Se hoteller (31)

Rejser til Alanya

I Alanya har Spies flere populære familiehoteller, og rejser du uden børn, venter dejlige Sunprime C-Lounge med lækker mad, gode vine samt fred og ro.
En rejse til Alanya er en rejse til det rigtige Tyrkiet for dig, som gerne vil se mere på ferien end hotel og strand. Samtidig har man forstået at give de besøgende det, de efterspørger, så her er rigeligt med både gode og mere almindelige restauranter samt et omfattende forlystelsesliv og velholdte strande, hvor både turister og lokalbefolkning kommer for at nyde solens stråler og køle af i Middelhavets salte vand.

Når sulten melder sig, vil du hurtigt opdage, at de lokale caféer hverken har menukort på engelsk, tysk eller dansk. Afsæt gerne en aften eller to til shopping - udbuddet er stort, og priserne er yderst rimelige. Alanya er også et af kystens bedste valg, hvis du kunne tænke dig et livligt natteliv og dage fyldt med sol og strand, måske krydret med en udflugt ellet et eventyr.

Kortere transfer til Alanya

Når du bestiller en rejse til Alanya med Spies, kan du vælge mellem to forskellige lufthavne: Antalya eller Gazipasa. Hvis du vælger et fly til Gazipasa, kan du se frem til en kortere transfer, hvilket betyder, at du kommer hurtigere frem til dit hotel, og at din ferie kan begynde tidligere. Du får simpelthen lidt mere ferie.

Børnevenlige hoteller i Alanya

Med Spies flyver du direkte til Alanya, og du har mange hoteller at vælge imellem. Vi tilbyder hoteller både tæt på stranden og lidt derfra, og du kan også vælge et hotel med All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem. Et eksempel er familievenlige Green Garden Resort & Spa med blandt andet et stort poolområde, nærhed til stranden og vores maskotter, Lollo & Bernie.

Sunprime i Alanya

I Oba øst for Alanya ligger Sunprime C-lounge, hvor både All Inclusive, wi-fi, motionsrum og holdtræning med uddannede instruktører indgår i prisen. Som på alle vores Sunprime Hotels kan du også her se frem til en ferie i voksent selskab med elegante omgivelser og en fredelig atmosfære.

Nyhed: privat transfer

Nu kan du bestille privat transfer til de fleste af vores hoteller i Alanya. Med privat transfer bliver du kørt direkte fra lufthavnen til dit hotel, uden stop eller omveje undervejs. Så snart du har hentet din bagage i lufthavnen, bliver du mødt af Spies-guiderne, der viser dig hen til den bil, som er reserveret til dig og dine medrejsende. Når bagagen er på plads i bilen, kører I mod hotellet og ferien kan begynde. Du bestiller nemmest privat transfer i forbindelse med bestillingen af din rejse.

Kilometerlange strande

I Alanya er der god plads på stranden, uanset om man vælger Kleopatrastranden eller den østlige strand. Begge er fine og indbydende sandstrande med krystalklart vand og alle bekvemmeligheder inden for kort afstand.

Rejser for alle

Der er meget at se og opleve i og omkring Alanya. Tag på en bådtur på Manavgatfloden eller hop på et af træskibene, der giver dig mulighed for en dag på havet med masser af sol og svømmeture. Spies tilbyder også forskellige udflugter, blandt andet til den berømte flod Dimcay uden for Alanya. I højsæsonen fra juni til august flokkes mange unge til Alanya, men rejsemålet er også populært blandt både børnefamilier og par.
Tips og nyttig info
 • Sunprime Hotels
 • Family Garden-hoteller
 • Familiehoteller
 • Mad og drikke til gode priser
 • All Inclusive
 • God shopping
 • Restauranter og natteliv
 • Kilometerlange strande

Spies' gæster om Alanya

Find din rejse til Alanya

Inspiration inden din rejse til Alanya

Par på vandscooter

Værd at vide før en rejse til Tyrkiet

Hvor er det bedst at rejse hen i Tyrkiet? Hvilken strand er bedst? Er der billigt? Er det sikkert at rejse til Tyrkiet? Her får du svarene på nogle af de mest stillede spørgsmål om ferie i Tyrkiet.

I Alanya mødes ferie og hverdag. Side om side med byens turister, lever lokalbefolkningen et helt almindeligt hverdagsliv med skole, arbejde og hverdagens gøremål. Rejser til Alanya kan derfor både byde på sol og strand, men også et kig ind i den tyrkiske dagligdag. Alanya byder desuden på lækre restauranter, shoppingmuligheder og et godt natteliv.

Hvornår er det billigst at rejse til Alanya?

Generelt vil danskere finde det billigt at holde ferie i Tyrkiet. Leder du efter de mest prisvenlige rejser, anbefaler vi, at du rejser udenfor højsæsonen dvs. før og efter skolernes ferie. Allerede fra slutningen af april begynder de lune temperaturer at indfinde sig i Tyrkiet, og de holder helt til oktober. Se alle vores billige rejser til Tyrkiet her.

Hvor er det bedst at bo i Alanya?

Rejser du med børn til Alanya, kan I f.eks. bo på Green Garden. Hotellet er meget familievenligt og ligger tæt på stranden lidt udenfor centrum af byen. Her er børneklub med Lollo & Bernie til de mindste og All Inclusive kan tilkøbes. Drømmer du om en voksenferie i Alanya, anbefaler vi vores populære koncepthotel Sunprime C Lounge. Hotellet ligger lige ud til stranden i Oba øst for Alanya. På udvalgte værelsestyper indgår All Inclusive i rejsens pris. Spies tilbyder desuden mange hoteller midt i centrum af byen - der, hvor det hele sker. Se alle hoteller i Alanya her.

Er det dyrt i Alanya?

Alanya er et de af mest populære rejsemål i Tyrkiet og tiltrækker hvert år mange turister. Alanya er derfor en smule dyrere, sammenlignet med de mindre besøgte byer i Tyrkiet. De fleste danskere vil dog finde prisniveauet i byen lavere end herhjemme.

Hvor flyver man til, når man rejser til Alanya?

Rejser du til Alanya med Spies, vil du lande i Antalya Lufthavn. Herfra er transfertiden i bus ca. 2,5 til 3,5 timer (100-130 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Bussen gør stop undervejs, hvor du har mulighed for at købe drikkevarer elle benytte toilettet.

Rejseforslag til Antalya-området

Park Alanya
Park Alanya
Alanya, Antalya-området, Tyrkiet
 • Fly + Dobbeltværelse mod poolområdet
 • 1 uge
 • Afrejse 17 aug 2024 fra København
Inkl. morgenmadsbuffet
Inkl. morgenmadsbuffet
Fly + hotel, 1 uge
17 aug 2024 fra København
Club Sidar
Club Sidar
Alanya, Antalya-området, Tyrkiet
 • Fly + 2-værelses lejlighed
 • 1 uge
 • Afrejse 15 aug 2024 fra Billund
Fly + hotel, 1 uge
15 aug 2024 fra Billund
Green Garden Resort & Spa
Family Garden
 • Børnevenligt
Green Garden Resort & Spa
Alanya, Antalya-området, Tyrkiet
 • Fly + 1-værelses lejlighed med balkon
 • 1 uge
 • Afrejse 28 sep 2024 fra København
Fly + hotel, 1 uge
28 sep 2024 fra København