Se hoteller (6)

Belek er Tyrkiets golfrejsemål nummer et med hoteller på stranden, tæt på de bedste baner.

Blot 40 minutters kørsel fra Antalya finder du det lille og eksklusive ferieområde Belek, som frem for alt er kendt for sine fantastiske golfbaner. Men det er ikke kun golfen, der trækker i Belek: Glæd dig til havet og stranden, luksuriøse rammer på et af vores hoteller og en afslappet atmosfære ved foden af Taurusbjergene, hvor du har udsigt til pinjeskove og det blå Middelhav. Belek er som skabt til en luksuriøs golfrejse, hvilket betyder førsteklasses hoteller, højt serviceniveau og selvfølgelig flere fremragende golfbaner. Hvis du vil spare tid og besvær på rejsemålet, kan du forudbestille en golfpakke hos Spies.

Rent, pænt og velorganiseret

Det er nemt at blive imponeret over Belek, både hvad hotellerne og golfbanerne angår. Men byen er mere end det: Belek er en pæn, ren og velorganiseret tyrkisk ferieby for golfspillere og andre, der gerne vil have en førsteklassesferie. Her er alting planlagt og bygget for at opfylde selv den mest kræsne gæsts krav, med skønne dage i solen, lækker mad og fantastisk golf. Og vil du se mere af Tyrkiet end golfbaner og strande, kommer du nemt med minibus eller taxi ind til Antalya, hvor du kan opleve det "rigtige" Tyrkiet med smalle stræder, middelalderlige bygninger, myldrende markedspladser og orientalske dufte.

Luksusferie med Spies

Når du rejser med Spies til Belek, bor du altid i komfortable rammer. Næsten alle vores hoteller er af høj klasse, og du kan bestille All Inclusive på mange af hotellerne. Der ligger flere fine golfbaner inden for rækkevidde, og hvis du ønsker et hotel med alle tænkelige faciliteter, kan vi anbefale Cornelia Diamond Golf Resort & Spa - et hotel med masser af personlighed, luksus og elegance. Præcis som så mange andre af vores hoteller ligger det også helt ud til den skønne strand i Belek; perfekt til en frisk morgendukkert eller en afslappende svømmetur i solnedgangen. Det er ikke underligt, at så mange af vores gæster giver vores hoteller så høje bedømmelser.

Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Golfpakker
 • All Inclusive
 • Familehoteller
 • Fine strande
 • Meget tilfredse gæster.
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Belek

Vejr og klima
 • januar
14°5°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • marts
18°7°
7
Solskinstimer pr. dag
16°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • april
21°10°
8
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
25°14°
10
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • juni
30°18°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • juli
34°21°
13
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • august
34°21°
12
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
31°18°
11
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
26°14°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • november
20°10°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
16°7°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
Stranden i Belek er ca. 2 km lang med grovkornet sand og brat nedgang mod dybt vand. Lejlighedsvis høje bølger.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Belek i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Belek med rutefly.

Flyet lander i Antalya Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Belek. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Antalya Lufthavn til dit hotel er ca. 20-30 minutter (ca. 35 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Transferen foregår tit med minibus, og indimellem køres via Lara-området i Antalya. Den nøjagtige rute afhænger af lokale forhold og afgøres på stedet - du får mere information ved ankomsten. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.
Mad, drikke og natteliv
Det meste af restaurantlivet i Belek er koncentreret omkring hotellerne, men vil du hellere stifte bekendtskab med den lokale gastronomi, er der også et begrænset udvalg uden for hotellerne.

Mad og drikke i Tyrkiet

Det tyrkiske køkken regnes af tyrkerne selv som det tredjebedste i verden efter det kinesiske og det italienske. Præcis hvordan man er kommet frem til den rangering fremgår ikke, men den tyrkiske mad fortjener uden tvivl stor ros. Langs den tyrkiske kyst er der gode muligheder for at prøve både rustik husmandskost og den mere raffinerede madlavningskunst, som stammer fra det kejserlige køkken, hvor hundredvis af højt specialiserede kokke konstant stræbte mod nye kulinariske højder.

Restauranter og spisesteder finder du overalt i Tyrkiet, fra enkle gadeboder til restauranter med hvide duge, vinkort og aircondition. På flere af turistrejsemålene omkring Antalya er et rigt udbud af både lokale og internationalt inspirerede spisesteder med mad fra stort set hele verden: tacos, pizza, sushi etc. Det er generelt billige at spise ude i Tyrkiet end i Danmark, og uden at anstrenge sig, kan man sagtens finde et godt måltid mad for under 100 kr., især hvis du går på en lokal restaurant.

Hygiejnen er sjældent et problem i Tyrkiet, og risikoen for madforgiftninger og lignende er ikke umiddelbart større end i Danmark. Dette så længe du undgår de sædvanlige fælder som undertilberedt kød og vand fra hanen.

Feta

Feta er ost, som fremstilles af fåre- eller komælk i saltlage, som er en fast bestanddel i det tyrkiske køkken. Den kan være mild som en sommerdag eller skarp nok til at skære i glas med, alt afhængig af hvad den skal anvendes til.

Meze

Småretter fremstillet af friske grøntsager, kød og krydderier, som serveres med brød til. Der findes uendeligt med varianter af meze, og afhængig af i hvilken del af landet man befinder sig, kan man prøve forskellige sammensætninger. Meze spiser man sammen med andre. De bliver serveret på fade, som stilles midt på bordet, så alle kan nå dem og prøve de forskellige varianter. Tyrkerne drikker raki til meze. Symfonien af smage i meze-retterne passer godt sammen med nationaldrikken. Restauranterne har deres egne varianter af disse retter, men i princippet har de alle det, som kaldes for en meze-tallerken, som er en tallerken med et udvalg af husets bedste meze-retter. Ved man, hvad man synes om, er det bedre at bestille sine meze-retter enkeltvis, da de serveres på separate små tallerkner.
Beleks natteliv er koncentreret omkring de forskellige hoteller. Der er en række barer og også et par diskoteker.
Shopping
I Belek kan du vælge imellem små butikker på hotellerne, hyggelige og charmerende markeder og souvenirbutikker. Den bedste shopping finder du dog i Side, som ligger ca. 40 km fra Belek.

Taxfree

I nogle butikker kan du som turist handle taxfree. Spørg i butikkerne, hvilke regler der gælder for tilbagebetaling af momsen.

Shopping i Tyrkiet

Tyrkiet er et sandt shoppingmekka, hvis man holder sig til varer, som er produceret i landet. Importerede varer har nogenlunde samme prisniveau som derhjemme. Der er mange kopivarer i butikkerne, og oftest kan du prutte om prisen i butikker, som ikke har prismærker på varerne. Prismærker indikerer for det meste faste priser, hvilket mange butikker har i dag. Dette skyldes naturligvis den kraftige inflation, som eksisterer i dagens Tyrkiet.

En del mærker, f.eks. Levi's, Benetton og Quicksilver, fremstilles på licens i Tyrkiet, hvilket gør, at priserne er lidt billigere sammenlignet med tilsvarende varer i Danmark. Der findes et stort udbud af guld- og sølvsmykker. En del butikker har deres egne guldsmede. Skindvarer findes i mange forskellige modeller og kvaliteter, og mange butikker har egne ligeledes skræddere. Det tager højst to dage at få lagt et par bukser eller en jakke op.

I basarerne er det stadig almindeligt at prutte om prisen - det er faktisk god tone. Man bliver ofte budt på en kop te eller noget læskende, mens man handler. Man behøver dog ikke at føle sig tvunget til at købe noget – dette er en del af den naturlige tyrkiske gæstfrihed, som ofte gør shoppingen til en ekstra god oplevelse.
Aktiviteter og seværdigheder
I Belek kan du dyrke aktiviteter som golf, tennis, vandski, windsurfing, kanosejlads og hesteridning. Få mere at vide på dit hotel.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Antalya-området på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Taxi

Den mest bekvemme måde at rejse på er givetvis i taxi. Taxierne er gule, og inde i Belek kører de ikke altid med taxameter. Hvis du skal rejse på en længere strækning, er det bedst at aftale prisen med chaufføren på forhånd. I Belek kan du desuden tage med det lille traktordrevne tog, som kører mellem hotellerne og centrum. Toget har ikke nogen egentlig køreplan, med kommer forbi hotellerne med ca. 15 til 20 minutters mellemrum.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Fra juni til oktober kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Tyrkiske lira (TRY). Nogle forretninger og restauranter accepterer de fleste internationale kreditkort. Hæveautomater findes. På Gloria Verde Resort og Gloria Golf Club Old & New debiteres din værelsesregning ved hjælp af nøglekortet.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +1 time.

El

220 V

Sprog

Tyrkisk. De fleste, der arbejder inden for turistindustrien, taler dog i en vis grad engelsk og tysk.

Øvrigt

Hektisk trafik. Vand opvarmes ofte af solenergi, hvorfor temperaturen kan variere. Strømafbrud kan forekomme. Igangværende byggerier kan til tider være forstyrrende. Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke ind på hotellerne udefra. Dette gør sig dog ikke gældende, hvis du bor i en lejlighed. De tyrkiske myndigheder har oplyst, at danske pas skal være gyldige i mindst 5 måneder ved indrejse i Tyrkiet. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc. Læs også gerne Vigtigt at vide samt vores rejsevilkår inden afrejse.
Afstand til Istanbul 850 km, til Ankara 650 km og tll Marmaris 465 km. I Antalya-området, Side og Alanya er tysk nogle gange mere gangbart end engelsk.

Find din rejse til Belek
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.