Se hoteller (2)

Vælg Playa del Cura, hvis du vil holde ferie på et af Gran Canarias mest solrige rejsemål. Rejser du med familien, garanterer vi en skøn ferie på vores Ocean Beach Club - året rundt.

Velkommen til Playa del Cura - en hyggelig og rolig ferieby mellem populære Puerto Rico og maleriske Puerto de Mogán. Her er en lille badebugt med fint og klart vand, eftersom bunden består af grovkornet sand og småsten. Ikke langt herfra ligger også Playa de Amadores, hvor du finder en af øens fineste strande. Playa del Curas lille centrum består af et mindre indkøbscenter med et begrænset udvalg af restauranter, barer og andre fornøjelser. Er du på udkig efter et større udvalg, er der ikke langt til Puerto Rico og Playa del Inglés. I Playa del Cura ligger nogle af Gran Canarias bedste familiehoteller og hoteller med All Inclusive. Det er ikke så mærkeligt, at Spies har så mange tilfredse gæster lige netop her.

Børnevenlige rammer med Spies

Rejser du med Spies til Playa del Cura, kan du selvfølgelig bo godt. Vores bedste hotel til børnefamilier er Ocean Beach Club; en rigtig oase med udsigt over Atlanterhavet. Hotellet er designet, så det byder på familieluksus ud over det sædvanlige. Hotellet har aktiviteter for både store og små, og du kan selvfølgelig møde vores populære maskotter Lollo & Bernie her - også om sommeren. Du har desuden mulighed for at bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool fra terrassen. Et andet godt hotel til børnefamilier er Riviera Marina, som ligger lige ud til stranden. Her er der både børnepool og legeplads, og lejlighederne er udstyret med stort set alt til en vellykket familieferie.

Strandliv og forlystelser

Ikke langt fra Playa del Cura ligger Amadores, hvor du finder en af øens fineste strande. Byens lille centrum består af et mindre indkøbscenter med et begrænset udvalg af restauranter og barer. Vil du gerne have mere at vælge imellem, er det nemt at komme til Puerto Rico, eller bedre endnu til Playa del Inglés, hvor der er stribevis af restauranter, butikker og andet forlystelsesliv.

Puerto de Mogán og Puerto Rico

Der er mange udflugtsmuligheder i nærheden af Playa del Cura. Puerto de Mogán er en charmerende lille fiskerby med moderne indslag. Havnen er det naturlige centrum, hvor farverige fiskerbåde og besøgende sejlbåde sætter deres personlige præg på omgivelserne. Puerto Rico er en af Gran Canarias mest populære feriebyer og er vokset betydeligt i de senere år. Stranden er meget velholdt, med liggestole og små hyggelige frokostrestauranter. To moler beskytter mod høje bølger, så selv små børn kan svømme her.

Tips og nyttig info
 • Ocean Beach Club
 • Hoteller på stranden
 • Meget tilfredse gæster
 • Rejser året rundt
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Solsikkert
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Playa del Cura

Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
I Playa del Cura findes en lille badebugt med grovkornet sand og småsten, og godt 2 km væk ligger Amadores, der byder på en af Gran Canarias fineste strande. Puerto Rico ligger også i nærheden og tilbyder en velholdt strand med liggestole og små hyggelige frokostrestauranter.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Playa del Cura året rundt.

Du kan desuden rejse til Playa del Cura året rundt med rutefly.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa del Cura. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 2 timer og 15 minutter (ca. 50 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på Ocean Beach Club og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe 10 kg ekstra bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.
Mad, drikke og natteliv
Playa del Cura har et ret lille udbud af restauranter, hvoraf de fleste ligger i byens centrum. Kunne du tænke dig mere at vælge imellem, er det nemt at komme til både Puerto Rico og Playa del Inglés, hvor der findes masser af restauranter.
Nattelivet i Playa del Cura er ret begrænset. Hvis du søger et mere livligt natteliv, kan du tage til Puerto Rico, hvor der findes et stort udbud af barer, pubber og dansesteder. De fleste ligger i området omkring Puerto Ricos shoppingcenter og byder på musikshows, skandinavisk dansemusik og diskopubber med de seneste hits. Som i andre spanske byer starter nattelivet sent og fortsætter gerne helt til solopgang.
Shopping
I Playa del Curas centrum findes et mindre shoppingcenter med et supermarked og et apotek.

Shopping uden for Playa del Cura

Cirka 5 km fra Playa del Cura ligger Puerto Rico, hvor der findes et shoppingcenter med et stort udvalg af butikker og supermarkeder. Ellers kan det anbefales at tage til hovedstaden Las Palmas, der både byder må eksklusive butikker, små lokale forretninger og øens største shoppingcenter, Las Arenas.
Aktiviteter og seværdigheder
Playa del Cura har et begrænset udvalg af aktiviteter. Et større udbud findes i nabobyen Puerto Rico. Desuden tilbyder Ocean Beach Club et spændende aktivitetsprogram for hele familien.
Der er mange udflugtsmål i nærheden af Playa del Cura. Du kan også se mere af Gran Canaria på en af Spies' udflugter.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Gran Canaria på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
Fra Playa del Cura kommer du nemt til de fleste andre store feriebyer på Gran Canaria med bus, taxi eller lejebil.

Bus

Busstationen ligger ved rundkørslen i den øvre del af Playa del Cura.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride, der normalt finder sted i november. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.
Både karneval og Pride er aflyst i 2021.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i priser, program, udflugter m.m.
Rejs med børn
Playa del Cura er et fredeligt rejsemål, som er velegnet til en ferie med børn. Vores bedste hotel til børnefamilier er skønne Ocean Beach Club, der byder på aktiviteter for både store og små foruden vores populære maskotter, Lollo & Bernie.
Sport og træning
Playa del Cura har et lille udbud af vandsport, og omgivelserne er velegnede til både cykling og vandring, ligesom der ligger en populær golfbane i nærheden. Også familiehotellet Ocean Beach Club byder på træningsmuligheder i form af yoga, motionsrum og holdtræning.

Anfi Tauro Golf

Unik mesterskabsbane samt en 9-hullers bane cirka 3 km fra Playa del Cura. Anlægget ligger midt i et fantastisk landskab omgivet af palmer og spektakulære vulkanske klipper. Golfbanen, som er bygget i Arizona-stil, er designet af de berømte amerikanske arkitekter von Hagge, Smelek og Baril. En underholdende golfoplevelse, der passer til både gennemsnitlige golfspillere og single-spillere.

Meloneras Golf

Flot 18-hullers golfbane vest for Maspalomas fyrtårn cirka 10 km fra Playa del Inglés. Det er en sand naturoplevelse at spille på denne bane, som er omgivet af palmer og byder på smuk udsigt over havet. De sidste huller anses af mange for at være den bedste 9-hullers bane på hele Gran Canaria. Flere af hullerne er placeret direkte langs Atlanterhavet og sætter dygtighed og koncentrationsevne på prøve med spil på tværs af kløfter og dybe dale. Meloneras Golf er designet af banearkitekten Ron Kirby og passer til alle slags golfspillere - fra halvgode til virkelig dygtige.
Udflugter
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En skøn dag på havet med katamaranen Afrikat 69. Gratis drikkevarer hele dagen og en let frokostbuffet indgår.
Læs mere om udflugten
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Midt i Puerto Rico ligger den populære Angry Birds-park, som er en temapark for børn i alle aldre. Billetten er en dagsbillet, hvilket betyder, at du kan gå ind og ud flere gange i løbet af den samme dag.
Læs mere om udflugten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Tag med på en heldagsudflugt til provinshovedstaden Las Palmas, der byder på både kultur, historiske seværdigheder, god shopping og et hyggeligt caféliv.
Læs mere om udflugten
Multiacuatic
Multiacuatic
At se delfiner og hvaler i deres rette element er en helt unik oplevelse og med katamaranen Multiacuatic får vi den mulighed. Én drikkevare indgår.
Læs mere om udflugten

Find din rejse til Playa del Cura
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.