Se hoteller (26)

Rejser til Washington

Det Hvide Hus er nok verdens mest berømte bygning, men Washington har også meget andet at byde på.
Washington D.C. har været USA's hovedstad siden år 1800. Byen blev anlagt på et tidligere vådområde efter en nøje gennemtænkt byplan og består af fire kvadranter med brede boulevarder og store grønne områder.

Verdens mest kendte regeringsby

Amerikanernes hovedstad er nok verdens mest kendte regeringsby. Her findes alle de bygninger og monumenter, du kender fra billeder, tv og film; Det Hvide Hus. Parlamentsbygningen, US Capitol. Washington Monumentets høje obelisk. Vietnam Veterans Memorial. Lincoln Memorial. Turen langs Pennsylvania Avenue med Det Hvide Hus er naturligvis et must. Det samme er de mange museer langs The Mall. Og så har Washington et så omfattende udvalg af kulturelle tilbud og gode restauranter, at hverken politikere eller turister har tid til at kede sig. Du kan med fordel kombinere rejser til Washington med en køretur langs kysten til New York.

Besøg International Spy Museum

Under den kolde krig var der næppe flere spioner noget sted i verden end i Washington. Besøg International Spy Museum på F Street og se den store samling af skæg og blå briller.

Smukkest om foråret

Når ferien handler om historie, kultur og arkitektur, kan du naturligvis besøge Washington året rundt. Men har du mulighed for et forårsbesøg, kan det absolut anbefales: Her er luften er mild, og tusindvis af japanske kirsebærtræer klæder byen i den fineste lyserøde kappe.

Spies' gæster om Washington

Find din rejse til Washington