• børnevenligt

Ocean Beach Club - Gran Canaria

 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger tæt på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
Se tilgængelige værelser
skip links

Tæt på stranden i rolige omgivelser

Ocean Beach Club - Gran Canaria ligger ved havet i rolige omgivelser med fantastisk udsigt, og hotelområdet er overskueligt med alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde. Ocean Beach Club er bygget på samme grundidé som Sunwing Family Resorts med kvalitet og funktion som nøgleord. På hotellet findes både træningsmuligheder, børneklub med Lollo & Bernie, smagfuldt indrettede lejligheder og gennemtænkte menuer. Bestiller du en Club Pool Suite, kan du hoppe direkte i poolen fra din egen terrasse.

Hotelfakta

 • Opvarmet pool
  Ja
 • Opvarmet børnepool
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Aircondition i alle værelser/lejligheder
  Ja
 • Nærmeste centrum
  200 m
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
Poolen tilhørende Club Pool Suite-værelsestyperne
På Ocean Beach Club - Gran Canaria kan du møde Lollo & Bernie
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club er familiehoteller i ekstra lækker indpakning. Alle O.B.C. ligger ved havet og byder på moderne suiter, Lollo & Bernie, indbydende pools, en fredfyldt spaafdeling, træningsmuligheder og velsmagende mad.
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Ligger tæt på stranden
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Suiter til op til 8 personer
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Børneklub med Lollo & Bernie
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
 • Travelife-certificeret hotel
 • Check-in af bagage på hotellet, når du flyver med Sunclass Airlines

Om hotellet

I en bugt lige ud til stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger Ocean Beach Club - Gran Canaria, som passer perfekt til alle, der sætter
pris på design og lækker mad i en afslappet atmosfære. Her bor du rigtig godt, uanset om du rejser alene, på tomandshånd eller med familien. Ocean Beach Club er bygget på samme grundidé som
Sunwing Family Resorts med kvalitet og funktion som nøgleord, og her findes både træningsmuligheder, børneklub, smagfuldt indrettede lejligheder og gennemtænkte menuer.
Hotellet tilbyder flere forskellige værelsestyper, blandt andet suiter med direkte pooladgang og lidt mere afsidesliggende suiter med terrasse og udsigt mod haven. Hotellet byder desuden på flere indbydende fællesområder og en hyggelig lounge.
Ocean Beach Club - Gran Canaria er et fredfyldt hotel, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad nydes i restauranten ved havet. Du har også mulighed for at holde træningen ved lige med vores populære holdtræning eller i det veludstyrede motionsrum. Trænger du til ultimativ afslapning, anbefaler vi et besøg i spaafdelingen, hvor der tilbydes forskellige behandlinger.
Ikke langt fra hotellet ligger den lille ferieby Playa del Cura, hvor der findes enkelte restauranter og et supermarked. Ønsker du et større udbud, ligger Puerto Rico cirka 4 km væk.
Gratis wi-fi
Wi-fi indgår på alle Ocean Beach Club. Du kan derfor koble dig op gratis overalt på hotelområdet med din smartphone, tablet eller bærbare. Internetforbindelsen varierer i hastighed.
Informationssitet MyO.B.C.
På hotellets informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram samt finde information om måltidspakker og hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan af og til uden varsel ændre i programindhold og tider. Aktuelle åbningstider for faciliteter og restauranter meddeles ved ankomsten. Du har også adgang til MyO.B.C. og andre nyttige oplysninger i Spies-appen.
Vores service
Personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig med stort og småt i ferien, og som gæst på Ocean Beach Club har du adgang til vores service i receptionen døgnet rundt. I receptionen kan du få information om hotellets udbud, bestille udflugter og leje bil samt få tips til gode shoppingmuligheder og fine strande. Vi forsøger naturligvis også at finde en løsning, hvis der er praktiske ting, du har brug for hjælp til. I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt i receptionen.
Røgfrit på Ocean Beach Club - Gran Canaria
Hotellet er røgfrit med undtagelse af et rygeområde, som findes uden for hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter. Da visse bungalows er i privateje, kan rygning dog forekomme på disse terrasser.
Lægeservice
Får du brug for lægehjælp, kan du kontakte receptionen, som så vil tilkalde en læge.
Faciliteter til folk med et bevægelseshandicap
Hotellet har handicapvenlige suiter - læs mere under lejlighedstypen Club Suite. Hotellets store pool har en rampe med gelænder.
Sæson
Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.
Øvrigt
Reception: 24-timers service. Check-in efter kl. 15 på ankomstdagen. Check-out kl. 12 på hjemrejsedagen. I perioden 1/4-30/9 er der check-out kl. 11 på hjemrejsedagen.
Bygget: 1975. Renoveret: 2015.
126 suiter, 27 bungalows. Etager: 1-4. Elevator: Kun i bygningen med Club Suiter.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal.
Hæveautomat: Findes ca. 200 meter fra hotellet.
Møntvask: Mod betaling.
Dyr på hotellet: Selskabshunde er ikke tilladt på hotellet. Kun førerhunde og servicehunde accepteres på visse dele af hotellet.
Hotelmanager
Angel Hernandez
Hotellets officielle klassificering er 4.

Sådan bor du

Ocean Beach Club - Gran Canaria ligger direkte ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst og er et lille og indbydende hotel med poolområdet som et naturligt samlingssted.

Alle suiter på O.B.C. har bekvemme faciliteter som Nespresso-maskine med startpakke, pudemenu med to ekstra puder, en strandtaske og daglig opfyldning af 1,5 liter vand samt Chromecast, så du kan streame dine yndlingsserier, hvis du får lyst til en pause fra liggestolen.

For at give dig en ekstra god start på ferien får du en velkomstpakke med frugt, snacks, sodavand, danskvand, øl og vin. Det er muligt at udskifte pakkens alkoholiske drikkevarer til alkoholfri alternativer ved henvendelse i receptionen efter ankomsten.

Se suiternes beliggenhed på hotellet her

Nyhed! Få en ekstra god start på ferien og overrask familien med en velkomstpakke, der venter i lejligheden ved ankomsten. Pakken indeholder sodavand, chips, mikroovnspopcorn, slik og strandtennis. Bestilles hjemmefra sammen med rejsen.

Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Club House Suite

Her bor du lidt afsides, men er samtidig tæt på alt.

Generous Suite

Generous Suiter er praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

Pool og strand

Træning og aktiviteter

Spaafdeling

Børn og unge

Underholdning

Beliggenhed og transfer