Se hoteller (28)

Rejser til Boston

Bosten er en af USA's ældste byer med spændende historie, grønne parker, god mad og en fodgængervenlig bykerne ved havet.
Boston har gennem årene været centrum for en betydningsfuld del af USA's historie. Mest kendt er nok Boston Tea Party, som fremskyndede en åben konflikt mellem amerikanerne og moderlandet England. Bostons bykerne er kompakt, og det er nemt at gå rundt til byens seværdigheder. Får du lyst til at bade, kan du gøre det på en af de mange fine sandstrande uden for byen. Nærheden til havet gør også, at du på din rejse kan nyde lækre friskfangede skaldyr, med den amerikanske hummer som en af byens specialiteter. Boston har et ungdommeligt præg og er en kendt universitetsby med Harvard som et af de mest berømte universiteter.

Sport, historie og kultur

Er du sportsinteresseret, må du ikke gå glip af en hjemmekamp med baseballholdet Boston Red Sox, som spiller på Fenway Park, et af USA's ældste stadioner. Den historieinteresserede kan besøge Bostons gamle bydel og spadsere langs Freedom Trail, som tager dig med på en rejse gennem vigtige epoker i byens historie. Harvard og MIT ligger i studenterområdet Cambridge. Hvis du er i festhumør, kan du blive i området og opleve collegestudenternes natteliv på din rejse.

Bostons karakteristiske bydele

Byen Boston har gennem årene haft indvandring fra mange lande, hvilket har været med til at forme byens forskellige bydele. I North End finder du Bostons Little Italy med hyggelige gader og italienske restauranter. Historiske Beacon Hill med sine smalle gader, gasgadelygter, smukke bygninger og brostensbelagte fortove er et af Bostons mest eksklusive områder med luksusrestauranter, fashionable butikker og et trendy udeliv. Du må heller ikke glemme at besøge South End på din rejse til Boston: Bydelen er kendt for sin åbne og imødekommende atmosfære, og områdets internationale præg har gjort South End til en populær bydel med anderledes shopping og mad fra alle verdenshjørner. Ved Waterfront kan du spadsere langs nogle af byens pierer, føle havets brise og nyde den smukke udsigt over havet.

Med Spies til Boston

Når du rejser til Boston med Spies, flyver du med rutefly, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk - året rundt. Alle vores hoteller ligger centralt i byen og dermed tæt på alt det, Boston har at byde på. Her kan du vælge mellem alt fra børnevenlige hoteller til luksushoteller og mere voksenegnede hoteller. For voksne, som rejser uden børn, anbefaler vi Copley Square Hotel. Rejser du med børn, anbefaler vi i stedet det børnevenlige hotel Hyatt Regency Boston.

Kombinationer og lejebil

Hvis du vil have ekstra meget ud af din ferie, kan du kombinere rejsen til Boston med nogle dage i metropolen over dem alle - New York. På USA's østkyst er det desuden nemt og bekvemt at komme rundt i bil, så hvor ikke leje en bil og udforske omgivelserne på egen hånd?
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Familievenlige hoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Valgfri rejselængde
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Historie

Spies' gæster om Boston

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Boston