Se hoteller (8)

Rejser til Gozo

Malta, Malta
Øen Gozo - også kendt som maltesernes egen ferieø - er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, som ligger blot en halv times færgesejlads fra Malta.
Det er til Gozo, at malteserne selv rejser, når de har brug for at koble af og komme lidt væk fra Maltas betydeligt mere hektiske liv. Gozo er en lille ø uden store hotelkomplekser, og trafikken er yderst begrænset. Til gengæld byder øen på den lille, charmerende hovedby Victoria, små badebugter og smuk natur.

Gozos hovedby Victoria

Gozos hovedby kaldes både Victoria og Rabat og er en lille by med smukke torve, kirker, et væld af restauranter og små, hyggelige stræder, som bare venter på at blive udforsket. Når du efterhånden har været byen rundt, venter resten af Gozo, som bl.a. byder på det ældgamle Ggantija-tempel, Ta' Pinu-basilikaen og et citadel beliggende på en høj oven for Victoria.

Sol og strand på Gozo

Vandet omkring Gozo er funklende turkisblåt og klart som glas - noget af det mest indbydende badevand i hele Middelhavet. Gozos længste strand hedder Ramla Bay og ligger på den nordlige del af øen med frodige frugtplantager og marker på den ene side og Middelhavet på den anden. Øen gemmer også på en håndfuld andre strande med det samme krystalklare vand - og er det ikke nok til at dække dine badebehov, tager du bare båden fra havnen i Mgarr til den lille ø Comino, hvis billedskønne Blue Lagoon er populær blandt både dykkere og snorklere.

Med Spies til Gozo

Med Spies rejser du til Gozo med rutefly via Malta, og vi tilbyder en række hoteller med både værelser og lejligheder, ligesom vi har hoteller med spaafdeling, motionsrum, pool og børnepool.
Tips og nyttig info
  • Solsikkert
  • Krystalklart badevand
  • Lokale restauranter
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Gozo

Find din rejse til Gozo