Se hoteller (37)

Rejser til Chicago

Når du bestiller en rejse til Chicago - en af USA's allerstørste byer - venter en urban sværvægter fyldt med store kulturelle oplevelser, seværdigheder, shopping og forlystelsesliv.
Chicago - eller 'The Windy City', som byen også bliver kaldt - har en smuk beliggenhed ved Lake Michigans bred. Midt i Chicago findes både strande, lystbådehavne og store, grønne parker såvel som to af verdens højeste skyskrabere, John Hancock Building og Willis Tower, med over 100 etager og en blændende udsigt. Chicago er altid et besøg værd og egner sig helt perfekt til en weekendtur fyldt med kulturoplevelser, varieret shopping, spændende forlystelsesliv og gode restauranter.

Chicago fra vandsiden

Vi kan varmt anbefale en sejltur på Lake Michigan eller Chicago River, når vejret tillader det. Et andet tip er at afsætte en dag til at besøge Field Museum of Natural History, der byder på udstillinger om alt fra antropologi over botanik til rumalderen. Adler Planetarium er også interessant med sine udstillinger om blandt andet navigation og udforskning af rummet, og kan du lide kunst, er Art Institute of Chicago et must.

Med Spies til Chicago

Når du bestiller din rejse til Chicago med Spies, kan du selv vælge, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. På den måde kan du skræddersy din rejse, så den passer dig bedst. Du kan vælge mellem en lang række hoteller i både mellem- og luksusklassen. Hotellerne ligger spredt i byens mest centrale dele - fra shoppingområdet Magnificent Mile til det store grønne område Grant Park og alt derimellem. Flere af hotellerne har bekvemmeligheder som motionsrum, indendørspool og spaafdeling.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Valgfri rejselængde
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller med pool

Spies' gæster om Chicago

Find din rejse til Chicago