Se hoteller (5)

Rejser til Sanibel/Captiva Island

Sanibel og Captiva Island lokker med fantastiske strande, smuk natur og en herlig stemning, der minder om Caribien. Øerne er det oplagte rejsemål for såvel børnefamilier som par.

Sanibel og Captiva Island er to øer uden for Fort Myers Beach, hvor Den Mexicanske Golf er allersmukkest. Der er broforbindelser mellem fastlandet og øerne, og afstanden på øerne er ikke større end at du nemt kan komme rundt på cykel - en skøn måde at koble af på men samtidig være aktiv på ferien.

Børnevenlige strande og naturoplevelser

Strandene på Sanibel og Captiva er virkelig noget ud over det sædvanlige: det hvide sand og turkisblå vand minder meget om Caribien. Rejsemålene har en eksklusiv karakter og udover de dejlige strande tilbyder Sanibel og Captiva storslåede naturoplevelser. I naturreservatet J. N. Darling National Wildlife Refuge kan du padle rundt i mangroverne og med en lille smule held se både delfiner, pelikaner, hejrer og søkøer.

Børnevenligt hotel på Captiva Island

Hvis du påtænker en rejse til Sanibel eller Captiva Island, bør du tage et kig på Tween Waters Inn. Her bor du i bekvemme hotelværelser eller lejligheder bare få meter fra stranden, og hvis du rigtig vil forkæle dig selv, kan du bestille en behandling i hotellets spa.

Oplevelser og udflugter i Florida

Der findes et mindre, men varieret udbud af restauranter på øerne, med blandt andet små lokale pubber og eksklusive middagsrestauranter. Sanibel og Captiva indbyder også til små udflugter og eventyr - enten på cykel eller i lejebil. Med en bil kan du også nemt komme ud og opleve mere af Florida. Spies samarbejder med de mest velrenommerede biludlejningsfirmaer, og vi kan derfor garantere dig de bedste priser. Vi anbefaler at du bestiller bilen samtidig med rejsen, så du kan være sikker på at få en bil.

Tips og nyttig info
 • Familiehoteller
 • Hoteller på stranden
 • Fine strande
 • God pris på lejebil
 • Børnevenlige strande
 • Vælg hotelværelse og lejlighed
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Sanibel/Captiva Island

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
24°14°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • marts
27°16°
8
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • april
28°19°
9
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
30°21°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juli
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • august
32°24°
8
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • september
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • oktober
29°22°
6
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • december
25°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
Der er masser af strande på øerne.
Fly og transfer

Flyvetid

13-15 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Sanibel/Captiva Island hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Du kommer nemmest til Sanibel/Captiva Island ved at flyve til Fort Myers. Du kan også flyve til Miami og køre til øerne i lejet bil - en tur, der tager cirka tre timer.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Fort Myers Lufthavn til Sanibel er ca. 40 minutter (ca. 45 km) og til Captiva Island ca. 1 time (ca. 60 km).
Mad, drikke og natteliv
Der er et mindre, men varieret udbud af restauranter på øerne. Her kan du finde alt fra lokale pubber til eksklusive spisesteder.
Nattelivet på øerne er begrænset. Hvis du ønsker et mere livligt natteliv, anbefales det, at du tager til Fort Myers Beach.
Shopping
Der ligger en håndfuld butikker på Sanibel og Captiva Island, men hvis du ønsker bedre shoppingmuligheder, anbefaler vi, at du tager til Mirador Outlet Mall, som ligger i udkanten af Fort Myers.
Aktiviteter og seværdigheder
Her i området tilbydes der aktiviteter som f.eks. diverse typer af vandsport, tennis og golf.
Sådan kommer du omkring
Den nemmeste måde at komme rundt i Florida på, er med lejebil. Dog er afstandene på Sanibel og Captiva Island ikke større, end du kan komme rundt på en cykel. Som alternativ kan du også tage en taxi. Prisen er som regel en smule lavere end i Danmark (afhængig af valutakursen), og alle biler er udstyret med taxameter.
Fakta

Vores service

Opholdet i Sanibel/Captiva Island er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside.... Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hotellerne

I Florida forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-50 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Dollar (USD).

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i USA, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Hvis I er fire personer, får I to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize til deling.

Øvrigt

Hoteller i USA har normalt en aldersgrænse på 21 år, og derfor skal mindst én person i rejseselskabet være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in som garanti for betaling af værelsesregningen. Mange hoteller reserverer desuden et beløb på kreditkortet, som frigives ved afrejsen.
Hoteller og omgivelser er ikke tilpasset bevægelseshæmmede. Det er kutyme at give ca. 15 % i drikkepenge. Det er ikke tilladt at være topløs på de offentlige strande. Læs også Vigtigt at vide og Spies' rejsebetingelser.
Find din rejse til Sanibel/Captiva Island