Se hoteller (39)

Rejser til Los Angeles

Hollywood, Beverly Hills, Malibu ... Los Angeles er drømmenes by for millioner af mennesker. Med Spies flyver du hertil med rutefly.
Mød stjernerækken på turen ned ad Walk of Fame, besøg verdens mest kendte forlystelsespark Disneyland eller nyd Sunny California på Malibus gyldne sand, der er områdets bedste bud på et vaskeægte strandparadis. Los Angeles byder på et pulserende folkeliv og et enormt udvalg af restauranter.

The Happiest Place on Earth: Disneyland!

Disneyland er den direkte vej til eventyr og masser af sjove timer for hele familien. Mød Mickey Mouse og de andre elskede Disney-figurer. Udforsk hele otte temaparker, bl.a. Adventureland, Critter Country, Fantasyland, Frontierland,Tomorrowland, New Orleans Square og Main Street USA og mere end 60 verdensberømte forlystelser.

Universal Studios

Oplev de største øjeblikke i filmhistorien omdannet til enestående forlystelser. Universal Studios tilbyder en helt unik blanding af forlystelsespark og filmens verden. Få en utrolig 3D-oplevelse med Termintator, træd ind i vampyrernes verden med Van Helsing, flyv med Shrek på eventyr og bliv blæst om kuld i Revenge of the Mummy.

Billeje gennem Spies

USA er bilens forjættede land. Du kører på fine highways, og det er nemt at finde vej. Med Spies kan du leje bil til en meget fordelagtig pris - uanset om du bliver i kortere eller længere perioder.

Spies' gæster om Los Angeles

Find din rejse til Los Angeles