Par på strand

Pakkerejser

En pakkerejse er en rejse, hvor du køber flere sammensatte ydelser hos samme arrangør. Når du bestiller en charterrejse med Spies, en rejse med rutefly og hotel eller et krydstogt er det en pakkerejse. Når du køber en pakkerejse med Spies, er du dækket af pakkerejseloven.

Med Spies kan du sammensætte en pakkerejse med fly og hotel og dermed selv bestemme, hvornår du vil rejse, hvor længe du vil være væk, og hvordan du vil bo. På den måde kan du skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved og samtidig få tryghed på rejsen.

Spies er for andet år i træk kåret som Danmarks bedste arrangør af charterrejser ved Danish Travel Awards 2023.

Spørgsmål og svar om pakkerejser

Hvad er en pakkerejse?

En pakkerejse er en rejse, hvor du bestiller fly og hotel på samme tid hos Spies.

Hvad er fordelene ved en pakkerejse?

En pakkerejse giver dig maksimal tryged som rejsende. Sker der f.eks. ændringer med dit fly eller hotel, hjælper vi dig med at finde en løsning*. Har du bestilt en flybillet eller hotelværelse på et bookingsite, er du selv ansvarlig for at finde alternativer, hvis der opstår ændringer til din rejse. Når du bestiller din pakkerejse hos Spies, sidder vi klar til at hjælpe dig før, under og efter rejsen på enten chat eller telefon.

Er pakkerejser hos Spies dækket af pakkerejseloven?

Ja, når du bestiller fly og hotel som en samlet pakke eller et krydstogt hos Spies, er du dækket af loven om pakkerejser.

*Køber du kun flybillet med Spies, gælder det ikke som pakkerejse.

Det får du med pakkerejser hos Spies

  • Pakke med fly og hotel
  • Valgfri rejselængde, når du bestiller rejser med rutefly
  • Det største udvalg
  • 24-timers service
  • Du er dækket af pakkerejseloven

Pakkerejser med stor valgfrihed

En pakkerejse med Spies giver dig frihed til at vælge både afrejsedato, rejselængde og hotel. Gå på opdagele blandt Spies' mange muligheder og kombinationer af pakkerejser.

Veninder på en balkon i barcelona

Pakkerejser til storbyer

Uanset om du drømmer dig væk på en rejse til en storby i Europa eller så langt væk som til Tokyo, kan du finde din flybillet og bestille dit hotelværelse med Spies. Vi tilbyder nemlig ogås massevis af pakkerejser til storbyer i hele verden.

kvinde sidder ved pool

Pakkerejse med sol og varme

Drømmer du om en ferie sydpå til sol og varme? Gå på opdagelse i vores store udvalg af charterrejser til varme temperaturer, pool og nye indtryk.

Rejs på pakkerejse med rutefly til Aruba

Pakkerejser med rutefly

Er en uge for lidt, men to uger for meget? Når du sammensætter din pakkerejse med rutefly, kan du selv bestemme, hvor længe du vil være væk. Det giver maksimal frihed og flesksibilitet. Spies tilbyder pakkerejser med rutefly og hotel til rejsemål i hele verden.

Flyvemaskine i luften

Hvor rejser du fra?

Slip for at tænke på forlænget rejsetid og tilslutningsfly. Uanset om det er lettest for dig at rejse fra Aalborg, Odense eller København, kan du finde din næste pakkerejse hos os.

Mauritius

Eksotiske rejser

Kridhvide sandstrande, turkisblåt hav og en drik serveret i en kokosnød. Lyder det som noget for dig? Bestil din næste eksotiske pakkerejse med Spies.

kvinde nyder solen

Rejs væk i lang tid

Hvis du for alvor vil slippe fra hverdagens trummerum og koble fuldstændig af, er en langtidsferie noget for dig. Du kan f.eks. være væk i 4 uger, og du kan naturligvis bestille fly og hotel til hele ferien hos Spies.

new york

Afbudsrejser til storbyer

Kan du rejse her og nu? Og kunne du godt bruge en billig storbyferie? Så tag et kig på vores liste over afbudsrejser til storbyer verden over. Alle vores storbyrejser er pakkerejser med fly og hotel.

dreng med is

All Inclusive på din ferie

Lad bare tegnebogen ligge på værelset - bestil en rejse med All Inclusive. Når du vælger hotellet til din pakkerejse, kan du vælge at søge efter hoteller med All Inclusive. Denne type pakkerejse er særlig god for dig, der vil kende hele rejsens pris på forhånd.