Se hoteller (3)

Vælg Playa del Cura, hvis du vil holde ferie på et af Gran Canarias mest solrige rejsemål. Rejser du med familien, garanterer vi en skøn ferie på vores Ocean Beach Club - året rundt.

Velkommen til Playa del Cura - en hyggelig og rolig ferieby mellem populære Puerto Rico og maleriske Puerto de Mogán. Her er en lille badebugt med fint og klart vand, eftersom bunden består af grovkornet sand og småsten. Ikke langt herfra ligger også Playa de Amadores, hvor du finder en af øens fineste strande. Playa del Curas lille centrum består af et mindre indkøbscenter med et begrænset udvalg af restauranter, barer og andre fornøjelser. Er du på udkig efter et større udvalg, er der ikke langt til Puerto Rico og Playa del Inglés. I Playa del Cura ligger nogle af Gran Canarias bedste familiehoteller og hoteller med All Inclusive. Det er ikke så mærkeligt, at Spies har så mange tilfredse gæster lige netop her.

Børnevenlige rammer med Spies

Rejser du med Spies til Playa del Cura, kan du selvfølgelig bo godt. Vores bedste hotel til børnefamilier er Ocean Beach Club; en rigtig oase med udsigt over Atlanterhavet. Hotellet er designet, så det byder på familieluksus ud over det sædvanlige. Hotellet har aktiviteter for både store og små, og du kan selvfølgelig møde vores populære maskotter Lollo & Bernie her - også om sommeren. Du har desuden mulighed for at bestille en suite med direkte adgang til en privat, delt pool fra terrassen. Et andet godt hotel til børnefamilier er Riviera Marina, som ligger lige ud til stranden. Her er der både børnepool og legeplads, og lejlighederne er udstyret med stort set alt til en vellykket familieferie.

Strandliv og forlystelser

Ikke langt fra Playa del Cura ligger Amadores, hvor du finder en af øens fineste strande. Byens lille centrum består af et mindre indkøbscenter med et begrænset udvalg af restauranter og barer. Vil du gerne have mere at vælge imellem, er det nemt at komme til Puerto Rico, eller bedre endnu til Playa del Inglés, hvor der er stribevis af restauranter, butikker og andet forlystelsesliv.

Puerto de Mogán og Puerto Rico

Der er mange udflugtsmuligheder i nærheden af Playa del Cura. Puerto de Mogán er en charmerende lille fiskerby med moderne indslag. Havnen er det naturlige centrum, hvor farverige fiskerbåde og besøgende sejlbåde sætter deres personlige præg på omgivelserne. Puerto Rico er en af Gran Canarias mest populære feriebyer og er vokset betydeligt i de senere år. Stranden er meget velholdt, med liggestole og små hyggelige frokostrestauranter. To moler beskytter mod høje bølger, så selv små børn kan svømme her.

Tips og nyttig info
 • Ocean Beach Club
 • Hoteller på stranden
 • Meget tilfredse gæster
 • Rejser året rundt
 • Værelser med direkte pooladgang
 • Solsikkert
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Playa del Cura

Vejr og klima
 • januar
21°16°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
21°16°
6
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
22°16°
7
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
22°17°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
23°18°
9
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
24°19°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juli
25°21°
10
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • august
26°22°
10
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
26°22°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
24°18°
5
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • december
22°17°
5
Solskinstimer pr. dag
19°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
Strand
I Playa del Cura kan du koble af og nyde ferien ved den lille badebugt med grovkornet sand og småsten. Ikke langt fra Playa del Cura ligger Amadores, hvor du finder en af øens fineste strande. Puerto Rico ligger også i nærheden og tilbyder en velholdt strand med liggestole og små hyggelige frokostrestauranter.

Sol og strand på Gran Canaria

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har rig mulighed for at finde din helt egen favoritstrand. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange flere, du kan besøge i løbet af ferien. På de fleste strande kan du leje liggestole og parasoller.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 5 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Playa del Cura hele året.

Du kan desuden rejse til Playa del Cura med rutefly g bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.

Flyet lander i Gando Lufthavn uden for Las Palmas.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Playa del Cura. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Las Palmas Lufthavn til dit hotel er fra cirka 1 time og 15 minutter til 2 timer og 15 minutter (ca. 50 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop.
Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du i de fleste tilfælde bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling.

Easy Travel

Bor du på Ocean Beach Club og flyver med Sunclass Airlines, indgår Easy Travel. Det betyder, at du kan tjekke din bagage ind, før du forlader hotellet. Du må desuden medbringe op til 30 kg bagage, og har du tilkøbt bustransfer mellem lufthavnen og hotellet, bliver du kørt direkte uden stop ved andre hoteller.
Mad, drikke og natteliv
I Playa del Cura er der et begrænset udvalg af restauranter og barer. Vil du gerne have mere at vælge imellem, er det nemt at komme til både Puerto Rico og Playa del Inglés, hvor der er stribevis af restauranter.

Mad og drikke på Gran Canaria

Retter fra det ægte kanariske køkken findes på de fleste menukort. Her finder du ofte retter med indslag fra både De Kanariske Øer og det øvrige Spanien. Det kan være dagens fisk, der serveres helt enkelt med hvidløg, kogte kartofler og grøntsager. Mange steder kan du også smage lækre tapasretter, som ofte står blandt forretterne på menuen. Gør som de lokale: Bestil flere forskellige tapasretter, og del dem imellem jer, så alle kan smage de forskellige lækkerier. Langs hele kysten og også længere inde på øen er det almindeligt med menukort på flere sprog, men nogle tjenere taler kun spansk, så der er rig mulighed for at øve de spanske gloser. Måltidet afsluttes ofte med, at du får serveret et lille glas med den kanariske specialitet Ron Miel (honningrom), og den indgår oftest i prisen.

Eksempler på kanariske specialiteter

Papas arrugadas – kartofler med skræl, som er kogt i vand med masser af salt. Derved trækkes en del af væsken ud af kartoflen, og resultatet er en kartoffel med en flot rynket og saltet overflade. Den serveres ofte med mojo rojo - en sauce med bl.a. peberfrugt, chili og olie.
Puchero - en mellemting mellem en suppe og en gryderet. Den indeholder ofte safran, chorizo, kikærter og kartofler.
Mojo verde - en sovs med koriander, vineddike og kommen
.... Serveres som regel med stegt fisk, men går egentlig godt til al slags mad.
Potaje de berros - en tyk suppe med bl.a. brøndkarse, svinekød, majs, kartofler og kommen.
Ensalada mixta - blandet salat med tun og æg. De øvrige ingredienser varierer, men kan være asparges, avocado, gulerødder, tomat, salat, eller hvad man nu har ved hånden. Dressingen hælder du selv over. Som regel kan en ensalada mixta gøre det ud for en frokost, hvis du spiser brød til.
Gofio - en slags majsgrød, der serveres stegt eller kold som tilbehør i stedet for kartofler, ris eller pasta. Mange synes, det minder om polenta.

Andre spanske specialiteter er paella, den berømte risret med safran, skaldyr, grøntsager og fisk eller kød. Og gazpacho, en læskende suppe lavet på tomater, grøntsager, hvidløg og et stænk vineddike. Den serveres kold og kun i sommermånederne. Rigtig godt i varmen!

Tapas

Tapas og Spanien hører sammen. Det begyndte med en gratis skive skinke oven på drinken og har nu udviklet sig til at bestå af små snacks af alt muligt. Spanierne spiser selv tapas som forret, men man kan sagtens sammensætte et helt måltid ved at bestille flere forskellige. Der er masser af forskellige tapas at vælge mellem, lige fra oliven og minipickles til forskellige typer af marineret fisk og skaldyr. En god måde at smage tapas på er at bestille "un variado". Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Drikkevarer

Vindyrkningen på Gran Canaria er næsten lige så gammel som spaniernes tilstedeværelse på øen, dvs. 500-600 år. Allerede i 1600-tallet begyndte man at eksportere vin til England, og den kanariske Malvoisir-vin blev snart meget populær i store dele af Europa. I dag har øen fået tildelt to forskellige geografiske betegnelser: AOC Monte Lentiscal og AOC Gran Canaria. De lokale vine kan være svære at finde i butikkerne, men vingårdene byder besøgende velkommen til vinsmagning og køb. Hvis du ikke kan få fat på øens egen vin, er der tit mange andre gode spanske vine at vælge mellem.

Cava

Spansk mousserende vin hedder cava og kan sagtens konkurrere i både smag og kvalitet med den franske champagne blot til det halve af prisen - eller mindre. De mest kendte vinhuse er Freixenet og Codorniu.

Sangria

Hvis der er én drik, der ofte forbindes med Spanien, må det være den populære sangria. Den er baseret på vin, først og fremmest rødvin, frugt og af og til lidt cognac. Serveres oftest på karaffel og kan være dejlig forfriskende uden alt for meget alkohol.

Øl

Tropical og Dorada er blandt de mest kendte ølmærker på De Kanariske Øer. Tropical bliver produceret på Gran Canaria og Dorada på Tenerife. Andre spanske ølmærker, f.eks. Cristal, fås næsten overalt. Desuden kan du få Carlsberg, Tuborg og Heineken på mange barer og i de fleste butikker.

Spansk kaffe

Det er meget populært at drikke kaffe i Spanien. Den spanske kaffe er stærk, og ønsker du at bestille det, der minder mest om den kaffe, de fleste drikker i Danmark, så bed om café melitta eller café filtro. En café solo er en lille kop espresso, og en café con leche er en kop stærk kaffe med varm mælk, som spanierne først og fremmest drikker til morgenmaden.

Ron Miel

En slags honningrom, som er en typisk kanarisk drik. Ron Miel serveres ofte som afslutning på et måltid.

Restauranter på Gran Canaria

Udvalget af restauranter på Gran Canaria varierer meget fra sommer til vinter. Højsæsonen er vinteren, og her er udvalget størst, mens mange restauranter lukker hele eller dele af sommeren. Spanierne selv går gerne på restaurant og tager det ikke så højtideligt, men man er altid nogenlunde pænt klædt på. Børn er meget velkomne stort set overalt. Det er langt fra usædvanligt, at børnene får mere opmærksomhed end deres forældre, og de bliver ofte budt på en slikkepind.

Nogle gange har man inkluderet et servicegebyr på regningen, andre gange ikke. Synes du, at du har fået god betjening, så læg 10 % i drikkepenge oven i det endelige beløb. Drikkepenge er en vigtig del af tjenerens løn. Når du har fået et bord, er det dit, indtil du forlader restauranten. De spanske restauranter har oftest åbent til frokost kl. 13-16 og til middag fra kl. 20.
Nattelivet i Playa del Cura er ret begrænset. Hvis du søger et mere festligt natteliv, er Puerto Rico stedet. Her er der en lang række barer, pubber og diskoteker. De fleste ligger koncentreret omkring Puerto Ricos shoppingcenter og byder på musikshows, skandinavisk dansemusik og diskopubber med de seneste hits. Som i andre spanske byer starter nattelivet sent og fortsætter gerne helt til solopgang.

Nattelivet på Gran Canaria

Forlystelseslivet på Gran Canaria varierer meget fra rejsemål til rejsemål. Nogle af de mest populære steder er Kasbah i Playa de Inglés, shoppingcentret i Puerto Rico og Las Palmas. Her myldrer det med lokale indbyggere - specielt i weekenderne.
Shopping
I Playa del Curas centrum er der et mindre shoppingcenter. Et bredere udvalg finder du i Las Palmas, øens hovedstad, eller i den nærliggende by Puerto Rico.

Shopping uden for Playa del Cura

Ca. 5 km fra Playa del Cura ligger Puerto Rico. Her ligger der et shoppingcenter med et stort udvalg af butikker og supermarkeder. Også hovedbyen Las Palmas er et besøg værd, bl.a. med det store shoppingcenter Las Arenas, hvor der ligger kendte butikker på stribe.

Shopping på Gran Canaria

Prisniveauet på Gran Canaria er generelt lidt lavere end i Danmark, da De Kanariske Øer er frihandelsområde med meget lav moms. Det kan være en god idé at se lidt ekstra på sko, tasker, parfume, kosmetik, elektronik, tobak, alkohol og mærkevarer. Guld og sølv er ikke specielt billigt, men det kan godt betale sig at købe smykker, som kræver mange arbejdstimer, da arbejdskraften er billigere her. Perlekæder og smykker af kendte designere er betydeligt billigere end i Danmark på samme måde som mærkeure og penne.
Aktiviteter og seværdigheder
Playa del Cura er en by med et begrænset udbud af aktiviteter. For flere sjove ferieaktiviteter og oplevelser kan vi anbefale nabobyen Puerto Rico, hvor du bl.a. kan dyrke vandsport af forskellig slags.

Salobre Horse Riding

Få en ferieoplevelse ud over det sædvanlige: Rid gennem den storslåede og specielle natur på Gran Canaria. Du behøver ikke have erfaring med at ride, da Salobre Horse Riding har heste til ryttere på alle niveauer. Salbore Horse Riding ligger i El Salobre mellem Meloneras og Arguineguín. Husk gode sko med en lille hæl. Der går busser dertil fra de fleste byer på øen.

Dykning og snorkling for hele familien

Uanset om du er begynder eller certificeret dykker, kan du glæde dig til at udforske livet under overfladen med snorkel eller iltflaske. Her er kurser og dykkerture for både nye og erfarne dykkere. Din Spies-guide kan give dig nærmere information og hjælpe dig med at bestille en plads. Dette er en aktivitet, som passer til hele familien.

Dybhavsfiskeri

Tag med ud på havet og prøv ægte dybhavsfiskeri, en spændende og - for det meste - udbytterig aktivitet. Hvis du ikke vil fiske, kan du sagtens tage med alligevel og blot nyde en herlig dag på havet. Og måske være heldig at få delfiner at se. Din Spies-guide kan fortælle mere om dybhavsfiskeri.

Aqualand

Vandlandet Aqualand er en sand legeplads for vandhunde i alle aldre. Glæd dig til vilde rutsjebaner, store indbydende pools og andre sjove våde såvel som tørre oplevelser. Hvis du savner lidt afveksling fra sol, strand og sandslotte, er Aqualand lige sagen. Aqualand ligger i Maspalomasdalen, og billetter kan købes hos din Spies-guide.

Multiacuatic

Ombord på en katamaran med glasbund har du en enestående udsigt til alt det, der foregår under havets overflade. Vi sejler gennem et beskyttet område, hvor der plejer at være både hvaler og delfiner. Hvis tiden og vejret tillader det, laver vi også et badestop. Hvis vi hverken ser hvaler eller delfiner, tilbyder Multiacuatic en ny tur. Din Spies-guide kan hjælpe dig med at bestille en plads på turen.

Opdag Gran Canaria med lejebil

Bestil en lejebil og tag på dit helt eget kanariske eventyr. Med egen transport kan du være spontan og måske overraske resten af selskabet med en tur i bjergene eller til den modsatte side af øen. Der er altid masser at se og opleve på Gran Canaria, da øen rummer intet mindre end fire forskellige klimazoner.

Vinsmagning

De kanariske vine er udmærkede, selvom de i dag er ret ukendte uden for øen. Visse vingårde byder besøgende velkommen, både til vinsmagning, køb og information.

Spabesøg

Både i Amadores og San Agustín er der spaanlæg med thalassoterapi. Her er der tempererede havvandsbassiner og boblebade, og du kan nyde alle mulige former for massage, mudderbade, algeterapi m.m. I Meloneras tilbydes en spaoplevelse med bl.a. saltvandsbade, eukalyptus- og saltrum samt tyrkisk hamam. Du har også mulighed for at slappe af ved poolen i spaanlægget.

Vandring

Som lidt afveksling til strand- og bylivet byder Gran Canaria på masser af vandrestier. Her er sammenlagt mere end 800 kilometer vandrestier, som man kan udforske på egen hånd eller som en del af en gruppe.

Karnevaler

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. Under karnevallet er der livligt i gaderne, især ved hotellerne langs Avenida de Tirajana i Playa del Inglés. Nogle gader bliver indimellem spærret af, og der spilles som regel musik til langt ud på natten. Der afholdes desuden en årlig Pridefestival i Maspalomas/Playa del Inglés samt Maspalomas Winter Pride i perioden 9-15/11 2020. Forholdene er stort set de samme som under karnevallet.

Ingenio

Er du interesseret i kunsthåndværk, skal du tage til Ingenio. Her værner man om øens kunsthåndværkstraditioner i øens største kunsthåndværkscenter, Museo de Piedra. For at komme til Ingenio fra sydkysten skal du køre i retning mod Las Palmas og dreje fra ved GC-100 i retning mod Agüimes. Kør derefter videre mod Ingenio.

Oplevelser i Las Palmas

Las Palmas er kendt for at være den bedste shoppingby og øens kulturelle centrum. Her er diverse butikker og mærketøjsforretninger, men også museer, begivenheder og meget mere. I februar afholdes bl.a. karnevallet i Las Palmas, og i maj lægger byen scene til en storstilet operafestival. Ud over de større begivenheder kan du opleve forskellige mindre forestillinger, herunder klassiske koncerter i Santo Domingo-kirken, internationale musikfestivaler med blandede temaer og forestillinger i Catalina-parken.... Besøg også byteatret Perez Galdos, som afholder forskellige koncerter, teaterforestillinger og musikarrangementer eller auditoriet Alfredo Kraus, hvor du kan se operaforestillinger og klassiske koncerter med Las Palmas' eget komplette filharmoniorkester. Koncerterne spilles som regel om fredagen. Vil du se mere af byen, kan du passende hoppe på en af de mange sightseeingbusser, som kører dagligt fra forskellige holdepladser. Tag også bussen til de andre bydele eller til Las Canteras-stranden, som ligger helt inde ved byen. Du kan købe billetter i bussen eller hos din Spies-guide.

Museo Diocesano de Arte Sacro

Museet ligger i katedralen Santa Ana fra 1500-tallet. Her kan man studere skitser fra opførelsen af katedralen og kigge på religiøse skulpturer. Prøv også at gå indenfor i den fantastisk storslåede katedral og se dig omkring. Fra et af katedralens tårne kan du beundre udsigten over torvet og den gamle bydel.
Sådan kommer du omkring
Den bedste måde at opleve Gran Canaria på er ved at leje en bil. Et godt råd er at bestille bilen hjemmefra, samtidig med at du køber rejsen. Det er både billigere og nemmere, da du kan få bilen leveret direkte i lufthavnen. Det kan også være svært at få fat i en bil i højsæsonen, da mange allerede er bestilt og udlejet. Lejer du bil på rejsemålet, bør du nøje kontrollere, hvad der indgår af forsikringer. Pas på små ukendte biludlejere, selvom de lokker med lave priser. Vær opmærksom på, at du ikke må tage bilen med til andre af De Kanariske Øer. Kontakt din Spies-guide for yderligere information og bestilling.
Du kan kommet til de fleste andre store feriebyer på øen med bus, taxi eller lejebil. Til naboøerne afgår fly og færge. Kontakt os for nærmere information.

Sådan kommer du rundt på Gran Canaria

Der er mange muligheder for at tage rundt på egen hånd på Gran Canaria. Det lokale busnet fungerer godt, og det er forholdsvist billigt at køre i taxi.

Taxi

Taxi er et godt og pålideligt transportmiddel på Gran Canaria, specielt på kortere strækninger. Er man flere, kan det desuden være billigere end at tage bussen. Priserne er både regulerede og kontrollerede, og for en sikkerheds skyld skal der være en liste med cirkapriser på de mest almindelige strækninger i taxien. Man prajer oftest taxierne på gaden, men præcis som derhjemme kan man også ringe og bestille en taxi.

Knallert

Det er muligt at leje en knallert på Gran Canaria. Tjek, at din rejseforsikring inkluderer kørsel på motorkøretøjer. Hvis den ikke gør, bør du tegne en tillægsforsikring, inden du rejser. Og glem ikke hjelmen!

Cykel

Man kan leje cykel på Gran Canaria, men kun de mest hærdede cyklister begiver sig længere ind på øen. Øen er voldsomt kuperet, og når man ikke cykler direkte opad, slider man i stedet hårdt på bremserne, når turen begynder at gå direkte nedad. Desuden bliver her meget varmt hen mod frokosttid. En cykel kan til gengæld være en god måde at komme rundt til de forskellige strande på den sydlige del af Gran Canaria, da der godt kan være lidt langt at gå. Der er flere større og mindre udlejningsfirmaer. Spørg også din Spies-guide om muligheden for at deltage i arrangerede cykeludflugter.

Busser

Gran Canaria har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører lokalbusserne i pendulfart mellem de større turistrejsemål.
Fakta

Vores service

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Visumfrit i indtil 90 dage. Forlængede danske pas samt danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Kontakt eventuelt Spaniens ambassade på telefon 35 42 22 66 for yderligere information.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den spanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Spanien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karneval er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas finder karnevallet sted fra 7. februar til 1. marts 2020 og i Maspalomas/Playa del Inglés fra 5. til 15. marts. Under karnevallet er der livligt i gaderne (visse spærres af), og der spilles musik til langt ud på natten. Der er ekstra livligt i området omkring hotellerne langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés. Der arrangeres desuden Winter Pride Festival i Maspalomas fra 9. til 15. november 2020.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -1 time.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i priser, program, udflugter m.m.
Find din rejse til Playa del Cura