Se hoteller (32)

Rejser til Honolulu

Honolulu med fantastiske Waikiki Beach er selve symbolet på en drømmeferie på Hawaii. Rejs hertil med Spies og oplev et sandt paradis.
Honolulu på øen Oahu er ofte det første stop for besøgende på Hawaii. Det er nemt at forstå hvorfor. Ud over sine paradisiske strande, med den berømte Waikiki Beach i spidsen, kan Oahus hovedstad, Honolulu, prale med et pulserende folkeliv. Her stopper musikken sjældent før om morgenen.

Spies' Honolulu

Waikiki Beach i Honolulu er blevet et oplagt mødested for solbadere og windsurfere fra hele verden. Området omkring stranden har et bredt udvalg af restauranter, barer, underholdning og shopping i verdensklasse. Her findes også masser af aktiviteter - du kan blandt andet tage surfing-lektioner, sejle i kano eller snorkle i det klare vand. Eller spille golf. Oahu har mere end 40 golfbaner, der tiltrækker spillere fra hele verden. På restauranterne kan du smage veltilberedte, lokale specialiteter, og kan du lide kultur, bliver der arrangeret festivaler og events året rundt.

Det skal du opleve

Der er også masser at opleve, selv om du forlader Waikiki-området. Netværket af busser anses for at være et af Amerikas bedste med mere end 90 buslinjer og over 4.000 busstoppesteder. Så hvorfor ikke tage en tur til Pearl Harbor? Eller til Nuuanu Pali Lookout - en udsigtsplads, der byder på panorama over Kooalu-klipperne og den frodige kyst. Det fredede naturområde, Hanauma Bay, er en smuk bugt, der engang har været et vulkankrater. Her er vandet ekstra klart, og ved revene kan du snorkle blandt farvestrålende fisk. Der findes også mange vidunderlige strande at vælge imellem på Oahu, uanset om du er på udkig efter høje bølger, romantiske solnedgange eller en afskærmet familiestrand.

Spies' gæster om Honolulu

Find din rejse til Honolulu

Inspiration og rejsetips

Hawaii

Tre øer på to uger

På den anden side af kloden venter uforglemmelige oplevelser på Hawaii. Vores rejseekspert, Ann-Renée Degnes, har besøgt tre af de otte hovedøer, og her får du hendes bedste tips og musts.