Hoteller (38)

Rejser til Malta

Bestil en rejse til Malta og glæd dig til en ferie fyldt med kultur, shopping, restauranter, krystalklart badevand og skønne strande. Velkommen til Malta.

Malta er en ø med en lang og rig historie. Med sin beliggenhed midt i Middelhavet har øen altid tiltrukket såvel erobrere som handelsfolk - og alle har efterladt sig spor: fra store megalitiske monumenter over fønikernes vandcisterner og Malteserriddernes fæstninger til paladser opført under Maltas seneste blomstringstid, hvor Suezkanalen blev bygget. Und dig selv at tage på opdagelse på Malta, mens du er her - det er nemt at rejse rundt på egen hånd med bus eller taxi, og afstandene er korte.

Fine strande på Malta

Rundt omkring på øen finder du både klippe- og sandstrande, og mange steder kan du bade fra betonbroer på strandene. Vandet er rent og klart - perfekt til dig, der vil dykke eller snorkle på rejsen til Malta. Øens længste sandstrand ligger i Mellieha, og her er masser af muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter.

Spies' rejser til Malta

Malta ligger neden for Sicilien i det sydligste Europa og har derfor et skønt klima året rundt. Sol- og strandsæsonen er lang med over 20 grader allerede i starten af foråret og et stykke ind i november, hvor vinteren allerede har gjort sit indtog i Skandinavien. Malta er derfor et perfekt rejsemål, hvis du længes efter lidt varme, vil forlænge den danske sommer eller rejse foråret i møde. Med Spies' fleksible rejselængder er det op til dig, hvor længe du vil være væk, og hvornår du vil rejse - perfekt hvis du vil på en forlænget weekendrejse eller bare selv bestemme rejsedagen.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst på Malta?
På Malta tilbyder Spies rejsemålene St. Julian's/Sliema, St. Pauls Bay og Mellieha samt den lille naboø Gozo. Klimaet er nogenlunde ens på begge øer. Foretrækker du varme, sol og badning, er højsæsonen, dvs. juni, juli og august, perfekt med den højeste gennemsnitstemperatur på omkring 30 grader midt på dagen. Juli og august er også de mest solrige måneder, og havtemperaturen ligger på omkring 24-25 grader. Hvis du foretrækker et klima, som minder mere om en dansk sommer, skal du rejse til Malta om foråret eller efteråret, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 23 grader i maj og 24 grader i oktober, og havtemperaturen ligger på omkring 20 grader. De koldeste måneder er januar og februar, men du kan dog forvente gennemsnitlige dagtemperaturer på 15-17 grader fra december til marts. I april stiger dagtemperaturen til 19 grader, men nætterne er stadig kølige. Hele året falder der kun lidt nedbør - de tørreste måneder er fra maj till september.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum, men ophold ud over 90 dage kræver registrering i landet. For nærmere information henviser vi til Maltas ambassade på telefon 33 15 30 90.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Maltas ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Malta.

Rejser til Malta

St. Julian's/Sliema
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
  • Seværdigheder
På en rejse til St. Julian's og Sliema venter store kulturelle oplevelser, shopping og stemningsfulde maltesiske restauranter i et behageligt klima.
St. Paul's Bay
På din rejse til St. Paul's Bay kan du bade i det krystalklare vand, nyde Maltas behagelige klima og gå lange ture langs havet på den fine strandpromenade.
Mellieha
På en rejse til børnevenlige Mellieha venter Maltas længste sandstrand, et behageligt klima og en række populære hoteller. Velkommen til Mellieha.
Gozo
Øen Gozo er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, kun en halv times færgesejlads fra Malta. Her venter små badebugter, vidunderlig natur og den lille hovedby Victoria.

Find din rejse til Malta