Se hoteller (10)

Rejser til Clearwater Beach

På en rejse til Clearwater bader du ved en af verdens bedste strande, hvor solen skinner stort set året rundt.

Clearwater Beach ligger på en tange ud for Tampa. Stranden i Clearwater går for at være blandt de ti bedste strande i verden - og når du stikker tæerne i det fine, kridhvide sand, forstår du hvorfor. Stranden er omgivet af et veludbygget ferieområde med mange barer, restauranter og natklubber. Hvis du vil dyrke motion, har du også masser af muligheder, da der tilbydes alverdens typer vandsport. Du kan desuden spille golf eller leje et par inlinere og begive dig på sightseeingtur på egen hånd.

Udforsk omgivelserne omkring Clearwater

I kort busafstand fra Clearwater ligger storbyen Tampa, der byder på en fascinerende blanding af spansk, cubansk og amerikansk kultur. I Tampa finder du et bredt og varieret udbud af seværdigheder og oplevelser. Du kan se ishockey og amerikansk fodbold, gå en tur i en af de botaniske haver eller tage på aftensejlads i Den Mexicanske Golf. Clearwater Beach er desuden et godt udgangspunkt, hvis du vil se mere af Florida. Du kan f.eks. leje en bil og køre til Disney World i Orlando - en tur på under to timer.

Børnevenlige hoteller i Clearwater Beach

Når du rejser med børn til Clearwater Beach, har du selvfølgelig mulighed for at bo rigtig godt. Vi anbefaler det familievenlige Sheraton Sand Key Resort - et lækkert førsteklasseshotel beliggende ved stranden lige uden for Clearwater Beach centrum. Her kan du koble af i et indbydende poolområde med børnepool, liggestole og poolbar. Hotellet har desuden en restaurant, en tennisbane og en legeplads.

Skræddersy din rejse til Clearwater Beach

Når du bestiller en rejse til Clearwater Beach hos Spies, bestemmer du alting selv. Da du flyver med rutefly, kan alting arrangeres, så det passer dig og dit rejseselskab: Hvornår I skal rejse, hvor længe I skal være afsted, hvor I skal bo m.m. Vi sørger for, at du finder den rejse, som passer dig bedst. Glem ikke at kigge på muligheden for at kombinere din rejse til Clearwater Beach med et af vores andre rejsemål i Florida.

Tips og nyttig info
 • Fine strande
 • Familiehoteller
 • Hoteller på stranden
 • Centralt beliggende hoteller
 • Lejebiler til gode priser
 • Kombinér rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Clearwater Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
22°11°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • februar
23°11°
8
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • marts
24°13°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
27°16°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
31°19°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • juni
32°22°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • juli
32°23°
9
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • august
32°23°
8
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • september
32°22°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • oktober
29°19°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
25°14°
8
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • december
23°11°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
I Clearwater Beach venter en kridhvid strand med finkornet sand, og der tilbydes forskellig slags vandsport. Langs stranden findes flere restauranter.
Fly og transfer

Flyvetid

13-15 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Clearwater Beach hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Tampa Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Tampa Lufthavn til Clearwater Beach er ca. 35 minutter (ca. 35 km).
Mad, drikke og natteliv
Langs stranden i Clearwater Beach ligger der mange restauranter med udendørsservering. Tampa ligger cirka en halv times bilkørsel fra Clearwater Beach og har et stort udbud af lokale og internationale restauranter.
Der er en række barer i Clearwater Beach, men byens natteliv er ret fredeligt. Der er til gengæld livligt i Tampa med både koncertsteder, barer med levende musik og natklubber.
Shopping
Langs strandpromenaden i Clearwater Beach er der et par butikker, som primært sælger souvenirs. Flere shoppingmuligheder finder du i et af de mindre shoppingcentre, som bl.a. sælgertøj og elektronik.
Aktiviteter og seværdigheder
Her er masser at give sig til for de vandsportsinteresserede med aktiviteter som vandscooter, windsurfing og dykning. Af andre aktiviteter kan nævnes tennis, inliners, gokart, falskærmsflyvning og ridning. Ved parken Pier 60 og langs molen arrangeres desuden tit små markeder og festivaler.

Key West

'The Keys' er en stor øgruppe på Floridas sydspids. Her, hvor USA møder Caribien, hersker en dejlig afslappet stemning med hvide strande og vajende palmer. Gå ikke glip af denne charmerende by længst ude på Floridas odde.
Sådan kommer du omkring
At leje en bil er den mest almindelige måde at komme rundt på, når du holder ferie i Florida. Du kan selvfølgelig også tage en taxi.

Taxi

Det er noget billigere at køre med taxi i Florida end i Danmark, alt afhængigt af valutakursen. Her kører alle taxier med taxameter, som bestemmer prisen.
Fakta

Vores service

Opholdet i Clearwater Beach er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside.... Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hotellerne

I Florida forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-50 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Eurocard, MasterCard og VISA.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i USA, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Hvis I er fire personer, får I to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize til deling.

Øvrigt

Hotellerne i USA har som regel en aldersgrænse på 21 år, hvilket betyder, at mindst én person i rejseselskabet skal være fyldt 21 for at kunne tjekke ind.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in som garanti for betaling af værelsesregningen. Mange hoteller reserverer desuden et beløb på kreditkortet, som frigives ved afrejsen.
Find din rejse til Clearwater Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.