Se hoteller (9)

Rejser til Clearwater Beach

På en rejse til Clearwater bader du ved en af verdens bedste strande, hvor solen skinner stort set året rundt.
Clearwater Beach ligger på en tange ud for Tampa. Stranden i Clearwater går for at være blandt de ti bedste strande i verden - og når du stikker tæerne i det fine, kridhvide sand, forstår du hvorfor. Stranden er omgivet af et veludbygget ferieområde med mange barer, restauranter og natklubber. Hvis du vil dyrke motion, har du også masser af muligheder, da der tilbydes alverdens typer vandsport. Du kan desuden spille golf eller leje et par inlinere og begive dig på sightseeingtur på egen hånd.

Udforsk omgivelserne omkring Clearwater

I kort busafstand fra Clearwater ligger storbyen Tampa, der byder på en fascinerende blanding af spansk, cubansk og amerikansk kultur. I Tampa finder du et bredt og varieret udbud af seværdigheder og oplevelser. Du kan se ishockey og amerikansk fodbold, gå en tur i en af de botaniske haver eller tage på aftensejlads i Den Mexicanske Golf. Clearwater Beach er desuden et godt udgangspunkt, hvis du vil se mere af Florida. Du kan f.eks. leje en bil og køre til Disney World i Orlando - en tur på under to timer.

Børnevenlige hoteller i Clearwater Beach

Når du rejser med børn til Clearwater Beach, har du selvfølgelig mulighed for at bo rigtig godt. Vi anbefaler det familievenlige Sheraton Sand Key Resort - et lækkert førsteklasseshotel beliggende ved stranden lige uden for Clearwater Beach centrum. Her kan du koble af i et indbydende poolområde med børnepool, liggestole og poolbar. Hotellet har desuden en restaurant, en tennisbane og en legeplads.

Skræddersy din rejse til Clearwater Beach

Når du bestiller en rejse til Clearwater Beach hos Spies, bestemmer du alting selv. Da du flyver med rutefly, kan alting arrangeres, så det passer dig og dit rejseselskab: Hvornår I skal rejse, hvor længe I skal være afsted, hvor I skal bo m.m. Vi sørger for, at du finder den rejse, som passer dig bedst. Glem ikke at kigge på muligheden for at kombinere din rejse til Clearwater Beach med et af vores andre rejsemål i Florida.
Tips og nyttig info
  • Fine strande
  • Familiehoteller
  • Hoteller på stranden
  • Centralt beliggende hoteller
  • Lejebiler til gode priser
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Clearwater Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Clearwater Beach