Se hoteller (30)

Rejser til Orlando

Bestil en rejse til Orlando og oplev Walt Disney World Resort og andre af verdens mest populære attraktioner og seværdigheder.
Orlando er et mekka, hvad temaparker angår, og her er virkelig meget at se og opleve. Ud over Walt Disney World Resort er her en række andre kendte temaparker som for eksempel Legoland og Universal Orlando Resort med Harry Potters magiske verden. Uanset om du er ude efter eminente shoppingmuligheder, forlystelsesliv eller temaparker. finder du det, du søger, her. Tag f.eks. en tur til Cape Canaveral og Kennedy Space Center Visitor Complex, hvorfra de fleste af USA's rumraketter affyres. Er det sol, strand og vand, du har lyst til, så tag til en af de kilometerlange strande, der løber langs kysten. I Orlando ligger der også mange shopping malls og outlets, hvor du har mulighed for at gøre gode fund.

Børnevenligt i Orlando

Hvis du skal rejse med børn til Orlando, har vi masser af familievenlige hoteller at vælge imellem - uanset om du er til hotelværelser eller lejligheder. Mange af hotellerne ligger tæt på de mange temaparker i Orlando, men hvis du søger et hotel, der ligger tæt på både strand og temapark, skal du tage et kig på Disney's Beach Club Resort.

Krydstogt i Caribien

Hvorfor ikke kombinere din rejse til Orlando med et krydstogt i Caribien? Spies tilbyder en masse spændende ruter, hvor du har muligheden for at lægge vejen forbi nogle af Caribiens mest eksotiske øer som St Thomas, Barbados, St Maarten og Haiti for bare at nævne nogle stykker. Og så vælger du helt selv, hvor mange dage du ønsker at have i Orlando eller et af de andre rejsemål i Florida. For når du rejser med rutefly, kan du skræddersy din rejse helt efter dine ønsker.

Walt Disney World Resort

Orlando har mange attraktioner og seværdigheder at byde på, men de færreste rejser til Orlando uden at besøge Walt Disney World Resort - verdens største forlystelsespark, der dækker et areal større end Manhattan. Her er et uendelig stort udbud af forlystelser og underholdning for hele familien, og både restauranter, hoteller, golfbaner, forlystelser og underholdning er af høj kvalitet. Når du rejser med Spies, kan du vælge at bo på et temahotel i selve Walt Disney World Resort

Walt Disney World Resorts temaparker

I Magic Kingdom kan børnene hilse på Mickey Mouse, kigge ind i Askepots slot eller tage med Peter Pan til Ønskeøen. Walt Disney Studios Park er en drøm for dig, der er vild med Disneys film; her findes både forlystelser og shows fra nogle af Disneys mest populære film, f.eks. Tory Story og Star Wars. I Epcots fremtidsverden er temaet teknologi, opfindelser og kultur fra hele verden - her kan du være astronaut det ene øjeblik og viking eller samurai det næste. Og om aftenen venter Downtown Disney med masser af restauranter og forlystelsesliv.

Lej bil og udforsk Orlando

Den nemmeste måde at komme rundt på er i udlejningsbil. Du kører på gode highways, og det er nemt at finde vej. Ud over de ovennævnte seværdigheder, kan vi anbefale Legoland Florida i Winter Haven, forlystelsesparken Busch Gardens i Tampa og Universal Orlando Resort, hvor du får et kig ind i filmens forjættede verden. Med Spies kan du bestille lejebil sammen med din rejse.

Orlando med Spies

Med Spies rejser du til Orlando med rutefly, og du kan kombinere hoteller og rejsemål, som du selv ønsker det. Vi tilbyder mange kombinationsmuligheder og hoteller med en god beliggenhed overalt. Hvorfor ikke kombinere din ferie i Orlando med et af vores rejsemål på Floridas vestkyst, f.eks. Clearwater Beach eller Fort Myers Beach? Du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Og når du rejser med Spies gælder Pakkerejseloven, og vi hjælper dig, hvis der sker noget uforudset. Trygt, enkelt og fleksibelt.
Tips og nyttig info
 • God shopping, restauranter og natteliv
 • Familiehoteller
 • Kombinér rejsemål
 • God pris på lejebil
 • Spændende udflugter
 • Krydstogter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Orlando

Strand
Der er ingen strande i Orlando, men derimod kan du tage familie og venner med til et af de mange store vandlande, der ligger her i området - det kunne f.eks. være Wet 'n' Wild. I Walt Disney World Resort kan vandhunde også få dyppet kroppen i Disney's Blizzard Beach Water Park.
Vil du dog hellere en tur til stranden, er de nærmeste Cape Canaveral på østkysten og Tampa på vestkysten. Begge ligger ca. en times kørsel fra Orlando.
Mad, drikke og natteliv
Orlando byder på mad for enhver smag. Prøv gerne en af de overdådige skaldyrsbuffeter, der tilbydes mange steder, og et godt tip er også at besøge Boston Lobster Feast. Derudover findes et hav af fastfoodrestauranter.

Spis godt i Florida

I Florida kan du nyde mad fra hele verden og i alle prisklasser. Beliggenheden tæt på havet gør, at fisk og skaldyr er selvsagt på menuerne. Italienske restauranter er der også masser af, og de fleste af dem ejes og drives af italienere, som nemt kan lave dig en lige så velsmagende risotto eller spaghetti alle vongole, som du havde fået i Italien. Når det kommer til klassisk amerikansk mad, er kødretter en sikker vinder. For er der noget, amerikanerne kan finde ud af, er det at grille. Bestiller du din steak medium rare, så får du den medium rare. Det samme gælder burgere. Selv på de mindste spisesteder har man respekt for sig selv og laver alt fra bunden. Her skal du ikke være bange for, at du får en sej og kedelig burger. Tænk på, at et steakhouse ikke kun serverer kød; menukortet er ofte spækket med en masse spændende retter, men det er selvfølgelig den enkelte restaurants signaturretter, som er fremhævet. På de fleste restauranter er portionerne store, og derfor er det helt i orden, at to personer deler en ret. Kan du ikke spise op, vil du blive spurgt, om du ønsker at få resten med. Vær opmærksom på, at priserne i menukortet er uden moms, som bliver lagt på den endelige regning. Der tillægges også drikkepenge, og det anbefales at man lægger 15 %. Sørg dog for at tjekke regningen grundigt igennem, inden du betaler - mange restauranter har allerede indregnet drikkepengene i regningens samlede pris. Dette kaldes for service charge, gratuity eller tips. Andre restauranter hjælper deres kunder ved at udregne, hvor meget drikkepengene udgør, ud fra hvor mange procent de ønsker at lægge.
Bydelen Old Town er blevet bygget i klassisk 50'er stil med barer, restauranter og tivoli, og det er her, du finder det mest livlige natteliv. Her kan du se en betagende parade af veteranbiler, som hver aften "cruiser" ned af gaden.
Shopping
Winterpark, der ligger lige nord for Downtown, er Orlandos mondæne område med arkitekthuse og dyre designerbutikker. I Orlando finder du også outlet malls med kendte varer til billige priser. Langs International Drive er der en masse butikker, du kan besøge.
Sport og træning
Vil du træne i ferien, kan du spille tennis og stå på rulleskøjter.
Aktiviteter og seværdigheder
Orlando byder på et hav af aktiviteter, men byens trækplaster er i første omgang Walt Disney World Resort, som er verdens største forlystelsespark med et samlet areal, der er større end Manhattan. Det er med andre ord den perfekte ferieby for hele familien. Her er kvaliteten høj på alt - både attraktioner, hotelbygninger, restauranter, underholdning og golfbaner. Her er så meget at se og gøre, at man næsten ikke kan nå det hele på en uge. I Magic Kingdom kan børnene give Mickey Mouse et kram, besøge Askepots slot og tage med på kaptajn Nemos spændende verdensomsejling i ubåd. Læg også vejen forbi Epcots fremtidsverden, Universal Orlando Resort og Wet 'n' Wild.
Med en lejebil har du næsten uendelige muligheder for at udforske hele Florida. Hvorfor ikke lægge vejen forbi Walt Disney World Resort i Orlando eller Kennedy Space Center Visitor Complex? Begge ligger knap en times kørsel øst for Orlando.

Everglades

I den vestlige del af Fort Lauderdale, der hvor bygrænsen går, finder man den enorme nationalpark Everglades. Herfra kan man bl.a. tage på spændende bådture for at opleve alligatorer i deres naturlige omgivelser. Everglades er også hjem for mere end 400 forskellige fuglearter, forskellige arter af pattedyr, mange træsorter og andre beplantninger.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Florida på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Oplev Florida i egen bil

Det er nemt at køre bil i Florida. Ved første øjekast på kortet kan det hele fremstå som et virvar af veje, der overlapper hinanden på kryds og på tværs. Men ved nærmere inspektion er vejnettet logisk bygget op, og danner faktisk et simpelt, ternet mønster. Så hvis du misser en afkørsel, skal du blot svinge af ved den næste og køre tilbage igen.

Tre berømte veje

Interstate 95 er den store motorvej, som strækker sig langs hele USA's østkyst, fra Florida i syd til Maine i nord. Denne vej er den rigtige for dig, hvis du vil fra A til B hurtigst muligt. Da vejen på nogle strækninger har helt op imod seks vognbaner, er det sjældent, at trafikken står stille.

US 1 følger stort set den samme rute og strækning som Interstate 95, men minder mere om en landevej (eller nærmere end normal dansk motorvej).

A1A er en betydeligt mindre trafikeret vej, der strækker sig langs kysten. Bestemt ikke et godt valg, hvis du vil hurtigt frem til destinationen, men derimod det helt rigtige valg, hvis du vil nyde turen og udsigten og lave spontane stop undervejs ved f.eks. stranden, caféerne og restauranterne.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Orlando er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hotellerne

I Florida forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-50 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Eurocard, MasterCard og VISA.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Øvrigt

Hoteller i USA har normalt en aldersgrænse på 21 år, og derfor skal mindst én person i rejseselskabet være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in som garanti for betaling af værelsesregningen. Mange hoteller reserverer desuden et beløb på kreditkortet, som frigives ved afrejsen.
Det er kutyme at give ca. 15 % i drikkepenge. Læs gerne Vigtigt at vide samt Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os ret til at ændre i program, udflugter, priser mv.
Vejr og klima
 • januar
22°9°
7
Solskinstimer pr. dag
23
Regnfri dage
 • februar
23°10°
8
Solskinstimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • marts
26°13°
9
Solskinstimer pr. dag
23
Regnfri dage
 • april
28°15°
9
Solskinstimer pr. dag
25
Regnfri dage
 • maj
31°19°
9
Solskinstimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • juni
33°22°
9
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • juli
33°22°
9
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • august
33°23°
9
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • september
32°22°
8
Solskinstimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • oktober
29°19°
7
Solskinstimer pr. dag
23
Regnfri dage
 • november
26°14°
7
Solskinstimer pr. dag
23
Regnfri dage
 • december
23°11°
7
Solskinstimer pr. dag
24
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

13-15 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Florida hele året med rutefly. Flyet lander i Orlanado Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Orlando Lufthavn til hotellerne er ca. 30 minutter (ca. 25 km).

Find din rejse til Orlando
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.