Hoteller (66)

Rejser til Malta

Bestil en rejse til Malta og glæd dig til en ferie fyldt med kultur, shopping, restauranter, krystalklart badevand og skønne strande. Velkommen til Malta.

Malta er en ø med en lang og rig historie. Med sin beliggenhed midt i Middelhavet har øen altid tiltrukket såvel erobrere som handelsfolk - og alle har efterladt sig spor: fra store megalitiske monumenter over fønikernes vandcisterner og Malteserriddernes fæstninger til paladser opført under Maltas seneste blomstringstid, hvor Suezkanalen blev bygget. Und dig selv at tage på opdagelse på Malta, mens du er her - det er nemt at rejse rundt på egen hånd med bus eller taxi, og afstandene er korte.

Fine strande på Malta

Rundt omkring på øen finder du både klippe- og sandstrande, og mange steder kan du bade fra betonbroer på strandene. Vandet er rent og klart - perfekt til dig, der vil dykke eller snorkle på rejsen til Malta. Øens længste sandstrand ligger i Mellieha, og her er masser af muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter.

Spies' rejser til Malta

Malta ligger neden for Sicilien i det sydligste Europa og har derfor et skønt klima året rundt. Sol- og strandsæsonen er lang med over 20 grader allerede i starten af foråret og et stykke ind i november, hvor vinteren allerede har gjort sit indtog i Skandinavien. Malta er derfor et perfekt rejsemål, hvis du længes efter lidt varme, vil forlænge den danske sommer eller rejse foråret i møde. Med Spies' fleksible rejselængder er det op til dig, hvor længe du vil være væk, og hvornår du vil rejse - perfekt hvis du vil på en forlænget weekendrejse eller bare selv bestemme rejsedagen.

Find dit hotel

Rejser til Malta

St. Julian's/Sliema
  • Mad & Drikke
  • Natteliv
  • Seværdigheder
På en rejse til St. Julian's og Sliema venter store kulturelle oplevelser, shopping og stemningsfulde maltesiske restauranter i et behageligt klima.
St. Paul's Bay
På din rejse til St. Paul's Bay kan du bade i det krystalklare vand, nyde Maltas behagelige klima og gå lange ture langs havet på den fine strandpromenade.
Mellieha
På en rejse til børnevenlige Mellieha venter Maltas længste sandstrand, et behageligt klima og en række populære hoteller. Velkommen til Mellieha.
Gozo
Øen Gozo er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, kun en halv times færgesejlads fra Malta. Her venter små badebugter, vidunderlig natur og den lille hovedby Victoria.

Find din rejse til Malta