Se hoteller (0)

Rejser til Sanibel/Captiva Island

Sanibel og Captiva Island lokker med fantastiske strande, smuk natur og en herlig stemning, der minder om Caribien. Øerne er det oplagte rejsemål for såvel børnefamilier som par.
Sanibel og Captiva Island er to øer uden for Fort Myers Beach, hvor Den Mexicanske Golf er allersmukkest. Der er broforbindelser mellem fastlandet og øerne, og afstanden på øerne er ikke større end at du nemt kan komme rundt på cykel - en skøn måde at koble af på men samtidig være aktiv på ferien.

Børnevenlige strande og naturoplevelser

Strandene på Sanibel og Captiva er virkelig noget ud over det sædvanlige: det hvide sand og turkisblå vand minder meget om Caribien. Rejsemålene har en eksklusiv karakter og udover de dejlige strande tilbyder Sanibel og Captiva storslåede naturoplevelser. I naturreservatet J. N. Darling National Wildlife Refuge kan du padle rundt i mangroverne og med en lille smule held se både delfiner, pelikaner, hejrer og søkøer.

Børnevenligt hotel på Captiva Island

Hvis børnene skal med til Sanibel/Captiva Island, bør du tage et kig på Tween Waters Island Resort & Spa, som byder på komfortable hotelværelser og lejligheder blot få skridt fra stranden,. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv, kan du bestille en behandling i hotellets spaafdeling.

Oplevelser og udflugter i Florida

Der findes et mindre, men varieret udbud af restauranter på øerne, med blandt andet små lokale pubber og eksklusive middagsrestauranter. Sanibel og Captiva indbyder også til små udflugter og eventyr - enten på cykel eller i lejebil. Med en bil kan du også nemt komme ud og opleve mere af Florida.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • Hoteller på stranden
  • Fine strande
  • God pris på lejebil
  • Børnevenlige strande
  • Vælg hotelværelse og lejlighed

Spies' gæster om Sanibel/Captiva Island

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Sanibel/Captiva Island