Rejser med fly & hotel
Sorrento, Italien

Fly og hotel - fleksible rejser med Spies

Vil du have frihed til selv at vælge rejselængde og datoerne på din flybillet? Sammensæt selv din pakkerejse med rutefly og hotel.

Med vores fleksible ferierejser bestemmer du selv, hvornår du vil rejse og hvor længe du vil være væk. Gå på opdagelse imellem spændende rejsemål i hele verden og et kæmpe udvalg af hoteller.

Fleksible rejser hele året

Uanset hvor du drømmer dig hen, om det er sommer eller vinter og om rejselængden skal være fire dage eller fire uger, så giver vi dig friheden til at sammensætte din helt egen rejse med fly og hotel! Som altid med Spies kan du vælge imellem fly og hotel i alle prisklasser. På den måde får du både en god pris på fly og hotel, og samtidig nyder du godt af trygheden ved en pakkerejse med Spies.

Tryghed før, under og efter din rejse

Når du bestiller fly og hotel med Spies, har du tryghed under hele din rejse. Har du spørgsmål inden din rejse eller spørgsmål til bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Når du bestiller fly og hotel med Spies kan du i de fleste tilfælde også vælge at tilkøbe en afbestillingsrejseforsikring. Så er du sikret, hvis der skulle opstå en situation, der gør, at du ikke kan rejse alligevel. Vi tilbyder også rejseforsikring, når du bestiller fly og hotel med os. Så er du sikret tryghed under din rejse. Opstår der et spørgsmål eller en udfordring imens du er afsted, er vi naturligvis også klar til at hjælpe dig.

Spørgsmål og svar om at bestille fly og hotel

Hvordan bestiller jeg fly og hotel hos Spies?

Du indtaster din afrejselufthavn, rejsemål og ønsket afrejsedag i vores bestillingsmodul. Herefter kan du se, hvilket fly og hotel, Spies tilbyder på dit rejsemål.

Er der All Inclusive med, når jeg bestiller fly og hotel?

Som udgangspunkt er All Inclusive ikke inkluderet, når du bestiller en flybillet og et hotel hos os. Dog kan du på nogle af vores hoteller tilkøbe All Inclusive og andre måltidspakker.

Skal jeg betale med det samme, når jeg bestiller fly og hotel?

Det varierer fra rejsemål til rejsemål, hvorvidt rejsen skal betales med det samme. Når du har valgt dit hotel, kan du se, om beløbet skal betales i forbindelse med bestilling.

Fordele ved at bestille fly og hotel med Spies

  • Vælg selv rejselængde
  • Valgfrie rejsedatoer
  • Rejs med lavprisfly
  • Tryghed på rejsen
  • Kombinér flere rejsemål
  • Sammensæt selv fly + hotel

Populære rejsemål med fly og hotel

Thailand fly og hotel

Thailand

Spies har hoteller og fly til hele Thailand - fra Khao Lak i vest til Koh Chang i øst. Du kan også vælge Bangkok eller kombinere flere forskellige rejsemål.

Sicilien fly og hotel

Sicilien

Bestil fly og hotel til Sicilien og oplev Italien fra sin allerbedste side. Middelhavets største ø byder på både sol, strand og historiske seværdigheder.

Maldiverne fly og hotel

Maldiverne

Maldiverne er et ferieparadis i det Indiske Ocean med kridhvide strande, krystalklart vand og turkisblå laguner. Med Spies får du gode flyvetider og lækre hoteller til de bedste priser.

Fly og hotel i new york

New York

Drømmer du om selv at gå over Brooklyn Bridge eller se Frihedsgudinden helt tæt på, kan du nemt bestille fly og hotel til New York med Spies. Der er daglige, direkte afgange til New York fra København flere gange om ugen.

London Eye

London

Med flere afgange dagligt, er det ingen sag med en smuttur til London. Bestil fly og hotel til London med Spies, og glæd dig til en tur fyldt med kultur, shopping og byliv.

Malta fly og hotel

Malta

Der er flere gode grunde til at vælge Spies, når du skal til Malta: om sommeren kan du flyve direkte fra København, og vi tilbyder tre forskellige rejsemål.

Costa del Sol fly og hotel

Costa del Sol

Costa del Sol er en cirka 200 km lang kyststrækning i regionen Andalusien. Her har nordboere søgt tilflugt fra vinterens kulde og mørke i snart 40 år

Amalfikysten fly og hotel

Amalfikysten

Rejs med Spies til Amalfikysten - en af verdens smukkeste kyststrækninger med betagende udsigter og romantiske byer som Positano, Praiano og Amalfi.

Fly og hotel til Dubai

Dubai

I Dubai finder du både kridhvide sandstrande og pulserende byliv. Rejs med Spies til Dubai året rundt - vi tilbyder fly og hotel til gode priser.

Fly og hotel i Tokyo

Tokyo

En rejse til Tokyo er en rejse for alle dine sanser. Byen er i evig forandring og tiden står aldrig stille. Bestil fly og hotel i Tokyo og bo centralt eller i udkanten af byens liv.

Inspiration til din rejse

Pakkeliste til ferien

Kender du det?: Du er på vej til lufthavnen, og du kan simpelthen ikke komme i tanke om, hvad det er, du har glemt. Men det er der råd for! Vi har lavet en pakkeliste med typiske ting, som man skal have med på ferien.