Se hoteller (41)

Rejser til Miami Beach

En rejse til Miami Beach byder på skønne strande, høj kendisfaktor og endnu højere puls. Velkommen til Floridas mest berømte badeby.
Miami var den første og mest berømte badeby i Florida. Her kan du se frem til et skønt klima, sol og strand, fantastiske shoppingmuligheder og et livligt forlystelsesliv. Stranden i South Beach er utrolig fin, og nattelivet er intensivt og sofistikeret. Både pulsen og kendisfaktoren er høj på de mest trendy natklubber. Lincoln Road Mall byder på et kæmpe udvalg af butikker og hyggelige restauranter, og i området omkring Ocean Drive kan du nyde synet af farvestrålende huse i art deco-stil.

Vælg det rette hotel i Miami Beach

Spies tilbyder et hav af både familiehoteller og hoteller for voksne i forskellige prisklasser i Miami Beach. Flere af Spies' hoteller ligger på Ocean Drives hotteste strækning i art deco-kvarteret. Her bor du mellem pastelfarvede huse med tidstypisk arkitektur fra 1920'erne med forlystelseslivet lige om hjørnet. Vi kan også tilbyde hoteller i både South Miami Beach og North Miami Beach, hvor du selv vælger, om du vil bo på hotel eller i lejlighed.

Skræddersy din rejse til Miami Beach

Når du bestiller du en rejse til Miami Beach med Spies, bestemmer du selv afrejsedag og rejselængde, og vil du have ekstra meget ud af ferien, kan du kombinere flere forskellige rejsemål. Start f.eks. med et par dage på stranden i Miami Beach og besøg derefter Disney World i Orlando.

Krydstogt i Caribien fra Miami Beach

Du kan også kombinere din ferie i Miami Beach med et krydstogt enten før eller efter dit ophold. Et krydstogt er en perfekt måde at opleve flere rejsemål i den samme ferie, og vi tilbyder flere forskellige ruter til populære øer og byer i Caribien.

Oplev Florida i lejebil

I Florida er det bekvemt at køre bil - her kan man virkelig mærke, at USA er bilens forjættede land: Du kører på fine highways, og det er nemt at finde vej. Med en lejebil kan du tage på spændende endagsture til eksempelvis Key West eller Everglades National Park, hvor du blandt andet kan se alligatorer.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Centralt beliggende hoteller
  • Lejebiler til gode priser
  • Vælg mellem hotelværelse og lejlighed
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Krydstogter

Spies' gæster om Miami Beach

Find din rejse til Miami Beach