Hoteller (174)

Rejser til Det østlige USA

Rejser du til det østlige USA med Spies, kan du vælge mellem nogle af landets mest kendte storbyer.
Her ligger en af Spies' mest populære rejsemål, ikoniske New York, der byder på berømte seværdigheder som Manhattan, Central Park, Times Square og Empire State Building. I New York tilbyder vi både enkle og mere eksklusive hoteller, hvoraf de fleste ligger på det sydlige Manhattan. Nordøst for New York ligger Boston, som er en af USA's ældste byer med spændende historie, hyggelige parker, lækker mad og en fodgængervenlig bykerne ved havet.

Vælger du at rejse til "The Windy City" Chicago ved Michigansøen, kan du glæde dig til et stort udbud af kultur, seværdigheder og shoppingmuligheder i USA tredjestørste by, som er lige velegnet til en weekendtur som til et længere ferieophold. Godt 365 km syd for New York ligger USA's hovedstad, Washington D.C. med interessante museer og verdensberømte bygninger som Det Hvide Hus og Capitol. Endnu længere sydpå, ved Den Mexicanske Golf langs Mississippifloden, ligger jazzens fødested New Orleans, som ud over fantastisk musik byder på spændende restauranter og det maleriske French Quarter, som er byens ældste kvarter med et livligt natteliv. Med Spies rejser du til det østlige USA med rutefly, og du bestemmer derfor selv, hvornår du vil rejse, hvor længe du vil være væk, og hvor mange byer du vil besøge.
Find dit hotel
Find din rejse til Det østlige USA

Rejser til Det østlige USA

New York
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Restauranter og barer
  • Shopping
New York er et af Spies' mest populære rejsemål med et stort udbud af hoteller med rigtig god beliggenhed i flere forskellige bydele.
Washington
  • Aktiviteter og oplevelser
Den amerikanske hovedstad Washington D.C. er meget mere end bare Det Hvide Hus. Når du rejser med Spies, bor du centralt, i bekvem afstand til alle byens seværdigheder.
Chicago
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Shopping
Chicago er det perfekte weekendrejsemål. Her finder du et stort udbud af kultur, seværdigheder, restauranter, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.
Boston
På en rejse til Boston venter lækker mad, grønne parker, spændende historie og en fodgængervenlig bykerne ved havet - velkommen til en af USA's ældste byer!
New Orleans
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Shopping
I jazzens hovedstad indsnuser du bedst byens atmosfære på en af de mange restauranter eller musikscener. Men på en rejse til New Orleans kan du også opleve smukke haver og det berømte French Quarter.