Se hoteller (13)

Rejser til Fort Lauderdale

Fort Lauderdale kaldes også Floridas Venedig. Rejs hertil med Spies og oplev glimmer, luksus, shopping og strande.
Fort Lauderdale ligger ved en lang og velholdt sandstrand og tilbyder gode hoteller, masser af forlystelsesliv og shoppingmuligheder, glimmer og luksus. Langs kanalerne, der løber på kryds og tværs gennem Floridas Venedig, ligger der flotte luksusvillaer og marinaer med lystyachter og sejlbåde. I USA er alting stort, og det gælder ikke mindst det enorme shoppingcenter Seagrass Mills uden for Fort Lauderdale. Her kan du finde alt, og der er udsalg en stor del af året. Du kan også gøre gode fund på det store loppemarked Swap Shop.

Lauderdale by the Sea

Nogle af vores hoteller er beliggende i Lauderdale by the Sea, som ligger i forlængelse af Fort Lauderdale. Her er tempoet betydeligt langsommere, hvilket har gjort Lauderdale by the Sea meget populært blandt børnefamilier, som kommer for at koble af og nyde hinandens selskab. Stranden er finkornet og børnevenlig, og i centrum finder du små butikker, restauranter og barer. Pieren i forlængelse af Commercial Boulevard er strandens midtpunkt. Her er der altid mange mennesker, som er ude at spadsere eller besøge en af restauranterne på pieren. Med lidt held kan du også få et glimt af pelikanerne, som yngler her.

Spis godt i Fort Lauderdale!

Udbuddet af restauranter i Fort Lauderdale er stort. Her findes et hav af restauranter og andre spisesteder, der serverer mad fra hele verden i alle prisklasser. En hyggelig aften kan starte med, at du tager en vandtaxi til en af de charmerende restauranter langs kanalerne, men fra alle vores hoteller har du gåafstand til både restauranter, barer og butikker.

Børnevenlige hoteller i Fort Lauderdale

Spies har flere gode hoteller i Fort Lauderdale, hvis du rejser med børn til Florida, og du kan vælge både strandbeliggenhed, og om du vil bo på hotelværelse eller i lejlighed.

Skræddersyede rejser til Fort Lauderdale

Med Spies kan du kombinere de hoteller og rejsemål, du har lyst til. Vi har mange kombinationsmuligheder og hoteller med den bedste beliggenhed overalt - både familiehoteller og hoteller for dig uden børn. Du rejser, når du vil, og bliver i Florida lige så længe du har lyst. Når du bestiller en rejse med Spies gælder pakkerejseloven, og vi tager altid hånd om dig, hvis der sker noget. Trygt, enkelt og fleksibelt.

Kombinationer og krydstogter

Florida er en drøm for dig, der vil opleve flere rejsemål i løbet af ferien. Du kan f.eks. nyde strandene og forlystelseslivet i Fort Lauderdale eller Miami Beach og derefter begive dig videre til Orlando og Disney World. Fra Fort Lauderdale kan du også tage på et af vores krydstogter til spændende øer i Caribien.

Lej bil gennem Spies

USA er bilens forjættede land. Du kører på gode highways, og det er nemt at finde vej. Vi anbefaler, at du bestiller en lejebil inden afrejsen gennem Spies og Avis.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • Hoteller på stranden
  • Fine strande
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Vælg mellem hotelværelse og lejlighed
  • Krydstogter

Spies' gæster om Fort Lauderdale

Find din rejse til Fort Lauderdale