Se hoteller (33)

Rejser til San Francisco

San Francisco er en levende, smuk og livsbekræftende storby med et utal af seværdigheder, restauranter og charmerende forlystelsesliv.
Byen ligger spredt ud over et antal grønne, solbeskinnede bakker ved Stillehavskysten - flere af disse med kendte navne som Twin Peaks og Nob Hill, hvor de rigtig velbemidlede borgere bor. Byens stejle gader har lagt kulisse til et utal af biljagter på film, og Filbert Street er efter sigende den stejleste gade i hele verden. Med en lejebil kan du besøge charmerende vindistrikter som Napa og Sonoma Valley på din rejse til San Francisco.

Seværdigheder i San Francisco

Blandt de store seværdigheder i San Francisco hører Fisherman's Wharf, som er et populært turistområde med et væld af barer og restauranter. I Fisherman's Wharf blander duften af nykogte krabber sig med havets salte luft, og herfra kan du rejse med færgen ud til den berygtede fængselsø Alcatraz eller til den maleriske kunstnerby Sausalito. Fra Sausalito har du en flot udsigt over verdens mest berømte hængebro, Golden Gate Bridge - et must på rejsen til San Francisco.

Spies' rejser til San Francisco

Spies har en lang række hoteller i San Francisco. Størstedelen ligger meget centralt i enten Fisherman's Wharf eller nær Union Square og Market Street i bykernen. Til San Francisco flyver du med rutefly, hvilket betyder, at du selv kan bestemme rejsedage og rejselængde, og bestiller du en kombinationsrejse, har du endnu flere oplevelser at fylde ferien med. San Francisco er et oplagt rejsemål, hvis du vil leje en bil og udforske byens omgivelser - måske besøge Los Angeles og San Diego - eller Las Vegas, når du alligevel er på disse kanter?

Lej bil gennem Spies

Med Spies kan du leje bil til en meget fordelagtig pris i en kortere eller længere periode. Godt en times kørsel nordpå ligger Napa Valley og Sonoma, de berømte californiske vindistrikter. Kører du sydpå ad den flotte, ikoniske kystvej Highway 1, kan du tage et par afstikkere til charmerende Carmel og Monterey eller fortsætte din rejse mod Los Angeles og Hollywood.
Tips og nyttig info
  • Seværdigheder
  • Kultur
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
  • Centralt beliggende hoteller
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om San Francisco

Find din rejse til San Francisco