Se hoteller (23)

Rejser til San Diego

San Diego er Californiens næststørste by med kilometerlange strande, folkeliv, vingårde og en masse inspirerende restauranter.
San Diego har et levende centrum med folkeliv, restauranter og det historiske Gaslamp Quarter, der er kendt for sit natteliv. Fra byen kan du også på blot et kvarter komme til den mexicanske grænse eller en af strandene langs kysten, og kører du nordpå, kommer du snart til snedækkede bjerge.

San Diego

San Diego minder mere om en by end mange andre byer i USA. Dens centrum er koncentreret omkring det historiske Gaslamp Quarter, hvor husene sjældent er mere end 3-4 etager høje, og hvor der er godt med butikker og restauranter. Nabokvarteret East Village er kendt for sit rige kulturliv med koncerter, gallerier og en af Californiens største musikfestivaler: San Diego Street Scene. Nord for East Village ligger Balboa Park, et enormt park- og naturområde med en masse museer, sportsanlæg og scener af forskellig slags. Man kan nemt komme til at tilbringe al tiden i San Diego uden at bevæge sig uden for centrum, men der er også masser at se og foretage sig i bekvem køreafstand fra byen.

Sol og strand i San Diego

Cirka 20 km nord for centrum ligger La Jolla med sine smukke strande, der er meget populære blandt surfere og som strækker sig forbi Pacific Beach og helt ned til Mission Bay. Her kan man sagtens tilbringe hele dagen, muligvis afbrudt af en frokostpause i selve La Jolla, hvor man samtidig kan nyde byens stemning og måske dyrke lidt kendisspotting. Syd for byen ligger den kilometerlange Coronado Beach på den smalle tange, der adskiller Stillehavet fra San Diego Bay og dens naturreservat.

San Diego i bil

Med en lejebil er det nemt at komme rundt til San Diego-områdets seværdigheder og attraktioner. Kører du lidt ind i landet, kommer du snart til nogle af de mere end hundrede små og mellemstore vingårde, der ligger i nærheden af San Diego. De allerfleste steder bliver man budt velkommen og kan prøvesmage og måske købe en flaske vin eller to. Derefter kan du fortsætte til den charmerende lille by Julian beliggende i bjergene omkranset af skov, før du kører til Borrego Springs; en lille by omgivet af dramatisk ørkenlandskab.

Spies' gæster om San Diego

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til San Diego