Se hoteller (6)

Rejser til Antalya

Antalya er den tyrkiske rivieras hovedstad og byder på kort transfer og gode hoteller tæt på shopping, restauranter og byliv.
Antalya er et af de største ferieområder på den tyrkiske riviera med alt fra livlige bargader til historiske kulturminder. Hvis du vil bo godt og have meget at vælge imellem, er det her, du skal holde din næste ferie. Antalya byder på et nærmest uendeligt udvalg af restauranter, kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og forlystelsesliv - perfekt for dig, der vil have en ferie med mere end sol og strand. Du finder det meste i området omkring havnen og i den gamle bydel Kaleici, som ligger inden for de gamle bymure. Her rejser Yivli-minareten fra 1200-tallet sig stolt op mod himlen, og i de smalle gader ligger der små, hyggelige restauranter, barer og caféer, som serverer tyrkisk husmandskost og retter fra det internationale køkken. Både nattelivet og shoppingen er af høj standard - på den populære gade Güllük kan du nemt finde mærkevaretøj, både ægte og kopivarer, til betydeligt lavere priser end derhjemme.

Hoteller for den kræsne

Spies har flere gode hoteller i og omkring Antalya. Luksushotellet Lara Barut Collection ligger direkte ved stranden lidt uden for centrum, mens det elegante luksushotel Hotel Su er et godt valg for dig, der vil bo i elegante rammer. Vil du bo tæt på stranden, kan du vælge mellem flere gode hoteller.

Strand eller pool?

Når du vil holde en pause fra Antalyas byliv, kan du vælge mellem tre gode strandområder: Klippestranden Mermerli er den mindste strand med en central beliggenhed ved den lille havn. Konyaalti Beach består af sten og grus og strækker sig flere kilometer vest for centrum med Taurusbjergene i baggrunden. Her finder du også den nye Beach Park, der summer af liv og tilbyder både restauranter, barer og et vandland. Lara Beach (sand og grus) er den sidste i række og er Antalyas længste og bedste strand. Stranden ligger direkte uden for vores luksushotel Barut Lara og byder på gode muligheder for vandsport. I området ligger der desuden mindre shoppingcentre, biografer, bowlinghaller m.m.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Kort transfertid
  • God shopping
  • Restauranter og natteliv
  • All Inclusive
  • By og strand

Spies' gæster om Antalya

Find din rejse til Antalya

Inspiration inden du rejser til Antalya

Par på vandscooter

Værd at vide før en rejse til Tyrkiet

Hvor er det bedst at rejse hen i Tyrkiet? Hvilken strand er bedst? Er der billigt? Er det sikkert at rejse til Tyrkiet? Her får du svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål om ferie i Tyrkiet.

Antalya er et af vores mest populære rejsemål - og det forstår vi godt! Allerede fra april kan du her opleve temperaturer, som vi kender dem fra den danske sommer. Badevandet er varmt og klart og langt de fleste dage er regnfri. I Antalya finder du restauranter, hvor du kan spise lækker mad til budgetvenlige priser. Antalya byder desuden på gode shoppingmuligheder og historiske seværdigheder.

Er Alanya og Antalya det samme?

Antalya er et område i Tyrkiet, der også er kendt som den tyrkiske riviera. Samtidigt er Antalya en by, og den anses for at være hovedbyen i området. Alanya er en by på den tyrkiske riviera, ca. 130 km. sydøst for Antalya.

Skal man vælge Antalya eller Alanya?

Når vi får spørgsmålet, om man skal vælge Antalya eller Alanya, så er svaret, at det kommer an på, hvilken ferie du drømmer om. Skal du rejse med din familie, anbefaler vi Antalya, der er mere børnevenligt. Er du på jagt efter et godt natteliv, er Anlanya byen for dig. Rejser du uden børn, er vores voksenhotel Sunprime C-Lounge et meget populært valg.

Hvor skal jeg bo i Antalya?

Spies tilbyder flere hoteller i Antalya, og der er noget for enhver smag. Et af de mest kendte turistområder er Lara Beach, der ligger vest for byens centrum. Her finder du vores populære hotel Lara Barut Collection, der er et børnevenligt hotel tæt på stranden. Skal der ekstra luksus på ferien, anbefaler vi Bayou Villas Lara Antalya, som er et af de absolut bedste All Inclusive hoteller i Tyrkiet. Vil du bo tæt på centrum, anbefaler vi, at du ser nærmere på Akra Hotel.
Se alle vores hoteller i Antalya

Hvornår kan jeg rejse til Antalya

Spies tilbyder rejser til Antalya året rundt. Du kan rejse på charterferie til Antalya med Spies fra april til oktober. På en charterrejse vil du oftest flyve med vores eget, prisbelønnede flyselskab Sunclass Airlines. Fra november til marts rejser du med rutefly til Antalya. Her er bagage altid inkluderet i prisen, når du bestiller rejsen med Spies. Det er dog lavsæson i Tyrket i vinterhalvåret, så du skal være opmærksom på, at udvalget af hoteller kan være begrænset.