Hoteller (58)

Rejser til Malta

Bestil en rejse til Malta og glæd dig til en ferie fyldt med kultur, shopping, restauranter, krystalklart badevand og skønne strande. Velkommen til Malta.
Malta er en ø med en lang og rig historie. Med sin beliggenhed midt i Middelhavet har øen altid tiltrukket såvel erobrere som handelsfolk - og alle har efterladt sig spor: fra store megalitiske monumenter over fønikernes vandcisterner og Malteserriddernes fæstninger til paladser opført under Maltas seneste blomstringstid, hvor Suezkanalen blev bygget. Und dig selv at tage på opdagelse på Malta, mens du er her - det er nemt at rejse rundt på egen hånd med bus eller taxi, og afstandene er korte.

Fine strande på Malta

Rundt omkring på øen finder du både klippe- og sandstrande, og mange steder kan du bade fra betonbroer på strandene. Vandet er rent og klart - perfekt til dig, der vil dykke eller snorkle på rejsen til Malta. Øens længste sandstrand ligger i Mellieha, og her er der masser af muligheder for at dyrke vandsportsaktiviteter. På Maltas nordkyst findes den lille sandstrand Paradise Bay beliggende skjult i en bugt, og på nordvestkysten ligger den gyldne sandstrand Golden Bay. Der er også flere fine strande på naboøen Gozo samt på den lille ø Comino, hvis Blue Lagoon er populær til såvel dyning som snorkling.

Spies' rejser til Malta

Malta ligger neden for Sicilien i det sydligste Europa og har derfor et skønt klima året rundt. Sol- og strandsæsonen er lang med over 20 grader allerede i starten af foråret og et stykke ind i november, hvor vinteren allerede har gjort sit indtog i Skandinavien. Malta er derfor et perfekt rejsemål, hvis du længes efter lidt varme, vil forlænge den danske sommer eller rejse foråret i møde. Med Spies bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk, og hvornår du vil rejse - perfekt hvis du vil på en forlænget weekendrejse eller bare selv bestemme rejsedagen.
Find dit hotel
Find din rejse til Malta

Rejser til Malta

Malta
St. Julian's/Sliema
På en rejse til St. Julian's og Sliema venter store kulturelle oplevelser, shopping og stemningsfulde maltesiske restauranter i et behageligt klima.
St. Paul's Bay
I St. Paul's Bay kan du bade i det krystalklare vand, nyde Maltas behagelige klima og gå ture ved havet langs den fine strandpromenade.
Mellieha
En rejse til børnevenlige Mellieha og det nordlige Malta byder på øens længste sandstrand, gode hoteller og smuk natur.
Gozo
Øen Gozo er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, kun en halv times færgesejlads fra Malta. Her venter små badebugter, vidunderlig natur og den lille hovedby Victoria.

Rejsetips og inspiration

Ara på Malta

5 ting du skal opleve på Malta

Leder du efter et sted at tage på sommerferie, hvor strandene er i særklasse, der er hyggelige restauranter og ikke mindst sol, sol og mere sol - så er Malta stedet for dig! Her får du rejseekspert Kacis bedste tips til oplevelser på øen.

Malta

Malta – en smeltedigel midt i Middelhavet

Læs om øens spændende historie og alt det andet, Malta lokker med.

Malta

Opdag Malta

Her har vi samlet nogle tips til Maltas bedste restauranter, seværdigheder, shopping og vores foretrukne hotel.

Valletta, Malta

Malta: Vores bedste tips

Selvom man er verdens tiendemindste land, kan man godt være blandt de bedste feriesteder. Her svarer vi på de spørgsmål, vi ofte får om ferie på Malta.