Se hoteller (29)

Rejser til St. Julian's/Sliema

Malta, Malta
På en rejse til St. Julian's og Sliema venter store kulturelle oplevelser, shopping og stemningsfulde maltesiske restauranter i et behageligt klima.
Byerne St. Julian's og Sliema er med tiden vokset sammen og udgør nu Maltas største by. Uanset hvor du vælger at bo, har du ikke langt til den fine strandpromenade, der strækker sig hele vejen mellem Sliema og St. Julian's og er kantet af badesteder, restauranter og butikker.

Fra St. Julian's/Sliema har du heller ikke langt til hovedbyen Valletta, som er et must på enhver Malta-rejse. Det er både let og billigt at komme omkring på Malta på egen hånd, og busserne trafikerer stort set hele øen.

Med Spies til St. Julian's og Sliema

Spies har hotelværelser og lejligheder for enhver smag og pengepung i St. Julian's og Sliema. Vil du bo ekstra godt, kan du f.eks. vælge hotellet Radisson Blu Resort St. Julians, som ligger ved havet lige uden for St. Julian's. Til voksne, der rejser uden børn, anbefaler vi hotellet The George - et flot og moderne hotel, som har tagterrasse med pool og poolbar samt egen spaafdeling. Når du bestiller en rejse til St. Julian's og Sliema hos Spies, kan du skræddersy din ferie helt efter dit eget hoved. Du bestemmer nemlig selv, hvilken dag du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Udforsk Malta

Selv om der er meget at se og opleve på rejsen til St. Julian's, Sliema og Velletta, må du ikke glemme at se resten af Malta. Lej en bil for en dag eller tag bussen til seværdigheder som den gamle hovedstad Mdina, de forhistoriske megalittempler, katakomberne i Rabat og freskomalerierne i Palazzo Falson. Du kan også tage færgen til naboøerne Gozo og Comino, der byder på skønne strande og et lidt roligere tempo.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Designhoteller
  • Godt natteliv
  • Hoteller for voksne q
  • Historie

Spies' gæster om St. Julian's/Sliema

Find din rejse til St. Julian's/Sliema