Golfrejser til Tyrkiet

Golfrejser til Tyrkiet

Golf i Tyrkiet

Belek er det perfekte rejsemål, hvis du vil spille golf i din ferie i Tyrkiet. Her finder du en række fine golfbaner samt golfhoteller af høj standard.

Greenfee365 logga

Greenfee365

Bestil starttider hjemmefra! I samarbejde med Greenfee365 kan vi tilbyde dig at bestille starttider på et stort antal golfbaner i verden, uanset om planlægger en golfrejse eller kun vil spille en enkelt runde eller to. Du bestiller fly og hotel hos Spies og starttider via Greenfee365.

Bestil starttider her

Belek ligger kun 40 minutter fra Antalya og er en skøn ferieby, der primært er kendt for sine fantastiske golfbaner. Her ved foden af Taurusbjergene med udsigt over pinjeskove og Middelhavet, finder du en eksklusiv og velorganiseret by med en afslappet atmosfære og luksuriøse hoteller tæt på stranden. Belek har meget at byde på, og der er rigtig gode muligheder for at kombinere gode runder på golfbanen med afslapning på stranden, lækker mad og hoteller af høj klasse.

Golfmetropolen Belek byder på flere 9- og 18-hullers baner af høj kvalitet og forskellig sværhedsgrad foruden fantastiske hoteller, hvor der på flere indgår et par golfrunder i prisen. Gennem vores samarbejdspartner Greenfee365 kan du bestille starttider på visse baner allerede inden afrejsen og være sikker på, hvornår du kan spille.

Gloria Golf Club byder på relativt flade og lettilgængelige baner, hvor det ikke gør så meget, hvis man slår lidt skævt. Sueno Golf har to flotte golfbaner, Pines og Dunes, som ligger smukt omgivet af pinjetræer. Dunes er varieret og sine steder svær, men er dog noget lettere og kortere end Pines.

Hotellet er en vigtig del af ferien, og for at kunne spille rigtig god golf, har du brug for at kunne slappe af og spise godt mellem runderne. Uanset om du rejser med familien, venner eller din partner, kan vi anbefale Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, hvor du får adgang til hotellets egen golfbane, Cornelia Golf Club, som er en både underholdende og udfordrende bane uanset handicap. Hotellet har også et stort poolområde med otte sammenhængende pools og flere børnepools samt spaafdeling, motionsrum og et bredt udbud af restauranter og barer. For at gøre ferien ekstra bekvem, indgår All Inclusive desuden i rejsens pris.

Belek er med andra ord perfekt, uanset om du vil på golfrejse eller blot vil spille en runde eller to i badeferien. Rejs med Spies til Belek og spil golf på baner i verdensklasse!

Mere information om at spille golf i Tyrkiet

Nemmere golfspil med en lejebil

Gør det nemmere for dig selv at spille golf i ferien: Med en lejebil får du valgfrihed til at køre til lige præcis den bane, du gerne vil - på det tidspunkt, der passer dig.

Golfbags

På flyet regnes golfbags som specialbagage, og flyselskaberne opkræver derfor et tillæg for disse. Forhør dig hos flyselskabet, hvad der gælder for din rejse. Golfbags må normalt højst veje 15 kg og må kun indeholde golfkøller og golfbolde.

Golfvogne

Af hensyn til pladsen ombord på flyet må golfvogne ikke medbringes. De kan dog lejes på alle baner, der tillader golfvogne.