.
Sanibel/Captiva Island
 • Børnevenligt
 • Strande
 • Mad & Drikke
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt rejsemål med børnevenlige hoteller, skønne strande og en stemning, som i høj grad minder om Caribien. Lejebil anbefales.
En rejse til det vestlige USA byder på et væld af oplevelser. Her finder du både Los Angeles med Hollywood, Disneyland og Beverly Hills, San Francisco med Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman's Wharf og San Diego; Californiens næststørste by beliggende tæt på den mexicanske grænse, omgivet af såvel ørkenområder som vinmarker. Langs hele kysten ligger strandene som perler på en snor; Venice Beach, Santa Monica og La Jolla for blot at nævne nogle få, og rejser du ind i landet, kan du blandt andet besøge spillebyen Las Vegas med al dens neonlys og prangende overdådighed. Uanset hvilket eller hvilke rejsemål du vælger at tage til i det vestlige USA, anbefaler vi dig at leje en bil, så du på egen hånd kan udforske denne spændende, varierede og overraskende del af USA.
Las Vegas
 • Natteliv
 • Sport/adventure
 • Mad & Drikke
Las Vegas, verdens spilleby nummer et, behøver ingen nærmere præsentation - rejser du hertil med Spies, kan du vælge at bo på det berømte hotel Caesars Palace.
Los Angeles
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Rejs med Spies til drømmenes by. Hollywood, Beverly Hills, Malibu og Disneyland er bare nogle af Los Angeles' mange fristelser.
San Diego
San Diego er Californiens næststørste by med kilometerlange strande, et farverigt folkeliv, vingårde og masser af gode restauranter.
San Francisco
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
 • Børnevenligt
Rejs med Spies til San Francisco - en af verdens mest farverige og charmerende storbyer. Her er både seværdigheder og forlystelsesliv af høj, høj klasse.
Santa Barbara
 • Børnevenligt
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
Den hyggeligste badeby på kysten samt et af USA's bedste vinområder. Byen med den spanske koloni-stil ligger i rolige omgivelser mellem vand og bjerge.
Hawaii er selve definitionen på en drømmeferie. Ingen andre steder vajer palmerne lige så forførende, og ingen andre steder vajer de over lige så paradislignende strande. At Hawaii oven i købet kan tilbyde så mange forskellige aktiviteter, forlystelser og seværdigheder, gør kun den eksotiske øgruppe til et endnu mere tiltrækkende rejsemål.
Honolulu
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Honolulu er et af de allermest kendte rejsemål på Hawaii. Her får du en paradisferie på verdensberømte Waikiki Beach
Maui
Hawaiis næststørste ø, Maui, er et tropisk paradis med nogle af verdens fineste strande. Med Spies bor du desuden rigtig godt.

Find din rejse til USA