Se hoteller (3)

Rejser til Cala Bona

Cala Bona er et paradis for dig, der ønsker en ferie i fredelige omgivelser.
Selv om Cala Bona er vokset gennem årene, er byen stadig fredelig og hyggelig. I havnen vugger de farverige fiskerbåde, og langs kajen er der flere gode restauranter med lokale menuer og - ikke mindst - god stemning. Her ligger også en række hyggelige caféer og barer, så der er flere gode grunde til at tage en tur på havnen. Hvis du vil starte dagen med en frisk løbetur, kan vi anbefale den fine strandpromenade, som strækker sig hele vejen til nabobyen Cala Millor.

Golf på Mallorca

Cala Bona er et perfekt rejsemål for dig, der spiller golf - her bor du nemlig tæt på flere populære golfbaner, f.eks. Canyamel Golf, som er en af Mallorcas smukkeste og bedste baner, men også en af de sværeste, Capdepera-banen, som er en af vores skandinaviske gæsters absolutte favoritter samt den fine Alcanada-bane lidt længere nordpå, som byder på flere huller direkte ved havet.

Se mere af Mallorca

Hvis du vil have det optimale ud af din ferie, kan vi anbefale at leje en bil i et par dage. Så kan du køre rundt på egen hånd og tage på opdagelse, f.eks. på markedet i Inca eller med det lille skramlende tog, som kører fra Sollér ned til Port de Sollér. Gå heller ikke glip af den smukke og lidt mere utæmmede vestkyst, hvor indtrykkene har det med at sætte sig fast i hukommelsen; stemningen på den lille restaurant ved havet, den overvældende stilhed i klostret eller den forførende duft af pinjetræerne på ved op mod Puig Major.
Tips og nyttig info
  • Lokale restauranter
  • Lang strandpromenade
  • Lejebiler til gode priser
  • All Inclusive

Spies' gæster om Cala Bona

Find din rejse til Cala Bona