Se hoteller (4)

Rejser til Cala Bona

Cala Bona er et paradis for dig, der ønsker en ferie i fredelige omgivelser.
Selv om Cala Bona er vokset gennem årene, er byen stadig fredelig og hyggelig. I havnen vugger de farverige fiskerbåde, og langs kajen er der flere gode restauranter med lokale menuer og - ikke mindst - god stemning. Her ligger også en række hyggelige caféer og barer, så der er flere gode grunde til at tage en tur på havnen. Hvis du vil starte dagen med en frisk løbetur, kan vi anbefale den fine strandpromenade, som strækker sig hele vejen til nabobyen Cala Millor.

Golf på Mallorca

Cala Bona er et perfekt rejsemål for dig, der spiller golf - her bor du nemlig tæt på flere populære golfbaner, f.eks. Canyamel Golf, som er en af Mallorcas smukkeste og bedste baner, men også en af de sværeste, Capdepera-banen, som er en af vores skandinaviske gæsters absolutte favoritter samt den fine Alcanada-bane lidt længere nordpå, som byder på flere huller direkte ved havet.

Se mere af Mallorca

Hvis du vil have det optimale ud af din ferie, kan vi anbefale at leje en bil i et par dage. Så kan du køre rundt på egen hånd og tage på opdagelse, f.eks. på markedet i Inca eller med det lille skramlende tog, som kører fra Sollér ned til Port de Sollér. Gå heller ikke glip af den smukke og lidt mere utæmmede vestkyst, hvor indtrykkene har det med at sætte sig fast i hukommelsen; stemningen på den lille restaurant ved havet, den overvældende stilhed i klostret eller den forførende duft af pinjetræerne på ved op mod Puig Major.
Tips og nyttig info
 • Lokale restauranter
 • Lang strandpromenade
 • Lejebiler til gode priser
 • All Inclusive
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Cala Bona

Strand
I Cala Bona findes en lille strand med sten visse steder. Der er ingen faciliteter på stranden, men der er kort gåafstand til Cala Bonas havn, hvor der ligger en række restauranter. Fra Cala Bona kan du også spadsere hele vejen langs strandpromenaden til Cala Millors fine sandstrand - en tur på cirka 20 minutter. Du kan også tage lokalbussen.

Strande i Cala Millor

En af Mallorcas bedste strande ligger i Cala Millor. Cala betyder bugt/vig, og Millor betyder 'den bedste', så hvis du vil slikke sol og bade i ferien, er du helt sikkert kommet det rigtige sted hen. Stranden er næsten 2 km lang, lavvandet og meget velbesøgt i sommermånederne, og parallelt med stranden løber en bilfri strandpromenade med palmer og pinjetræer. I højsæsonen udlejes liggestole og parasoller, ligesom der tilbydes et godt udvalg af vandsport. Langs stranden er der både ferskvandsbruser, caféer og restauranter, og der er også toiletter i forbindelse med spisestederne. Syd for Cala Millor ligger en del små vige, hvor man kan bade fra klipper.

Costa de los Pinos

Costa de los Pinos er en mindre sandstrand lige nord for Cala Bona. Stranden er populær blandt lokalbefolkningen, da vandet er betydeligt roligere her end ved den populære Cala Millor-strand.
Læs mere om strande på Mallorca.
Mad, drikke og natteliv
Cala Bona er mindre, roligere og mere idyllisk end Cala Millor. Her er udvalget af restauranter ikke lige så stort som i Cala Millor, men på havnen er der alligevel omkring 20 hyggelige spisesteder. Her er heller ikke lige så "tysk" som i Cala Millor, da det primært er skandinaviske turister, der holder ferie her. Der er endda nogle steder, som har menukort med skandinaviske specialiteter - på et af de skandinaviske sprog! Ønsker du et lidt større udbud, er der ikke langt til Cala Millor. Du kan gå hele vejen langs strandpromenaden, men der kører også busser og taxier.

Maden i Cala Millor

I Cala Millor er der et hav af restauranter at vælge mellem. På strandpromenaden og i de nærmeste kvarterer ligger der restauranter med alt fra typisk spansk/mallorcinsk til kinesisk, italiensk, amerikansk og tysk mad. Tysk især, da Cala Millor er et af tyskernes favoritrejsemål på Mallorca. Her er skilte og menukort oversat til tysk, og der bydes på både wurst og schnitzel, og det er ikke usædvanligt, at tjenerne også taler tysk.
I Cala Bona er nattelivet roligt, og forlystelseslivet er mest koncentreret omkring havnen. Her ligger der mange hyggelige restauranter og barer, som i højsæsonen tilbyder levende musik, bl.a. jazz.

Natteliv i Cala Millor

Cala Millor har et godt udbud af musikbarer, pubber og diskoteker. De fleste større hoteller tilbyder også underholdning af varierende standard.
Shopping
I både Cala Bona og Cala Millor findes en række butikker og supermarkeder, og hver fredag afholdes der et stort marked i den nærliggende by Son Servera. Hvis du vil shoppe igennem for alvor, kan vi anbefale et besøg i hovedstaden Palma. Her finder du alt fra kendte tøjforretninger til små, charmerende butikker med lokale delikatesser.

Shopping i Cala Millor

I Cala Millor er der et stort antal butikker. Her kan du shoppe i klassiske turistbutikker, som sælger souvenirer, badebolde og lignende, men her er også flere butikker med kendte tøjmærker. De fleste butikker ligger langs strandpromenaden og i kvartererne i nærheden.

Marked i Son Servera og Arta

I nærheden af Cala Bona og Cala Millor ligger Son Servera, hvor der hver fredag afholdes et lokalt marked. Byen Arta ca. 15 km fra Cala Bona er en charmerende by med mange hyggelige små butikker. Her er der markedsdag om tirsdagen.

Shopping i Palma

Mallorcas bedste shoppingmuligheder findes i Palma, ikke mindst langs shoppinggaden Jaime III, men også i kvartererne nord for katedralen er der forretninger med eksklusive mærker som f.eks. Escada. På ferierejsemålene har de fleste butikker åbent fra morgen til aften alle ugens dage.

Supermarkeder

Bor du på lejlighedshotel, er det en god idé at købe stort ind i starten af ferien i et af de store supermercardos, hvor priserne er lavere og udvalget større end i hotellernes minimarkeder. De har normalt åbent mandag til lørdag kl. 10-22 og søndag frem til kl. 13.
Læs mere om shopping på Mallorca.
Sport og træning
I området omkring Cala Millor og Cala Bona er der mulighed for korte vandreture - turistkontoret kan hjælpe med kort og tips til vandreruter. Sørg for at medbringe gode sko med skridsikre såler, da der kan være stejlt visse steder.

Ved Cala Millor-stranden tilbydes vandsport som parasailing, vandcykler, dykning og windsurfing, og i nærheden af Cala Bona/Cala Millor findes desuden tre 18-hullers golfbaner.

Cykling

Området omkring Cala Bona er meget velegnet til cykling, og her findes både en fin strandpromenade og flere gode cykelstier. Spørg turistkontoret eller dit hotel til råds om cykeludlejning og gode cykelruter.

Golf i Cala Bona

Mallorcas golfbaner er af god standard, og der ligger flere 18-hullers baner i nærheden af Cala Bona/Cala Millor.

Du kan læse mere om Mallorcas golfbaner og bestilling af starttider her.
Aktiviteter og seværdigheder
Cala Bona er et godt udgangspunkt for udflugter og bådture.

Vinsmagning

Mallorcas vine er ikke specielt kendte uden for øen, men de er bestemt værd at smage. Tag tog, bus eller bil til Binissalem, som både er øens vincentrum og betegnelsen for Mallorcas egen vinklassifikation, 'Denominación de Origen'. Her kan du smage og købe vine direkte fra producenten. Der er flere vinhuse at vælge mellem; de største er Bodegas José L. Ferrer og Bodegas Oliver. Mallorca hører til de mindre vinområder, hvor man kan støde på mindre kendte druer som Prensal Blanc, Calet og Moll. Hvis du kører til Binissalem en fredag, kan du også besøge markedet, som afholdes på torvet ved siden af kirken.

Paintball

Lige uden for byen Sa Pobla på det nordlige Mallorca ligger den store paintballbane Paintball Fantasy. Her kan alle eventyrlystne og konkurrencemindede iføre sig det fulde udstyr og udfordre rejsefællerne.

Bådture

Udflugtsbådene sejler mellem Cala Ratjada og Calas de Mallorca med stop i Sa Cala, Canyamel, Cala Bona, Cala Millor, Porto Cristo og Cala Romantica. Bestilling er nødvendig.
Mallorca har et spændende udbud af forskellige seværdigheder. Et must er at besøge øens hovedby, Palma.

Hamsgrotterne – Porto Cristo

Hamsgrotterne ligger i nærheden af Porto Cristo. Navnet kan oversættes til "fiskekrogsgrotterne" på grund af de udsædvanlige formationer, som stalaktitterne har skabt. I grotterne er der også en underjordisk sø, "den venetianske sø", med en dramatisk kombination af lys og farve. Glæd dig til en seværdighed ud over det sædvanlige.

Porto Cristo

Porto Cristo er anlagt omkring en naturhavn, som ligger i fantastiske naturskønne omgivelser på Mallorcas nordøstlige kyst.

Nationalparken S'Albufera

Et par kilometer øst for Playa de Alcudia i retning mod Ca'n Picafort ligger nationalparken S'Albufera, som er et paradis for fuglekiggere og naturelskere. Parken har både picnicområder og et lille museum, og du kan tage bus dertil fra Ca'n Picafort.

Cabrera

Øgruppen Cabrera er en nationalpark, som ligger ca. en times sejlads fra den lille by Colonia de San Jordi på Mallorcas sydspids. Her kan du nyde udsigten fra borgen eller vandre en tur på de forskellige vandrestier. Her er også flere skønne badebugter, så glem ikke badetøjet!
Udflugter
Oplev mere af Mallorca
Oplev mere af Mallorca
På denne heldagsudflugt kører vi fra østkysten nordpå og længere ind på øen og oplever det smukke landskab med mandeltræer, kornmarker, hyggelige små byer og et lokalt marked. Let frokost med drikkevarer indgår.
Læs mere om udflugten
Ø-rundtur
Ø-rundtur
Tag med på en udflugt med fantastiske udsigter og berømte stop rundt om på Mallorca. Mad og drikke indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Palma og shopping
Palma og shopping
Tag med på heldagsudflugt til skønne Palma, der byder på gode shoppingmuligheder og masser af seværdigheder. Måltider og drikkevarer indgår ikke.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Mallorca på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Har du bestilt en pakkerejse med rutefly, kan du læse mere om at leje bil her.
I Cala Bona findes flere forskellige transportmuligheder.

Bus

Lokaltrafikken er velfungerende. Busserne kører hyppigt, og der er en del stoppesteder langs hovedgaden. Der kører også busser til Porto Cristo, Palma og mange andre byer flere gange om dagen. Forhør dig om gældende køreplaner hos personalet på hotellet, Spies-guiden eller på turistkontoret.

Cykel og scooter

Der ligger mange udlejningsfirmaer i havneområdet og langs hovedgaden. Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi dig være forsigtig, når du lejer en scooter. Kontrollér også, at køretøjet har en god forsikring.

Taxi

Der er mange taxier i Cala Millor, og det er som regel let at praje en på gaden. Der er lidt længere mellem taxierne i Cala Bona, så det er en god idé at bede hotellet bestille en til dig. Der køres efter taxameter, og taxichaufførerne skal kunne fremvise en fast prisliste på forespørgsel. Drikkepenge afrundes opad.

Bådudflugter

Hver dag tilbydes forskellige bådudflugter langs Cala Millor-kysten, og med glasbundsbånd kan man for eksempel komme til Cala Ratjada, Porto Cristo og Sa Coma. Ombordstigning og billetsalg foregår ved havnen i Cala Bona og på kajen i Cala Millor.
Fakta

Vores service på rejsemålet

I din ferie kan du kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på sms og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller måske bare have tip og gode råd. Kan vi ikke hjælpe dig på telefon eller mail, kommer vi ud til dit eller et nærliggende hotel. Rejser du med charter, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, at du kommer med den rigtige bus, hvis du har bestilt transfer.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat i Cala Bona

Myndighederne på Balearerne opkræver en skat på hotelovernatninger. Skatten varierer afhængigt af officiel hotelkategori samt opholdets længde og skal betales kontant eller med kreditkort til hotellet ved check-in. Følgende skattesatser gælder pr. person pr. nat for alle over 16 år i de første otte nætter:

Hoteller/lejlighedshoteller kategori 1, 2 og 3: maj-oktober: 2,20 EUR, november-april: 0,55 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 3+ og 4: maj-oktober: 3,30 EUR, november-april: 0, 80 EUR
Hoteller/lejlighedshoteller kategori 4+ og 5: maj-oktober. 4,40 EUR, november-april: 1,10 EUR

Skatten halveres fra og med den niende nat.

Bemærk, at Spies' klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering, som ligger til grund for skattens størrelse.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Kreditkort accepteres i vid udstrækning. I Cala Bona findes der bl.a. hæveautomat ved havnen. I Cala Millor findes der flere hæveautomater på strandpromenaden.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Først og fremmest spansk, men i visse områder også catalansk og mallorcinsk. I turistområderne taler de fleste i servicebranchen engelsk.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Vejr og klima
 • januar
14°6°
5
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • februar
15°6°
6
Solskinstimer pr. dag
13°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
17°8°
7
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
19°10°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
22°13°
9
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°19°
11
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
29°20°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • september
27°18°
7
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
23°14°
6
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • november
18°10°
5
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
15°8°
4
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Cala Bona i sommerhalvåret.

Du kan desuden rejse til Cala Bona året rundt med rutefly.

Flyet lander i Palma Lufthavn.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Cala Bona. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra Palma Lufthavn til dit hotel er ca. 1 time og 15 minutter (ca. 70 km), afhængigt af trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Cala Bona
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.