Se hoteller (22)

Rejser til Maui

Rejs med Spies til Maui og gør dine drømme om Hawaii til virkelighed.
Maui er en tropisk paradisø, som opfylder alle de drømme, du har om Hawaii. Vajende palmer, dramatisk natur og strande, der gentagne gange er blevet udnævnt som nogle af verdens lækreste.

Med Spies til Maui

Hawaiis næststørste ø, Maui, har virkelig noget for enhver smag. Strande med både hvidt, rødt og sort sand, som strækker sig over 200 kilometer. Et prisbelønnet køkken med skaldyr, sushi, frisk fisk og rigtigt godt kød som basis. Barer og restauranter, hvor du kan danse natten lang, botaniske haver, blændende smuk natur, golfbaner, der rangerer som nogle af verdens bedste, gode shoppingmuligheder og et tropisk klima med høje temperaturer året rundt. Med Spies kan du vælge imellem to forskellige rejsemål på Maui: Wailea-Makena og Lahaina. På begge rejsemål bor du på eller ved stranden og samtidig tæt på et lokalt centrum.

Oplevelser på Maui

At Maui kaldes for 'The Magic Isle' er ikke svært at forstå. Det kommer du selv til at opdage, når du står og nyder udsigten over skyerne i Haleakala National Park eller sidder i en bil på vej til Hana, som er en af verdens mest naturskønne strækninger med utallige vandfald langs vejen. Eller når du spiser en middag under stjernerne i Wailea, lige efter at du har betragtet en af de smukkeste solnedgange, som denne planet har at byde på. Du bør heller ikke snyde dig selv for øens optimale surfingforhold; hvis du ikke selv vil kaste dig ud i bølgerne, kan du begive dig til Hookipa Beach og kigge på de professionelle surfere.

Spies' gæster om Maui

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Maui

Inspiration og rejsetips

Hawaii

Tre øer på to uger

På den anden side af kloden venter uforglemmelige oplevelser på Hawaii. Vores rejseekspert, Ann-Renée Degnes, har besøgt tre af de otte hovedøer, og her får du hendes bedste tips og musts.