Se hoteller (37)

Rejser til Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
Rejs til Istanbul med Spies og vælg mellem hoteller i byens gamle kvarterer eller i de nyere områder med trendy butikker og restauranter.
Istanbul er Tyrkiets største by, men meget tilgængelig. Afstandene er korte, priserne lave, og overalt i Istanbul bliver man mødt med lige dele høflighed, venlighed og nysgerrighed. Orienten møder Europa i en by, hvor alle føler sig hjemme, uanset om man vil lytte til tyrkisk popmusik på en café eller nyde synet af de smukke, håndlavede keramiske fliser i Den Blå Moské. I Istanbul kan du ud over Den Blå Moské opleve verdensberømte seværdigheder som Hagia Sophia og Topkapi-paladset, der alle er storslåede eksempler på en rig historisk arv. Krydderisælgere, barberer og skopudsere fylder gaderne, og der er masser at kigge på, hvis du vælger at opleve byen til fods i stedet for at tage sporvognen. Istanbul er en millionby, men den er nem at komme rundt i, og mange seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden.

Beyoglu eller Sultanahmet?

Beyoglu er ikke blot byens mest trendy område, det er også en af de mest trendy bydele i hele Europa. Her venter et internationalt folkeliv, hvor barer, restauranter og specialbutikker ligger side om side med moderne hoteller. Længere mod syd, tværs over Det Gyldne Horn, finder du den gamle bydel Sultanahmet, som rummer historiske seværdigheder såsom Den Blå Moske, Topkapi-paladset og Grand Bazaar, hvor tusindvis af butikker udgør et sandt paradis for shoppelystne. Hvilket område du vælger, er en smagssag, og det ene udelukker ikke det andet, da det er nemt at hoppe på sporvognen, som forbinder bydelene. Når du rejser med Spies, kan du vælge mellem omkring 20 forskellige hoteller, og du bestemmer selv både afrejsedag og rejselængde.

Istanbuls forlystelsesliv

Rejsen til Istanbul er ikke komplet uden et tur i tyrkisk bad, hamam. Og har du energi til mere, når du totalt afslappet og med silkebrød hud træder ud af badet, venter Istanbuls fantastiske natteliv på at blive indtaget. Her er natklubber, der har åbent til kl. 7 om morgenen, så du kan roligt nyde en lang middag på en hyggelig restaurant, før du begiver dig ud i natten. I løbet af sommeren kan du vælge mellem et stort antal udendørs diskoteker, og er du i humør til livemusik, kan du lytte til alt fra jazz og rock til soul, reggae og tango.

Spies' rejser til Istanbul

Spies tilbyder rejser til Istanbul med rutefly. Du bestemmer selv, hvornår du vil rejse, og hvornår du vil hjem igen - en weekend, en uge eller noget helt tredje - og du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, når du bestiller rejsen hos Spies. Du kan vælge mellem hoteller i forskellige prisklasser med noget for enhver smag og tegnebog. Til dig, der rejser uden børn, anbefaler vi Top Selection-hotellet Grand Hyatt Istanbul, som er et eksklusivt hotel med pool, træningsrum, spa og central beliggenhed.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Istanbul

Find din rejse til Istanbul

Vores egne anbefalinger til Istanbul

Den Blå Moske

Seværdigheder i Istanbul

Seværdighederne og oplevelserne står i kø i Istanbul. I den tyrkiske hovedstad kan du bl.a. finde betagende arkitektur, alternativ Berliner-stemning, fantastiske restauranter, bazarer med lækre specialiteter og de traditionelle hamambade. Vores rejseekspert, Maria, har besøgt Istanbul og her viser hun dig de største seværdigheder og bedste oplevelser.