Se hoteller (10)

Rejser til Fort Myers

Du skal unde dig selv en rejse til Fort Myers, hvis du ønsker en ferie med fokus på fred, ro og smukke strande.
Fort Myers ligger på Floridas vestkyst ved Den Mexicanske Golf. Byen har en afslappet og behagelig atmosfære, og det må også tænkes at være grunden til, at den amerikanske opfinder Thomas Edison i slutningen af 1800-tallet valgte at bygge vinterbolig og laboratorium her i byen.

Strandlivet i Fort Myers

Vores hoteller ligger ved Fort Myers Beach, som byder på nogle af Floridas bedste strande. Her er stemningen både afslappet og eksklusiv. Det er en fornøjelse at gå omkring og se de imponerende luksusvillaer, og solnedgangene over Den Mexicanske Golf bør du heller ikke gå glip af.

Børnevenligt hotel i Fort Myers Beach

Hvis du rejser med børn, skal du tage et kig på lejlighedshotellet Pink Shell Beach Resort. Hotellet har alle tænkelige faciliteter og desuden en perfekt beliggenhed direkte på den lange, hvide strand. Fra Pink Shell Beach Resort har du også bekvem gåafstand til centrum, og med en lejlighed er det nemt at tage tilbage og få lidt at spise samt en middagslur efter alle formiddagens oplevelser.

Kultur og seværdigheder

Edison-museet er en af de mest velbesøgte seværdigheder i Fort Myers. Det er takket være Edison, at den godt ti kilometer lange McGregor Boulevard er kantet af palmetræer - han skænkede palmerne til Fort Myers, mod at byen skulle passe dem efter hans død. En anden berømthed, der faldt for Fort Myers' charme, var bilmagnaten Henry Ford. Hans vinterbolig er i dag indrettet som museum, hvor du bl.a. kan se den berømte bilmodel Ford T. Vil du shoppe, kan du f.eks. besøge Miromar Outlet Mall i udkanten af Fort Myers.

Captiva og Sanibel Island

Lige ud for kysten ligger ferieøerne Captiva og Sanibel, hvor der bl.a. tilbydes vandaktiviteter som dybhavsfiskeri og dykning. Øerne er berømte for deres fine strande, hvor det vrimler med flotte strandskaller. Captiva og Sanibel har også flere udmærkede restauranter samt et godt shoppingudbud.

Skræddersy din rejse

Når du rejser med Spies, kan du kombinere alle vores rejsemål i Florida. Du kan f.eks. starte med en uges seværdigheder og shopping i Fort Lauderdale eller Orlando og derefter nyde en uges strandferie i Fort Myers. Du kan også kombinere Fort Myers med Miami Beach, Fort Lauderdale, Clearwater Beach eller Orlando, hvor Disney World ligger. Mulighederne er mange og valget dit, men uanset hvad du vælger, byder solskinsstaten på masser af oplevelser.

Rejs med rutefly med Spies

Når du rejser med Spies til Florida, bestemmer du alting selv. Eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, hvor længe du vil være væk, hvor du vil bo, og hvad du vil opleve. Vi hjælper dig med det hele - fra at finde det rigtige rejsemål til at bestille fly, hotel og måske en lejebil.
Tips og nyttig info
 • Fine strande
 • Fred og ro
 • Vælg imellem hotelværelse eller lejlighed
 • Familiehoteller
 • Hoteller på stranden
 • Gode shoppingmuligheder
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Fort Myers

Strand
Stranden i Fort Myers er en lang, hvis sandstrand kantet med flere barer og restauranter.
Mad, drikke og natteliv
I Fort Myers er der masser af restauranter, og i Florida er der menukort fra hele verden repræsenteret. At Fort Myers ligger så tæt på havet, gør, at fisk og skaldyr er meget almindeligt på de fleste menuer. Også italienske restauranter er der mange af, og de fleste af dem ejes og drives af italienere, som nemt kan kokkerere en mindst lige så god risotto eller spaghetti alle vongole, som du havde fået i Italien. Når det kommer til klassisk, amerikansk mad, er kødretter en sikkert vinder. For er der noget, amerikanerne kan finde ud af, er det at grille. Bestiller du din steak medium rare, så får du medium rare. Det samme gælder burgere. Selv på små, hengemte spisesteder har man respekt for sig selv, og laver alt fra bunden. Her skal du ikke være bange for, at du får en sej og kedelig burger. Tænk på at et steakhouse ikke kun serverer kød. Menukortet er ofte spækket med en masse spændende retter, men det er selvfølgelig den enkelte restaurants signaturretter, som er fremhævet.
På de fleste restauranter er portionerne store, og derfor er det helt i orden, at to personer deler en ret. Kan du ikke spise op, vil du blive spurgt, om du ønsker at få resten med. Vær opmærksom at priserne i menukortet er uden moms, og dette vil tilkomme. Der tillægges også drikkepenge, og det anbefales at man lægger 15 %. Sørg dog for at tjekke regningen grundigt igennem, inden du betaler - mange restauranter har allerede indregnet drikkepengene i regningens samlede pris. Dette kaldes for service charge, gratuity eller tips. Andre restauranter hjælper deres kunder ved at udregne hvor meget drikkepengene udgør, ud fra hvor mange procent de ønsker at lægge.
Fort Myers er det perfekte rejsemål for dig, der søger afslapning, da der kun ligger en håndfuld barer her. Er du på udkig efter et mere livligt natteliv, anbefales det at tage til eksempelvis Miami Beach.
Shopping
Langs strandpromenaden ligger der flere forskellige butikker, som først og fremmest sælger souvenirs. Der ligger også et par mindre shoppingcentre i området, hvor du bl.a. kan købe tøj og elektronik.
Sport og træning
I Fort Myers er der blandt andet mulighed for at spille tennis og prøve vandsport som for eksempel windsurfing. Her ligger også et PADI-dykkercenter, der tilbyder både kurser og udflugter.
Aktiviteter og seværdigheder
I Fort Myers tilbydes mange forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet springe i faldskærm, stå på rulleskøjter og køre i gokart.

Everglades

I den vestlige del af Fort Lauderdale, der hvor bygrænsen går, finder man den enorme nationalpark Everglades. Herfra kan man bl.a. tage på spændende bådture for at opleve alligatorer i deres naturlige omgivelser. Everglades er også hjem for mere end 400 forskellige fuglearter, forskellige arter af pattedyr, mange træsorter og andre beplantninger.
Vil du ud og udforske området, kan med fordel leje en bil, der stort set giver dig ubegrænsede muligheder. Hvorfor ikke lægge vejen forbi nogle af de mest besøgte seværdigheder i Florida som Disney World Orlanda og Kennedy Space Center, som ligger knap en times kørsel fra Orlando.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Florida på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Oplev Florida i egen bil

Det er nemt at køre bil i Florida. Ved første øjekast på kortet kan det hele fremstå som et virvar af veje, der overlapper hinanden på kryds og på tværs. Men ved nærmere inspektion er vejnettet logisk bygget op, og danner faktisk et simpelt, ternet mønster. Så hvis du misser en afkørsel, skal du blot svinge af ved den næste og køre tilbage igen.
Den nemmeste måde at komme rundt i Florida på er med lejebil, men som alternativ kan man også tage taxi. Det er lidt billigere at køre med taxi i USA (afhængigt af valutakursen), og alle taxier er udstyret med taxameter.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Fort Myers Beach er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hotellerne

I Florida forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-50 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Eurocard, MasterCard og VISA.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Øvrigt

Hoteller i USA har normalt en aldersgrænse på 21 år, og derfor skal mindst én person i rejseselskabet være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in som garanti for betaling af værelsesregningen. Mange hoteller reserverer desuden et beløb på kreditkortet, som frigives ved afrejsen.
Vejr og klima
 • januar
24°14°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • marts
27°16°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
28°19°
9
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
30°21°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juli
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • august
32°24°
8
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • september
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • oktober
29°22°
6
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

13-15 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Florida hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Du kommer nemmest til Fort Myers Beach ved at flyve til Fort Myers. Du kan også flyve til Miami og køre hertil i lejet bil - en tur, der tager ca. tre timer.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Fort Myers lufthavn til Fort Myers Beach er ca. 45 minutter (ca. 45 km).

Find din rejse til Fort Myers
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.