Hoteller (54)

Rejser til Hawaii

Hawaii er selve definitionen på en drømmeferie. Ingen andre steder vajer palmerne lige så forførende, og ingen andre steder vajer de over lige så paradislignende strande. At Hawaii oven i købet kan tilbyde så mange forskellige aktiviteter, forlystelser og seværdigheder, gør kun den eksotiske øgruppe til et endnu mere tiltrækkende rejsemål.
Når du bestiller din rejse til Hawaii med Spies, bor du på Oahu eller Maui, to af Hawaiis største øer. Strandene på Maui er blandt verdens bedste og egner sig til både snorkling, afslapning i sandet og selvfølgelig surfing. På Oahu får du en god blanding af det hele: smukke paradisstrande, storbyen Honolulu, charmerende byer i landlige omgivelser og frodig regnskov. Hawaii har virkelig noget for alle!

Paradisstrande

Strandene på Hawaii er ikoniske, og her er langt mere at tage sig til end at bade og slappe af i solen. Du kan f.eks. prøve en af de mange strandaktiviteter eller hoppe på et surfbræt og udfordre Hawaiis berømte surfbølger. Du kan både windsurfe, kitesurfe, padle SUP eller noget helt fjerde, og har du ikke prøvet af surfe før, har du selvfølgelig mulighed for at få en lektion. Er du heldig, kan du også se en af de tusindvis af pukkelhvaler, som kommer til Maui fra Alaska hver vinter.

Aktiviteter på Hawaii

Selv om det kan være svært at løsrive sig fra de drømmeagtige strande, må du ikke glemme at opleve den helt specielle natur på rejsen til Hawaii. Foruden det uendelige udvalg af aktiviteter og oplevelser på eller i havet omkring Hawaiis øer, har du også meget at give dig til på land: Se landskabet på cykel, hesteryg eller i jeep, spil en runde golf, tag på vandetur i bjergene eller giv rejsen et ekstra skud adrenalin i en paraglider.

By og strand

Vil du tilføre din strandferie lidt citypuls, shopping og restaurantbesøg, er Hawaii det perfekte rejsemål. Spies' hoteller på Ouha ligger ved den berømte Wakiki Beach i delstatshovedstaden Honolulu. På stranden kan du vælge mellem masser af vandsportsoplevelser og aktiviteter, mens området omkring stranden bugner af restauranter, barer og butikker.

Spies' rejser til Hawaii

Når du bestiller din rejse til Hawaii med Spies, kan du selv bestemme, hvornår du vil rejse, og hvor længde du vil være væk. Du kan vælge mellem en lang række hoteller, lige fra enkle budgethoteller til luksushoteller i topklassen. Vil du bo i elegante rammer ved stranden, anbefaler vi Top Selection-hotellet Halekulani, et spektakulært luksushotel på en mindre strand op til Waikiki Beach.

Celebrities og stjernestøv på Hawaii

Vil du tæt på det stjernespækkede kendisliv på rejsen til Hawaii, er mulighederne størst på Maui, hvor berømtheder som Owen Wilson, Woody Harrelson, Oprah og Steven Tyler har private huse. Hawaii har samtidig lagt scene til kendte film og serier som Lost, Jurassic Park, Pirates of the Caribbean, The Hunger Games, Indiana Jones, Pearl Harbour og mange, mange flere.
  • Valgfri rejselængde
  • Strand og by
  • Golfbaner
  • Fine strande
Find dit hotel
Find din rejse til Hawaii

Rejser til Hawaii

Honolulu
  • Børnevenligt
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Shopping
Honolulu er et af de allermest kendte rejsemål på Hawaii. Her får du en paradisferie på verdensberømte Waikiki Beach
Maui
Hawaiis næststørste ø, Maui, er et tropisk paradis med nogle af verdens fineste strande. Med Spies bor du desuden rigtig godt.

Inspiration og rejsetips

Hawaii

Tre øer på to uger

På den anden side af kloden venter uforglemmelige oplevelser på Hawaii. Vores rejseekspert, Ann-Renée Degnes, har besøgt tre af de otte hovedøer, og her får du hendes bedste tips og musts.