Hoteller (103)

Rejser til Florida

Florida lokker med Disney World i Orlando, shopping i Miami Beach og strande i Key West. Med Spies kan du rejse, når det passer dig.
Florida er nok mest berømt for sine strande og golfbaner, men den farverige delstat har så meget mere at byde på. Glæd dig til en rejse med overdådig shopping i enorme shoppingcentre og eksklusive boutiques, Disney World i Orlando, naturoplevelser i Everglades og nattelivet i de fascinerende Art Deco-kvarterer i Miami Beach. Det er ikke svært at forstå, hvorfor Florida har så stor en tiltrækningskraft på folk fra hele verden.

Florida med Spies

Spies har flere rejsemål i Florida, og uanset hvilken rejse du planlægger, har vi noget for dig. På østkysten mod Atlanterhavet kan du enten vælge Miami Beach eller Fort Lauderdale, mens vestkysten mod Den Mexicanske Golf byder på strandrejsemål som Clearwater Beach og afslappede Fort Myers Beach. Fortsætter du et stykke sydpå herfra, venter det mere eksotiske Key West, som er et populært tilflugtssted blandt forfattere og kunstnere. Florida gemmer på så mange storslåede oplevelser, at du bør leje en bil for at få det maksimale ud af din ferie. Hvis du bestiller din rejse hos Spies, kan du bestille lejebilen sammen med rejsen - enten for hele ferien eller enkelte dage.

Rejs til Florida med familien

Spies har flere familievenlige Family Selection-hoteller til dig, der skal på ferie med børn. Hotellerne har blandt andet poolområder og børnepool og ligger i Orlando, tæt på både Disney World og rumcentret Epcot.

Skræddersy din rejse til Florida

Hvis du bestiller din rejse til Florida med Spies, kan du eksempelvis starte med et par dage i Disney World, inden du henter din forudbestilte lejebil og kører tværs over delstaten til strandene ved Clearwater Beach eller Sanibel Island. Du kan selvfølgelig også starte i Miami Beach og slutte af med en uge i Key West. Hos Spies kan du sammensætte din rejse til Florida med lige dele strand og byliv, strand og forlystelser eller noget helt tredje.
Find dit hotel
Find din rejse til Florida

Rejser til Florida

Clearwater Beach
På en rejse til Clearwater Beach får du det bedste af det meste. Her er strande i topklasse og et stort udvalg af fornøjelser, restauranter og aktiviteter.
Fort Lauderdale
  • Natteliv
Langs kanalerne i Fort Lauderdale, Floridas Venedig, ligger de eksklusive villaer på rad og række. På en rejse hertil får du luksus, velplejede strande og shopping i topklasse.
Fort Myers
Du skal rejse til Fort Myers, hvis du vil have en ferie med ro, afslapning og skønne strande. Med Spies kan du bo på et af Floridas bedste familiehoteller.
Key West
Rejs med Spies til Key West; en vaskeægte juvel, der hele tiden tiltrækker nye gæster. Et godt tip er at bestille en lejebil sammen med rejsen.
Miami Beach
  • Restauranter og barer
  • Shopping
  • Aktiviteter og oplevelser
Miami Beach er en af verdens mest populære feriebyer. Her findes alt - fra fantastiske South Beach og art deco-kvarteret til forlystelsesliv og shopping i verdensklasse.
Orlando
  • Strande
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Børnevenligt
Orlando er mere end blot Walt Disney World Resort: Her er også fantastisk shopping, gode restauranter og masser af seværdigheder.
Sanibel/Captiva Island
Sanibel/Captiva Island er et eksklusivt rejsemål med børnevenlige hoteller, skønne strande og en stemning, som i høj grad minder om Caribien. Lejebil anbefales.