Malta

Malta

Der er mange gode grunde til at vælge Spies, når du skal til Malta: i sommerhalvåret kan du flyve direkte fra København, vi tilbyder fire forskellige rejsemål, bl.a. nyheden Gozo, og fordi du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde. Rejser du med familien, kan vi anbefale vores Family Comfort-hotel Seabank Resort & Spa i Mellieha.

Læs mere om Malta Skjul tekst

Oplev Malta
Malta er en ø med en lang og rig historie. Med sin beliggenhed midt i Middelhavet har øen altid tiltrukket såvel erobrere som handelsfolk - og alle har efterladt sig spor: fra store monumenter over cisterner og fæstninger til paladser opført under Maltas seneste blomstringstid, hvor Suezkanalen blev bygget. Und dig selv at tage på opdagelse på Malta, mens du er her - det er nemt at komme rundt på egen hånd med bus eller taxi, og afstandene er korte.

Hvornår er vejret bedst på Malta?
På Malta tilbyder Spies rejsemålene St. Julian's/Sliema, St. Pauls Bay og Mellieha samt den lille naboø Gozo. Klimaet er nogenlunde ens på begge øer. Foretrækker du varme, sol og badning, er højsæsonen, dvs. juni, juli og august, perfekt med den højeste gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader midt på dagen. Juli og august er også de mest solrige måneder, og havtemperaturen ligger på omkring 24-25 grader. Hvis du foretrækker et klima, som minder mere om en dansk sommer, skal du rejse til Malta om foråret eller efteråret, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 23 grader i maj og 24 grader i oktober, og havtemperaturen ligger på omkring 20 grader. De koldeste måneder er januar og februar, men du kan dog forvente gennemsnitlige dagtemperaturer på 15-17 grader fra december til marts. I april stiger dagtemperaturen til 19 grader, men nætterne er stadig kølige. Hele året falder der kun lidt nedbør - de tørreste måneder er fra maj till september.

  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  66