• børnevenligt

Ocean Beach Club - Gran Canaria

I en bugt direkte ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst ligger Ocean Beach Club - Gran Canaria. Vores fredfyldte koncepthoteller, Ocean Beach Club by Sunwing, er for den moderne familie, som sætter pris på design og god mad i en afslappet atmosfære. Ocean Beach Club bygger på samme grundidé som Sunwing Family Resorts; kvalitet og funktion er nøgleord, og vores mål er at skabe det perfekte feriehotel for børnefamilier. Her findes både træningsmuligheder, børneklub, smagfuldt indrettede lejligheder og gennemtænkte menuer. Kort sagt: Her venter en ferie, hvor I kan nyde hinandens selskab på jeres egne vilkår - og i jeres eget tempo.

Du har mulighed for at bestille en Club Suite, hvor du kan hoppe i poolen fra din egen terrasse. Du kan også vælge at bo i en Club House Suite med terrasse og udsigt mod haven. Hotellet byder desuden på flere fællesområder, små grønne haver og en lounge, hvor du kan nyde solen. Ocean Beach Club - Gran Canaria er som en stor, indbydende opholdsstue eller have med plads til alle, både ude og inde.

Ocean Beach Club - Gran Canaria er et lille og fredfyldt hotel, hvor både morgenmad, frokost og middag nydes i restauranten ved havet. Du har også mulighed for at holde træningen ved lige i ferien med vores populære SATS-klasser, fitness og veludstyrede motionsrum. Trænger du til ultimativ afslapning, anbefaler vi et besøg i vores spaafdeling, hvor der tilbydes flere forskellige behandlinger. Ikke langt fra hotellet ligger Playa del Cura lokale centrum, hvor der findes et par restauranter og et supermarked. Ønsker du et større udbud, ligger Puerto Rico ca. 4 km væk.

Når de yngste gæster trænger til afveksling fra solen og poolen, findes både Lollo & Bernie's Mini Land og Teen Lounge.

Informationssitet MyO.B.C.

På hotellets eget informationssite MyO.B.C. kan du se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Her kan du også se, hvilke ugedage Ocean Beach Inclusive serveres og læse mere om hotellets øvrige udbud og faciliteter. Hotellet kan til tider, og uden varsel, ændre i programindholdet.

Røgfrit på Ocean Beach Club - Gran Canaria

Hotellet er røgfrit med undtagelse af et rygeområde, som findes uden for hotelområdet. Rygeforbuddet gælder også på alle balkoner/terrasser samt e-cigaretter. Da visse bungalows er i privateje, kan rygning dog forekomme på disse terrasser.

Lægeservice

Der er en læge (mod betaling) på hotellet mindst fem dage om ugen. De aktuelle tider oplyses i receptionen. Tidsbestilling er ikke nødvendig. Skulle du få brug for en læge uden for åbningstid, tilkalder receptionen gerne lægehjælp.

Handicapfaciliteter

Hotellet har handicapvenlige suiter - læs mere under lejlighedstypen Club Suite. Hotellets store pool har en rampe med gelænder.

Sæson

Hotellet er åbent hele året. I vintersæsonen er de fleste af hotellets gæster fra Skandinavien.

Miljø

Læs om vores miljøarbejde på miljøsiden.

Miljø

Reception: 24-timers service. Check-in tidligst kl. 12 og senest kl. 15. Check-out kl. 12. Den nærmeste hæveautomat findes ca. 200 meter fra hotellet.

Bygget: 1975. Renoveret: 2015.

126 suiter, 27 bungalows. Etager: 1-4. Elevator: Kun i bygningen med Club Suiter.

Aircondition: Ja.

Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrænset antal.

Hotelmanager

Angel Hernandez

 • Suiter til op til 8 personer
 • Suiter med direkte pooladgang
 • Gratis wi-fi overalt på hotellet
 • Måltidspakker kan tilkøbes
 • Børn under 12 år spiser gratis
 • Skandinavisk børneklub med Lollo & Bernie
 • Ligger tæt på stranden
 • Spaafdeling, motionsrum og holdtræning
Se pris og bestil
Hotelfakta
 • Opvarmet pool
  Ja
 • Opvarmet børnepool
  Ja
 • Elevator
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengøring pr. uge
  7
 • Nærmeste centrum
  200 m
 • Hovedcentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m
 • Wi-fi
  Ja
Sådan bor du
Ocean Beach Club - Gran Canaria ligger direkte ved stranden i Playa del Cura på Gran Canarias vestkyst og er et lille, personligt og fredfyldt hotel.


Se suiternes beliggenhed på hotellet fra sommeren 2019
Se suiternes beliggenhed på hotellet fra vinteren 2019/20
Vil du forkæle dig selv lidt ekstra i ferien? Læs om vores bekvemme tilvalg

Club Suite

Vores mest populære suiter. De er praktisk indrettet, består af to eller tre værelser og rummer op til seks personer.

Club Pool Suite

Skønne suiter med praktisk indretning og direkte adgang til poolen fra din egen terrasse.

Club House Suite

Her bor du roligt og afsides, men er samtidig tæt på alt.

Generous Suite

Generous Suiter er praktisk indrettede lejligheder til den store familie.

Mad og drikke

I Ocean Beach Clubs restaurant dækkes der hver dag op til en lækker morgenmadsbuffet med frugt, yoghurt, friskbagt brød, pålæg, pølser, æg, juice og forskellige kulinariske indslag fra det kanariske køkken. Derudover finder du også friskpresset juice, smoothies, granola, müsli, energibarer og raw food-trøfler. Ønsker du en sen morgenmad, kan du vælge en lettere brunch, som serveres mellem morgenmad og frokost.

Til frokost kan du vælge imellem buffet eller salatanretninger, pasta, burgere og lokale retter fra menukortet. Middagen indledes med småretter fra tapasbuffeten, før du vælger en af aftenens hovedretter, som er nøje sammensat af køkkenchefen og hans dygtige køkkenteam. Det hele rundes af med en velsmagende dessertbuffet. Vil du hellere spise a la carte, tilbydes desuden et udvalg af internationale og lokale middagsretter samt et spændende vinkort. Sommeren 2018 tilbyder vi også nye spændende vegetariske retter på Ocean Beach Club, bl.a. selleribøf og sprøde pakoras - indiske grøntsagsfritter - med løg og spidskål.

Læs mere om mad og drikke samt hotellets restaurant nedenfor eller på hotellets informationssite MyO.B.C..

Restaurant

Morgenmad kl. 7.30-10.30
Frokost kl. 12.30-16
Middag kl. 18.30-22
Ocean Beach Clubs tapasrestaurant tilbyder det bedste af det kanariske køkken. Her bydes du på lækre smagsoplevelser fra det spanske, kanariske og internationale køkken.

Bar

Kl. 10.30-22.30
Både før og efter middagen kan du nyde en drink i baren, hvor der også serveres børnevenlige drikkevarer, is, kaffe og småretter.

Mini Market

Kl. 8-22
I Mini Market finder du alt fra postkort, Lollo & Bernie-krammedyr, babymad og andre babyprodukter (lokale mærker kan forekomme) til slik, solcreme, brød og drikkevarer.

Åbningstiderne kan blive ændret i løbet af sæsonen. De aktuelle åbningstider oplyses ved ankomsten.

Morgenmadsbuffet

En bedre start på dagen skal du lede længe efter! Hver dag mellem kl. 7.30 og 10.30 dækker vores dygtige kokke op til en fantastisk morgenmadsbuffet. Frugt, friskbagt brød, yoghurt, pålæg, pølser, æg, bacon, smoothies, granola, müsli, energibarer, raw food-trøfler ... Hvor er det heldigt, at morgenmaden siges at være dagens vigtigste måltid! Børn under 12 år spiser gratis i selskab med en betalende voksen. Bestilles hjemmefra.

Ocean Beach Inclusive

I Ocean Beach Inclusive indgår:
• 7 x morgenmadsbuffet
• 5 x frokostbuffet inkl. vand, sodavand, lokal vin eller øl
• 5 x middag med tapasbuffet, hovedret fra menu og dessertbuffet samt vand, sodavand, lokal øl eller vin

Det oplyses ved ankomsten til hotellet, hvilke dage der serveres frokost og middag. Du kan også finde informationen på hotellets informationssite MyO.B.C.

Frokost og middag serveres ikke 24/12 og 31/12, men du kan tilkøbe Ocean Beach Clubs populære festbuffet direkte hos hotellet.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach Inclusive.

Ocean Beach All Inclusive

I Ocean Beach All Inclusive indgår:
• Morgenmadsbuffet kl. 7.30-10.30, frokostbuffet kl. 12.30-14.30 og middag med tapasbuffet, hovedret fra menu samt dessertbuffet kl. 18-21
• Vand, sodavand, lokal vin eller øl til frokost og middag
• Snacks kl. 10.30-11.45
• Salat, frugt og kolde sandwich kl. 14.30-17.30
• Vand og sodavand samt lokal øl, vin, spiritus og cocktails kl. 10.30-22.30
• Filterkaffe og te kl. 10.30-22
• Forskellig slags is kl. 10.30-22.30
• Festmåltid 24/12 og 31/12

På hjemrejsedagen gælder Ocean Beach All Inclusive frem til afrejsen fra hotellet. Rejser du i to uger, og bestiller All Inclusive i kun den første uge, gælder det til kl. 14 på dag 8. Prisen er højere, hvis du rejser over jul og nytår, da jule- og nytårsbuffet indgår 24/12 og 31/12.

Bestilles hjemmefra (begrænset antal pladser). Læs mere om Ocean Beach All Inclusive.

Pool og strand

Ocean Beach Club - Gran Canaria (O.B.C.) har en fin beliggenhed lige ved stranden i Playa del Cura. Fra det indbydende poolområde er der udsigt over havet, og hotellets pools er opvarmet til mindst 25 grader i vinterhalvåret.

Den hurtigste vej til total familielykke går via poolen - uanset om du tager dig en forfriskende dukkert eller slapper af i en liggestol. Baby- og børnepoolen er en sammenhængende pool med en overdækket, lavvandet del til de allermindste og en lidt dybere del til større børn. Poolen er placeret på god afstand af den dybe pool, så små børn ikke tager fejl. Vi har desuden poolvagter, for at du skal føle dig tryg. Da O.B.C. ligger ud til stranden, er det nemt at skifte mellem et dyp i poolen og en dukkert i havet.

Baby- og børnepool

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 90 m2
Dybde: 0-50 cm
Overdækket: Ja
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-18

Pool**

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 510 m2
Dybde: 140 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-18

Club Suite privat pool***

Pooltype: Udendørspool
Størrelse: 85 m2
Dybde: 120 cm
Vandtype: Ferskvand
Opvarmet: Ja, 25 grader*
Åbningstider: Kl. 8-18

Strand

Den nærmeste strand løber lige neden for hotellet og er med sten og grovkornet sand. Nogle partier af starnden består af ret store sten. Understrømme og bølger forekommer. Liggestole og parasoller kan lejes.

*Poolen opvarmes med solceller fra oktober til april, og pooltemperaturen kan derfor variere i løbet af dagen afhængigt af udendørstemperaturen.
**Poolen har en handicaptilpasset rampe med gelænder.
***Den private pool er kun for gæster, der bor i en club suite med direkte adgang til privat, delt pool.

Træning og aktiviteter

På Ocean Beach Club - Gran Canaria (O.B.C.) er der mange træningsmuligheder. I vores indbydende fitnesscenter tilbyder vi et varieret træningsudbud ledet af SATS-uddannede instruktører, og i poolen kan du deltage i vores populære vandgymnastik. Vil du træne på egen hånd, har hotellet et fint motionsrum, som er opdelt i to dele: en til funktionel træning og en med maskiner. O.B.C. er med andre ord velegnet til dig, der gerne vil have mange træningsalternativer at vælge imellem.

Fitness

Hvorfor ikke starte dagen med en blid omgang yoga? Eller du er måske mere til tempofyldt holdtræning i motionslokalet? På O.B.C. ved vi, hvordan man holder humøret og træningslysten oppe! Al form for holdtræning er gratis, og aldersgrænsen er 15 år. Gå heller ikke glip af Fitness Together, hvor forældre og børn får mulighed for at træne sammen.

**Nyhed sommer 2019!**Udfordr dig selv på forskellige niveauer og få en god introduktion til dynamisk yoga i vores nye træningsklasse, yoga flow. Prøv et stort udvalg af yogastillinger til skøn, inspirerende musik.

Vandgymnastik

Vandgymnastik er nok den mest populære aktivitet i alle kategorier og for alle aldre. Vores instruktører fører an med masser af glæde og inspiration, så du kan se frem til motion ud over det sædvanlige.

Motionsrum

Gratis styrketræning på egen hånd. I vores veludstyrede motionsrum findes både træningsmaskiner og frie vægte fra Technogym. Her er desuden god plads til funktionel træning. Aldersgrænsen er 13 år.

Motionsløb

I området omkring hotellet er der mulighed for både energiske løbeture og velgørende powerwalks. Eftersom hotellet ligger i en dal, finder du let udfordrende bakker til intervaltræning.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Bestil en PT i ferien

Kickstart din træning i ferien! Med en personlig træner får du hjælp til at skræddersy din træning ud fra dine egne forudsætninger. Uanset hvilke mål du har, eller hvad du har af tidligere erfaring, gør personlig træning dig mere motiveret, og træningen bliver mere effektiv. Vores professionelle personlige trænere er med dig under hele træningspasset og tilbyder alt fra enklere kostvejledning til individuelt tilpassede træningsprogrammer. Kan bestilles fra 16/10 2019 til 21/4 2020.

Vælg mellem tre pakker:
1 x 50 minutter 375,-
3 x 50 minutter 950,-
5 x 50 minutter 1.395,-

Læs mere om personlig træning.

PT Duo

Vil du træne med en personlig træner sammen med en anden, har du mulighed for at bestille PT Duo. Den personlige træner coacher og hjælper så jer begge to under træningspasset, og I arbejder sammen mod jeres træningsmål.

Prisen er 530,- for 50 minutter og gælder for to personer. Kan bestilles i perioden fra 16/10 2019 til 21/4 2020.

Træning på værelset

Slip for at fylde kufferten med træningsudstyr! Bestil vores træningspakke, hvor du låner yogamåtte, glide pads, medium exertube samt let, medium og hård træningselastik. I pakken indgår desuden en oversigt over forskellige øvelser. Det hele står parat på værelset ved ankomsten – så kan træning i ferien ikke blive nemmere!

Du kan også vælge at supplere træningspakken med en times personlig træning til en fordelagtig pris. Personlig træning kan bestilles i vintersæsonen fra 16/10 2019 til 21/4 2020.

Golf

På O.B.C. bor du tæt på nogle af øens bedste golfbaner. Her er nogle eksempler:

Anfi Tauro Golf
Afstand: 2 km
Ny 18-hullers mesterskabsbane og en 9-hullers sløjfe, som ligger midt i et enestående landskab med frodige palmer, indsøer, floder og vulkanske klipper. Passer til både middelgolfere og singlespillere.

Lopesan Meloneras Golf
Afstand: 16 km
Smukt 18-hullers golfanlæg, vest for fyret i Maspalomas. Flere af hullerne løber direkte langs med havet, og nogle steder sætter det talentet og koncentrationen på en alvorlig prøve. De sidste 9 huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers sløjfe på hele øen. Passer til alle fra den middelgode golfer til den mere erfarne spiller.

Cykling

Ocean Beach Club er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske omgivelserne på cykel. Vi har kortlagt vores yndlingsruter og sørget for, at du kan downloade dem via BikeMap.net. De kan også downloades til andre apps, som kan importere GPX-filer.

Læs mere og download ruterne til din træningsapp

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du altid se det aktuelle trænings- og aktivitetsprogram. Programmet er live og kan ændres uden varsel. Der vises ikke noget program, når hotellet er lukket.

Børn og unge

Når børnene har det godt i ferien, så har de voksne det også. På Ocean Beach Club - Gran Canaria (O.B.C.) foregår det meste omkring poolen, på stranden og sammen med familien.

Livet på O.B.C. er fredeligt, men aldrig kedeligt. Lollo & Bernie og deres venner i Mini Land arrangerer spændende aktiviteter flere gange om ugen - mange er gratis, andre er mod betaling. Nogle aktiviteter har en aldersgrænse, men der er altid noget at give sig til for både små og store børn. I Mini Land afholdes også åbent hus, hvor alle børn er velkomne, hvis de har lyst til at lege, klippe-klistre eller se film sammen med en voksen.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder.
Du finder alle børneaktiviteter her.

Aktivitetsprogram

I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Lollo & Bernie's Mini Land

Lollo & Bernie har deres eget legehus, som hedder Lollo & Bernie's Mini Land. Flere gange om ugen er der åbent hus, hvor voksne og børn i alle aldre er velkomne til at kigge forbi og lege, male, hygge eller se film.

Mini Play

Flere dage om ugen kan alle børn deltage i Play & Splash, som er vandgymnastik med leg og plask i poolen til glad musik. Mini Play er leg og bevægelse til musik i fitness-salen for børn i alderen 3-7 år. Børnene har det sjovt og træner samtidig koordination, styrke, rytmik og balance. De gives mulighed for at udvikle deres kreativitet og lærer at samarbejde med andre.

Adventure Games

Adventure Games er for børn i alderen 3-7 år. Børnene samles i Mini Land og kan bl.a. være med til at lede efter en hemmelig skat eller deltage i Lollo eller Bernies fødselsdagsfest. Aktiviteterne foregår flere gange om ugen og varer ca. 1 time og 30 minutter. Tilmelding foretages via Holiday Planner på MyO.B.C., og betaling foregår i receptionen.

Familiegymnastik

Til familiegymnastik kan børn i alderen 3-7 år træne sammen med deres forældre. Måske mormor eller farfar også vil være med? Under det 30 minutter lange træningspas løber, hopper, danser og leger vi sammen til musik. Der er fokus på motorisk træning for børnene og lidt mere fysiske udfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga byder på kvalitetstid sammen og har fokus på bevægelse og glæde. Yogaklassen tager udgangspunkt i en historie, og øvelserne laves ud fra egne forudsætninger. Klassen varer en halv time og er for børn mellem 4 og 7 år.

Lollo & Bernie's After Beach

Nogle dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Mini Land-teamet på O.B.C..

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco er ugens højdepunkt for vores mindste gæster. Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs på dansegulvet til glad musik. Hvem ved, måske kigger Lollo eller Bernie forbi... Mini Disco varer ca. 20-25 minutter.

Lollo & Bernies webshop

Du behøver ikke at vente, til du er på hotellet, med at købe Lollo & Bernie-souvenirs. Lollo og Bernie har nemlig deres egen webshop med krammedyr, T-shirts, Lollo & Bernie-bogen og meget andet.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på O.B.C., har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Ocean Beach Club – Gran Canaria (O.B.C.) har meget at byde på for børn mellem 8 og 11 år (op til 15 år i skoleferierne). Du kan både deltage i aktiviteter og møde nye venner, og indimellem arrangeres også f.eks. pizza- og filmaftener. I vores Teen Lounge kan du f.eks. spille PlayStation 4 og se film.

Nedenfor kan du se et udvalg af de aktiviteter, hotellet tilbyder. Du finder alle ungdomsaktiviteter her.

Aktiviteter

Deltag i pizza- og filmaften, sportsaktiviteter og forskellige aftenarrangementer. Du kan også låne spil, høre musik, se film og være med i sjove konkurrencer. I Holiday Planner kan du se, hvad der sker på hotellet. Programmet opdateres hver uge og viser altid det aktuelle aktivitetsprogram, når hotellet er åbent. Tilmelding til aktiviteterne foretages på hotellet efter ankomsten.

Teen Lounge

Teen Lounge er mødestedet for alle unge, der trænger til en pause fra forældre og småbørn. Her findes film, PlayStation 4 og andet, som er nøje udvalgt til dig, der har lyst til at komme lidt væk fra solen.

Kids parkour

Nu er det børnenes tur til at springe, hoppe, krybe og rulle rundt. Træningen øger ikke bare børnenes fysiske styrke, kondition, koordination og balance, men også deres selvtillid. Og alt foregår i sjove, sikre og forsvarlige rammer. Øvelserne varer 30-55 minutter og afsluttes med en forhindringsbane. For børn mellem 8 og 11 år.

Familiecrosstræning

Familiecrosstræning er cirkeltræning med stationer til både konditions- og styrketræning. Her kan børn fra 8 år træne sammen med deres forældre og få fuld fart og kvalitetstid i ét!

Fitness Together

Fitness Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at træne sammen, dels i motionsrummet og dels på udvalgte træningshold. Personalet begynder med en gennemgang, hvorefter man træner sammen inden for de givne rammer.

Spa Together

Spa Together giver forældre og børn i alderen 11-15 år mulighed for at nyde en behandling sammen i vores spa. Bestil spapakkerne hjemmefra, og vælg behandling når I er på hotellet. Vi tilbyder forskellige typer af massage samt krops- og ansigtsbehandlinger. Ved 1 voksen og 1 barn (11-15 år) bestiller man to spapakker i den voksnes navn.

PlayStation

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4. Vi har altid et bredt udbud af spil, så du kan udfordre dig selv eller dine venner. Og det bedste af det hele er, at det er helt gratis!

Creative Time

I vores Teen Lounge er der flere dage om ugen Creative Time, hvor du kan lave smykker, mobilpynt og andre fantasifulde kreationer.

Chillout

Hæng ud i vores Teen Lounge med dine venner! Her kan du læse, slappe af, høre musik eller deltage i forskellige aktiviteter og Creative Time sammen med vores Teen Host.

Personale

Personalet, som har ansvaret for aktiviteterne på O.B.C., har erfaring i at arbejde med børn og unge. De er udvalgt med stor omhu og har som erklæret mål at give børnene en skøn ferie.

Beliggenhed og transfer

Beliggenhed

Rolig beliggenhed i Playa del Cura. Ca. 200 meter til restauranter og lokalt centrum. Hovedvejen mod Puerto de Mogán løber oven for hotellet - trafikken kan til tider være forstyrrende.

Køretiden fra lufthavnen er ca. 1 time. Bustransfer kan tilkøbes sammen med rejsen. Transferbussen standser ca. 100 meter fra hotellet ved ankomst og afrejse.

Playa del Cura S/N
35140 Mogán
Gran Canaria
Spain

Telefon: +34 928 56 09 37
Mail (skriv på engelsk): grancanaria@oceanbeachclub.net

Easy Travel/direkte transfer med Thomas Cook Airlines

Når du bor på Ocean Beach Club - Gran Canaria, har bestilt en pakkerejse og flyver med vores eget flyselskab, Thomas Cook Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet, og har du tilkøbt bustransfer fra/til lufthavnen, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.

Ved flyafgange før kl. 11 tjekkes bagagen ind aftenen før.

Underholdning

Stemningen på Ocean Beach Club - Gran Canaria (O.B.C.) er rolig, afslappet og familiær. Det mærkes ikke mindst på musikken, som giver ferien et behageligt baggrundstæppe af lyd. I dagtimerne spilles rolig, afslappet musik i både loungen og på poolområdet. Hen på eftermiddagen skrues tempoet lidt op, når vores bartendere spiller moderne chillout-musik frem til After Beach. Start aftenen med en kølig drink i loungen eller på terrassen før middagen og nyd den tempofyldte musik efter maden, når bartenderne byder dig velkommen til en aften med Atlantic Lounge Chill - det perfekte akkompagnement til skønne ferieaftener.

Der er også noget for børnene i O.B.C.'s musikverden: Nogle eftermiddage om ugen er der After Beach med fællessang, og flere aftener om ugen er der Lollo & Bernie's Mini Disco, hvor alle børn kan danse løs til medrivende musik.

Skøn musik på Ocean Beach Club

På Ocean Beach Club kan du lytte til behagelig chillout-musik i både loungen og på terrassen. Om eftermiddagen tager vores bartendere over og spiller afslappende musik. Hen mod aften skruer de gerne op for både lyd og tempo og byder på skøn Atlantic Lounge Chill.

Børneunderholdning

I Mini Land er der lettere aftenunderholdning for børn med en blanding af leg, musik og grin. Måske kigger Lollo & Bernie også forbi ...

Lollo & Bernie's Mini Disco

Mini Disco er ugens højdepunkt for vores mindste gæster. Flere aftener om ugen kan de små slå sig løs i fitnesslokalet til glad musik. Og hvem ved, måske kigger Lollo eller Bernie også forbi... Mini Disco varer 20-25 minutter.

Lollo & Bernie's After Beach

Nogle dage om ugen er der sang, dans og rytmik for både børn og unge. Kom og vær med til After Beach sammen med Mini Land-teamet på O.B.C.

Spaafdeling

Trænger du til velvære, afslapning og fornyet energi, kan vi anbefale dig at bestille tid i vores spaafdeling. Her kan du vælge imellem forskellig slags massage, helkropspeeling, ansigtsbehandlinger, pedicure og andre skønne behandlinger.

Spa Together giver par, venner eller forældre og større børn (11-15 år) mulighed for at få en behandling sammen (begge skal vælge den samme behandling). Hvis du vil forudbestille en behandling hjemmefra, tilkøber du en lille (25 min.), mellem (50 min.) eller stor (75 min.) spapakke, og på hotellet vælger du så en af de behandlinger, der svarer til den forudbestilte længde. Ved 1 voksen og 1 barn bestiller man to spapakker i den voksnes navn. Læs mere om alle behandlinger her eller på hotellets informationssite MyO.B.C.

Vores hud- og spaterapeuter er veluddannede, og du kan bestille flere forskellige spapakker hjemmefra.

Lille spapakke

25 minutter. Forkæl dig selv med f.eks. en Body Scrub eller en fod- og benmassage.

Mellem spapakke

50 minutter. Prøv f.eks. en dybderensende aromatisk ansigtsbehandling, Hot Oil Massage eller en klassisk pedicure.

Stor spapakke

75 minutter. Valgmulighederne er mange - f.eks. Hot Stone Massage, Oean Beach Ritual, en top til tå-behandling eller en ansigtsmassage og farvning af bryn og vipper.

Luksus for en

90 minutter. Und dig selv lidt selvforkælelse og vælg blandt vores 90 minutter lange behandlinger.

Duo-pakke

50 minutter. Nyd lidt spa-tid sammen! Bestil en duo-pakke og vælg frit blandt de 50 minutter lange behandlinger under Spa Together. Pakken er til 2 personer, og I får 50 minutters behandling hver.

Sådan bestiller du:

Vores spabehandlinger er meget populære, så vi anbefaler, at du bestiller en spapakke hjemmefra, hvis du vil være sikker på at få plads. Spapakker kan bestilles sammen med rejsen via Min side eller ved at ringe til os på telefon 70 10 42 00. Tid til behandlingerne bestilles på hotellet. Du kan også bestille en behandling på hotellet, hvis der er ledige tider.

Aldersgrænsen i spaafdelingen er 15 år (undtagen ved Spa Together, Teen Face og spabehandlinger for børn).

Bedømmelser og anmeldelser
4,5/5
Bedømmelsen er det samlede resultat af 7319 gæsters svar og baseres på spørgsmålet: "Hvor tilfreds var du med hotellet som helhed?".
95% anbefaler dette hotel
Værelsets standard
4,5
Beliggenhed i forhold til forventningerne
4,3
Hotellets personale
4,7
Trivsel og stemning
4,6
Poolområdet for børn
4,4
Børnevenlighed
4,6
Wi-fi
4,5
Se anmeldelser for:
Dato
 • 5/5

  "O.B.C. Fantastisk hotel "

  Super dejligt og velfungerende hotel med skønne lejligheder. Personalet er meget opmærksomme og man føler sig velkommen. Der bliver hele tiden gjort rent og vedligehold overalt på hotellet. Maden i restauranten god og afvekslende. Der ligger et velassorteret supermarked 100 meter fra hotellet. Ønsker man barer, restauranter og butikker, skal man til Puerto Rico eller Mogan (her er der stort marked hver fredag fra 9-14).
 • 5/5

  "Luksus familie/børnehotel"

  Perfekt hotel, dog med livsfarlige fliser omkring poolen som var ekstremt glatte
 • 5/5

  "Det bedste feriested"

  Helt bestemt ikke sidste gang, vi besøger Ocean Beach Club på Gran Canaria. Mega lækker lejlighed med daglig rengøring. Vi havde valgt lejlighed med delt pool lige foran lejligheden og liggestole, hvilket var den bedste investering, da vi rejste med barn under 2år, fordi vi som forældre stadig kunne nyde hinanden og ferien, når hun tog en middagslur. Afskærmning mellem terrasse og vand gjorde det trygt at lade vores datter rende frit. Virkelig god og hjælpsom personale på stedet samt overdådig morgenmadsbuffet. Rigtig fine faciliteter - specielt med børn - med børne/babypool, miniland, alverdens aktiviteter med Lollo og Bernie. Men også stor pool for de større børn og voksne. Og fin strand lige foran hotellet - hvilken udsigt at nyde sin mad til!
 • 4/5

  "Perfekt til babyferie"

  OBC er et rigtig fint hotel. God service, behageligt personale, lækre omgivelser - helt perfekt til en småbørnsfamilie.Maden bliver utrolig trist ret hurtigt. Og jeg ville ønske, at især morgenmaden startede tidligere. 7.30 er meget sent med helt små børn.Men overordnet et rigtig fint hotel.
 • 5/5

  "Et fantastisk skønt hotel"

  Et fantastisk lækkert hotel, især for børnefamilier. Et skønt team af guider, der underholder børnene i løbet af hele dagen. Et fantastisk hold ansatte, der sørger for konstant rengøring, madlavning, servering, drinks, underholdning, information osv - 100 % gennemført hotel, det hele spillede bare :-) Helt utroligt lækkert med nye retter i buffeten hver dag, tjenerne var sjove overfor børnene, og man følte sig i centrum hele tiden.Hvis der skal sættes en finger på noget - så havde vi egentlig bestilt privat pool, med det formål at kunne svømme, når vores datter var kommet i seng. Men poolen bliver lukket kl. 20, selvom den er privat. Det er virkelig lidt ærgerligt, når det endelig lige bliver voksentid dér. Men der går Security folk rundt, og beder folk gå op af poolen efter kl. 20.En anden ting er, at der er meget lydt - man kan sågar høre når naboen snorker om natten, og når folk går/løber udenfor på gangen.Men alt i alt et FANTASTISK hotel, vi kommer helt sikkert tilbage :-)
Søg for at se ledige værelser og priser