Hoteller (65)

Rejser til Malta

Der er mange gode grunde til at vælge Spies, når du skal til Malta: i sommerhalvåret kan du flyve direkte fra København, vi tilbyder fire forskellige rejsemål, bl.a. nyheden Gozo, og fordi du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde. Rejser du med familien, kan vi anbefale vores Family Comfort-hotel Seabank Resort & Spa i Mellieha.

Oplev Malta
Malta er en ø med en lang og rig historie. Med sin beliggenhed midt i Middelhavet har øen altid tiltrukket såvel erobrere som handelsfolk - og alle har efterladt sig spor: fra store monumenter over cisterner og fæstninger til paladser opført under Maltas seneste blomstringstid, hvor Suezkanalen blev bygget. Und dig selv at tage på opdagelse på Malta, mens du er her - det er nemt at komme rundt på egen hånd med bus eller taxi, og afstandene er korte.

Find dit hotel

Rejser til Malta

St. Julian's/Sliema
På en rejse til St. Julian's og Sliema venter store kulturelle oplevelser, shopping og stemningsfulde maltesiske restauranter i et behageligt klima.
St. Paul's Bay
På din rejse til St. Paul's Bay kan du bade i det krystalklare vand, nyde Maltas behagelige klima og gå lange ture langs havet på den fine strandpromenade.
Mellieha
På en rejse til børnevenlige Mellieha venter Maltas længste sandstrand, et behageligt klima og en række populære hoteller. Velkommen til Mellieha.
Gozo
Øen Gozo er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, kun en halv times færgesejlads fra Malta. Her venter små badebugter, vidunderlig natur og den lille hovedby Victoria.

Find din rejse til Malta