Se hoteller (4)

Rejser til Cala Bona

Cala Bona er et paradis for dig, der ønsker en ferie i fredelige omgivelser.

Selv om Cala Bona er vokset gennem årene, er byen stadig fredelig og hyggelig. I havnen vugger de farverige fiskerbåde, og langs kajen er der flere gode restauranter med lokale menuer og - ikke mindst - god stemning. Her ligger også en række hyggelige caféer og barer, så der er flere gode grunde til at tage en tur på havnen. Hvis du vil starte dagen med en frisk løbetur, kan vi anbefale den fine strandpromenade, som strækker sig hele vejen til nabobyen Cala Millor.

Golf på Mallorca

Cala Bona er et perfekt rejsemål for dig, der spiller golf - her bor du nemlig tæt på flere populære golfbaner, f.eks. Canyamel Golf, som er en af Mallorcas smukkeste og bedste baner, men også en af de sværeste, Capdepera-banen, som er en af vores skandinaviske gæsters absolutte favoritter samt den fine Alcanada-bane lidt længere nordpå, som byder på flere huller direkte ved havet.

Se mere af Mallorca

Hvis du vil have det optimale ud af din ferie, kan vi anbefale at leje en bil i et par dage. Så kan du køre rundt på egen hånd og tage på opdagelse, f.eks. på markedet i Inca eller med det lille skramlende tog, som kører fra Sollér ned til Port de Sollér. Gå heller ikke glip af den smukke og lidt mere utæmmede vestkyst, hvor indtrykkene har det med at sætte sig fast i hukommelsen; stemningen på den lille restaurant ved havet, den overvældende stilhed i klostret eller den forførende duft af pinjetræerne på ved op mod Puig Major.

Tips og nyttig info
 • Lokale restauranter
 • Lang strandpromenade
 • Lejebiler til gode priser
 • All Inclusive
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala Bona

Strand
I Cala Bona findes en lille strand, der nogle steder er stenet, og her er ingen faciliteter. Restauranter er der derimod ved Cala Bonas havn, og fra Cala Bona kan du også spadsere hele vejen langs strandpromenaden til Cala Millors fine sandstrand. Turen tager ca. 20 minutter. Der kører også lokalbusser mellem rejsemålene.

Strande i Cala Millor

En af Mallorcas bedste strande ligger i Cala Millor. Cala betyder bugt/vig, og Millor betyder den bedste, så hvis du vil slikke sol og bade i ferien, er du helt sikkert kommet det rigtige sted hen. Eftersom stranden er så fin, er den naturligvis også populær i sommermånederne, og her kan derfor være mange mennesker. Stranden er næsten 2 km lang og 50 m bred, lavvandet og velholdt med klart og fint vand. Parallelt med stranden løber den bilfri strandpromenade med palmer og pinjetræer. I højsæsonen er her et godt udvalg af vandsportsaktiviteter. Du kan bl.a. leje vandcykler og jetski samt prøve vandski og parasailing. Liggestole kan også lejes. Der er ferskvandsbrusere med jævne mellemrum langs stranden. Her er også masser af caféer, barer og restauranter samt toiletter i forbindelse med disse. Fortsætter du sydpå fra Cala Millor, støder du på masser af andre små bugter, hvor du kan bade fra klipperne.

Costa de los Pinos

Costa de los Pinos er en mindre sandstrand lige nord for Cala Bona. Stranden er populær blandt lokalbefolkningen, da vandet er betydeligt roligere her end ved den populære Cala Millor-strand.

Strande på Mallorca

Alle badestrande i Spanien er offentlige, så du har alle chancer for at finde din egen favoritstrand blandt Mallorcas mange små og store bugter. Ud over strandene på dit rejsemål er der mange andre, som er et besøg værd. Nedenfor følger navnene på nogle populære strande, men spørg gerne os hvis du ønsker yderligere forslag.

Es Trenc

En stort set ubebygget strand på sydkysten. 7 km herlig sandstrand med turkisblåt vand nær byen Campos.

Cala Deia

Lille stenstrand neden for den hyggelige by Deia. Egner sig godt til snorkling.

Cala Sant Vicenc

Tre små bugter med fint sand og fantastisk turkisblåt og krystalklart vand. Lettilgængelige for bilister og med mange faciliteter såsom barer, restauranter og hoteller.

Cala Mondragó

Smuk badebugt med både klipper og sand på østkysten i nærheden af Cala d'Or. Egner sig til snorkling.

Cala Torta

Den smukkeste af de mange ubebyggede strande i området. Stranden er formet som en vid bue af sand omgivet af sanddyner og tørt landskab. Nær byen Arta.

Cala Tuent

En velbevaret hemmelighed ved den stærkt trafikerede Sa Calobra-vej. Storslået udsigt og klart vand. Egner sig godt til snorkling.
Mad, drikke og natteliv
Cala Bona er mindre, roligere og mere idyllisk end Cala Millor. Her er udvalget af restauranter ikke lige så stort som i Cala Millor, men på havnen er der alligevel omkring 20 hyggelige spisesteder. Her er heller ikke lige så "tysk" som i Cala Millor, da det primært er skandinaviske turister, der holder ferie her. Der er endda nogle steder, som har menukort med skandinaviske specialiteter - på et af de skandinaviske sprog! Ønsker du et lidt større udbud, er der ikke langt til Cala Millor. Du kan gå hele vejen langs strandpromenaden, men der kører også busser og taxier.

Maden i Cala Millor

I Cala Millor er der et hav af restauranter at vælge mellem. På strandpromenaden og i de nærmeste kvarterer ligger der restauranter med alt fra typisk spansk/mallorcinsk til kinesisk, italiensk, amerikansk og tysk mad. Tysk især, da Cala Millor er et af tyskernes favoritrejsemål på Mallorca. Her er skilte og menukort oversat til tysk, og der bydes på både wurst og schnitzel, og det er ikke usædvanligt, at tjenerne også taler tysk.

Mad og drikke på Mallorca

Spanierne elsker at spise på restaurant. De spiser meget og gerne sent. Mallorcinerne er dygtige til at lave mad og har adgang til fine råvarer. Ud over restauranternes internationale menukort er det absolut værd at prøve nogle af øens specialiteter. De spanske spisetider til frokost og middag er ca. kl. 13.30-15.30 og kl. 20-24, men eftersom hele Mallorca er rettet ind efter turisterne, har de fleste restauranter på feriestederne åbent efter "vores" skandinaviske spisetider. Drikkepenge er ikke inkluderet i prisen, men lægges oveni af gæsterne selv.

Tapas

Tapas og Spanien hører uløseligt sammen. Spanierne spiser selv tapas som en forret, men det er let at komponere et helt måltid ved at bestille mange forskellige småretter. Der er masser af forskellige tapasretter at vælge mellem. En god måde at prøvesmage tapas på er ved at bestille un variado. Så får du en lidt større tallerken med lidt af hvert på.

Vin

De spanske vine er blandt de fineste i verden. Landets mest kendte vine kommer fra regionerne La Rioja, Navarra og Penedès. Alle regioner fremstiller deres egen vin, således også Mallorca, hvor vinen har sin egen betegnelse: Binissalem.
Øens vincentrum ligger netop i Binissalem, men rundt omkring på øen er der flere vinhuse, som gerne åbner dørene for interesserede besøgende. I mange af dem kan du få en rundvisning med prøvesmagning, eller om ikke andet så et besøg i butikken.

Spansk kaffe

Kaffe er meget populært i Spanien, og den spanske kaffe er stærk. Vil du gerne have det, der svarer til dansk kaffe, skal du nok bestille en café melitta eller café americano. En café solo er en lille kop espresso, og med lidt mælk oveni bliver det til en cortado. En café con leche er en stor kop med stærk kaffe og varm mælk.
I Cala Bona er nattelivet roligt, og forlystelseslivet er mest koncentreret omkring havnen. Her ligger der mange hyggelige restauranter og barer, som i højsæsonen tilbyder levende musik, bl.a. jazz.

Nattelivet i Cala Millor

I Cala Millor er der et godt udvalg af musikbarer, pubber og diskoteker. De fleste større hoteller har også egen underholdning af varierende standard.
Shopping
I både Cala Bona og Cala Millor er der en række butikker og supermarkeder. Hver fredag kan du desuden gøre gode fund på det store marked i den nærliggende by Son Servera. Hvis du vil shoppe igennem for alvor, kan vi anbefale et besøg i hovedstaden Palma. Her finder du alt fra kendte tøjforretninger til små, charmerende butikker med lokale delikatesser.

Shopping i Cala Millor

I Cala Millor er der et stort antal butikker. Her kan du shoppe i klassiske turistbutikker, som sælger souvenirer, badebolde og lignende, men her er også flere butikker med kendte tøjmærker. De fleste butikker ligger langs strandpromenaden og i kvartererne i nærheden.

Marked i Son Servera og Arta

I nærheden af Cala Bona og Cala Millor ligger Son Servera, hvor der hver fredag afholdes et lokalt marked. Byen Arta ca. 15 km fra Cala Bona er en charmerende by med mange hyggelige små butikker. Her er der markedsdag om tirsdagen.

Shopping i Palma

Hvis du vil have Mallorcas bedste shoppingmuligheder, skal du tage til Palma. Intet andet sted på øen er der så meget at vælge mellem som her. Den store shoppinggade hedder Jaime III, og i kvartererne nord for katedralen er der forretninger med eksklusive mærker som f.eks. Escada. Tag dig god tid, og vælg med omhu, når du shopper her, for pengene kan hurtigt slippe op i det fantastiske udvalg!
På ferierejsemålene har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13.30 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket på søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de større supermarkeder (supermercado). Her er priserne lavere og udvalget større. De har normalt åbent mandag til lørdag kl. 10-22 og søndag frem til kl. 13.

Shopping på Mallorca

På Mallorca kan man hurtigt købe sig fattig. Spansk design regnes som førende, både når det gælder tøj og indretning. Her på øen finder du bl.a. lædervarer i form af jakker og tasker, keramik og mallorcinske tekstiler med specielle mønstre, Majorica-perler fra Manacor og sko.

Det største udvalg finder du naturligt nok i Palma. Her er alt fra små enkle forretninger til eksklusive boutiques. Besøg det store og elegante varehus El Corte Inglés, hvor du kan få det meste, eller C&A, der er et stort varehus med tøj til relativt lave priser.

I ferieområderne har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage. I de større byer og i Palma gælder de officielle åbningstider dog, dvs. hverdage kl. 10-13 og kl. 16.30-20, lørdage kun om formiddagen og lukket søndage. De store varehuse i Palma har derimod åbent hele dagen uden siesta.

Markeder på Mallorca

De fleste landsbyer og større byer afholder marked en gang eller to om ugen. Her handler de lokale indbyggere, og der tilbydes alt mellem himmel og jord - fra frugt, grøntsager og husgeråd til tøj og sko.

Normalt prutter man ikke om prisen på Mallorca, men på markederne kan man godt forsøge at forhandle lidt. Stadeholderne stiller som regel deres varer frem ved ottetiden om morgenen og er i gang til siestaen.

Gode køb på Mallorca

Sko
Der er mange skobutikker på Mallorca. Især udvalget af sandaler, klipklapper og andre sommersko til kvinder er stort. Oftest er de også lidt billigere end derhjemme.

Keramik
Hvor du end kommer hen på Mallorca, er der keramik og smukke krukker at købe. De bliver fremstillet efter gamle traditionen, og hvis du er heldig, kan du finde virkelig fine ting til gode priser.

Alkohol
Både vin, spiritus og ø er billigt at købe i supermarkederne på Mallorca, specielt i de større supermarkeder.

Perler
I Manacor fremstilles verdens tredje fineste perle, Majoricaperlen, af fiskeskæl. Besøg fabrikken og husk endelig at købe perler med hjem til en god pris.

Lædervarer
På Mallorca kan du købe lædervarer af god kvalitet til gode priser, først og fremmest jakker og bælter. De bedste køb gør du i byen Inca, som er læderindustriens højborg på øen. Tag dertil en torsdag, hvor der er marked.

Olivenolie
Mange mener, at Mallorcas olivenolie er en af de bedste i Middelhavsområdet. Der er flere steder, hvor du kan finde lokalproduceret olivenolie og købe et par flasker med hjem.
Sport og træning
Mallorca er perfekt til vandring. I området omkring Cala Millor og Cala Bona er der mulighed for korte vandreture - turistkontoret kan hjælpe med kort og tips til vandreruter. Sørg for at medbringe gode sko med skridsikre såler, da der kan være stejlt visse steder.

Ved Cala Millor-stranden tilbydes vandsport som parasailing, dykning og windsurfing, og i nærheden af Cala Bona/Cala Millor findes desuden tre 18-hullers golfbaner.

Cykling

Området omkring Cala Bona er meget velegnet til cykling, og her findes både en fin strandpromenade og flere gode cykelstier. Spørg turistkontoret eller dit hotel til råds om cykeludlejning og gode cykelruter.

Golf i Cala Bona

Mallorca byder på mange fine golfbaner af god kvalitet, og der ligger flere 18-hullers baner i nærheden af Cala Bona/Cala Millor.

Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Cala Bona er et godt udgangspunkt for udflugter og bådture.

Vinsmagning

Mallorcas vine er ikke specielt kendte uden for øen, men de er bestemt værd at smage. Tag tog, bus eller bil til Binissalem, som både er øens vincentrum og betegnelsen for Mallorcas egen vinklassifikation "Denominación de Origen". Her kan du smage og købe vine direkte fra producenten. Der er flere vinhuse at vælge mellem; de største er Bodegas José L. Ferrer og Bodegas Oliver. Mallorca hører til de mindre vinområder med en lang historie og flere af de knap så kendte druer som Prensal Blanc, Calet og Moll. Hvis du kører til Binissalem en fredag, kan du også besøge markedet, som afholdes på torvet ved siden af kirken.

Paintball

Lige uden for byen Sa Pobla på det nordlige Mallorca ligger den store paintballbane Paintball Fantasy. Her kan alle eventyrlystne og konkurrencemindede iføre sig det fulde udstyr og udfordre rejsefællerne.

Bådture

Udflugtsbådene sejler mellem Cala Ratjada og Calas de Mallorca med stop i Sa Cala, Canyamel, Cala Bona, Cala Millor, Porto Cristo og Cala Romantica. Bestilling er nødvendig.

Hamsgrotterne – Porto Cristo

Hamsgrotterne ligger i nærheden af Porto Cristo. Navnet kan oversættes til "fiskekrogsgrotterne" på grund af de udsædvanlige formationer, som stalaktitterne har skabt. I grotterne er der også en underjordisk sø, "den venetianske sø", med en dramatisk kombination af lys og farve. Glæd dig til en seværdighed ud over det sædvanlige.

Porto Cristo

Porto Cristo er anlagt omkring en naturhavn, som ligger i fantastiske naturskønne omgivelser på Mallorcas nordøstlige kyst.

Nationalparken S'Albufera

Et par kilometer øst for Playa de Alcudia i retning mod Ca'n Picafort ligger nationalparken S'Albufera, et paradis for fuglekiggere og naturelskere. Her er picnicområder til dig, der har lyst til at medbringe egen mad, og et lille museum, som viser, hvad parken har at tilbyde. Du kan tage bussen hertil fra Ca'n Picafort.

Cabrera

Øgruppen Cabrera er en nationalpark, som ligger ca. en times sejlads fra den lille by Colonia de San Jordi på Mallorcas sydspids. Her kan du nyde udsigten fra borgen eller vandre en tur på de forskellige vandrestier. Her er også flere skønne badebugter, så glem ikke badetøjet!
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.

Busser

Lokaltrafikken fungerer godt. Busserne kører med korte mellemrum, og langs hovedgaden er der en del stoppesteder. Der kører busser til Porto Cristo, Palma og mange andre byer flere gange om dagen.
Hør mere om gældende køreplaner hos personalet på hotellet, Spies-guiden eller på turistkontoret.

Cykel og scooter - Cala Bona

Der er mange udlejningsfirmaer i havneområdet og langs hovedgaden. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi dig være forsigtig, når du lejer en scooter. Kontrollér også, at køretøjet har en god forsikring.

Taxi – Cala Bona og Cala Millor

I Cala Millor er der mange taxier, og det er sjældent svært at få fat i en på gaden. I Cala Bona er der lidt længere mellem taxierne, så det er en god idé at bestille dem fra hotellet. Inde i byerne kører taxierne efter taxameter. Hvis kunden ønsker det, skal taxichaufføren kunne fremvise en fast prisliste. Drikkepenge afregnes opad.

Bådture – Cala Bona og Cala Millor

Der er dagligt forskellige bådture langs Cala Millor-kysten. Der er forskellige både, flere med glasbund, som bl.a. sejler til Cala Ratjada, Porto Cristo og Sa Coma. Ombordstigning og billetsalg foregår ved havnen i Cala Bona og på kajen i Cala Millor.

Sådan kommer du rundt på Mallorca

Busnettet på Mallorca fungerer godt, og i løbet af højsæsonen kører de lokale busser i pendulfart mellem de større turistrejsemål. Vejene på Mallorca er generelt gode, skiltningen er fin, og bortset fra selve Palma er trafikken moderat. Hvis du gerne vil se lidt mere af øen og tage rundt på egen hånd, kan vi anbefale at leje en bil hos et af de større udlejningsfirmaer. Prisen for billeje er ikke særlig høj, specielt hvis du reserverer bilen hjemmefra.

Busser

Mallorca har et velfungerende busnet, og i højsæsonen kører der lokalbusser i pendulfart mellem de større ferierejsemål. Lokalbusserne i Palma er blå og hedder EMT. På resten af øen er de røde og gule og hedder TIB. Billet købes direkte i bussen og gælder kun for en enkelt tur. Tænk på, at chaufføren ikke kan veksle store sedler.
Køreplanerne varierer, så husk at tjekke tiderne, inden du begiver dig afsted. Husk på, at busserne som regel ikke kører så ofte på helligdage og i weekenderne som på hverdage. Vi tager forbehold for ændringer i både køreplaner og ruter. Du kan kontakte hotellets reception eller din Spies-guide for mere information.

Færger

Der er færgeforbindelse mellem Mallorca og Barcelona og mellem Mallorca og Valencia. I sommermånederne sejler der desuden færger mellem Alcudia og Menorca samt mellem Mallorca og Ibiza. Det er lettest at bestille billetter via internettet eller nede på havnen i Palma hos agenterne. Her kan du også se sejltider og priser for de forskellige bådoverfarter.

Fly

Der er daglige flyforbindelser til naboøerne Menorca og Ibiza samt til det spanske fastland. Det er også nemt og enkelt at flyve til flere europæiske storbyer.

Taxi

Taxi kan bestilles via hotellets reception, men der er også taxiholdepladser i de fleste områder, hvor taxierne holder og venter på kunder. Du kan selvfølgelig også bare stoppe en taxi direkte på gaden. Normalt kører taxichaufførerne efter taxameter og fastlagte takster. Skal du ud på en længere tur, så aftal prisen med chaufføren i forvejen. Så slipper du for at betale en pris, som var meget højere end forventet.

Tog

Der er tre toglinjer på øen. De udgår allesammen fra Plaza España i Palmas centrum. Den ene toglinje går til Sóller på vestkysten, mens den anden går til Inca midt på øen. Fra Sóller kan du køre med den lille sporvogn ud til Puerto de Sóller. Den tredje toglinje går via Inca til Manacor.
Rejs med børn
Cala Millor og Cala Bona er begge populære rejsemål for børnefamilier, og her ligger flere børnevenlige familiehoteller. Stranden i Cala Millor er lavvandet og kantes af en bilfri strandpromenade, som egner sig godt til spadsereture med eller uden barnevogn. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restaurant.

Strande

Stranden i Cala Millor er lavvandet og børnevenlig. Det bløde og finkornede sand er godt at bygge sandslotte med.

Maden

Langt de flest restauranter i Cala Millor og Cala Bona har internationale retter, som passer godt til de små. Mange af restauranterne tilbyder desuden specielle børnemenuer med burgere, pasta, kylling og lignende. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Legepladser

Mange af de store resorthoteller har egen legeplads af varierende standard.

Autosafari i Sa Coma

Populært udflugtsmål for små dyreelskende. Inde på området går elefanter, giraffer, aber m.m. frit omkring. Busforbindelse til parken fra Calle Sol Naixent i Cala Millor.

Rejs med børn til Mallorca

Mallorca er et populært rejsemål for børnefamilier, og det er nemt at rejse rundt - også med familiens yngste. Spanierne er meget glade for børn, og det er aldrig et problem at tage børnene med på restauranter og lignende. Tværtimod ender børnene sandsynligvis med at få mere opmærksomhed end dig!
Nedenfor får du informationer, der er gode at kende til, sammen med lidt tips til aktiviteter for hele familien.

Mad

De fleste restauranters menukort byder på internationale retter, som er populære hos de mindste. Mange har også særlige børnemenuer med burgere, pastaretter, kylling m.m. inkl. drikkevarer og is. Der er et begrænset antal barnestole på de fleste restauranter.

Babymad og bleer

Du kan købe babymad i de fleste fødevareforretninger (supermercados) og på de lokale apoteker. Det billigste er at handle i de forskellige supermarkeder. Sammenlignet med Danmark er udvalget af babymad på glas en hel del mindre. Grødpulver og de fleste frugtpuréer indeholder ofte sukker. Bleer kan købes overalt, og priserne varierer på samme måde som med babymaden.

Barnesæder

Barnesæder kan lejes hos de fleste større biludlejningsfirmaer. Husk at bestille barnesædet samtidig med bilen.

Legepladser

De spanske legepladser minder meget om de danske. De er populære tilholdssteder, så bliv ikke overrasket, hvis dit barn eller dine børn overvinder sprogbarriererne i en sådan grad, at du må bære dem derfra.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Cala Bona

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i vid udstrækning. I Cala Bona findes der bl.a. hæveautomat ved havnen. I Cala Millor findes der flere hæveautomater på strandpromenaden.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

I Spanien taler befolkningen først og fremmest spansk, men også catalansk og mallorcinsk i visse områder. I turistområderne taler de fleste, der arbejder i servicebranchen, desuden engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Cala Bona i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Cala Bona året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Cala Bona. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er ca. 1 time og 15 minutter (ca. 70 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Cala Bona
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.