Se hoteller (8)

Rejser til Gozo

Malta, Malta

Øen Gozo - også kendt som maltesernes egen ferieø - er en lille, fredfyldt krog i Middelhavet, som ligger blot en halv times færgesejlads fra Malta.

Det er her på Gozo, at malteserne selv rejser til, når de har brug for at koble af og komme lidt væk fra Maltas betydeligt mere hektiske liv. Her er ingen store hotelkomplekser, og trafikken er yderst begrænset. Til gengæld byder øen på den lille, charmerende hovedby Victoria, små badebugter og smuk natur. Øen er så lille, at man kan gå rundt til det meste, men du kan også hoppe på bussen, hvis du vil se lidt mere af øen - fra Victoria tager det aldrig mere end en halv time, uanset hvor på øen du skal hen.

Gozos hovedby Victoria

Gozos hovedby kaldes både Victoria og Rabat og er en lille by med smukke torve, kirker, et væld af restauranter og små, hyggelige stræder, som bare venter på at blive udforsket. Når du efterhånden har været byen rundt, venter resten af Gozo, som bl.a. byder på det ældgamle Ggantija-tempel, Ta' Pinu-basilikaen og et citadel beliggende på en høj oven for Victoria.

Sol og strand på Gozo

Vandet omkring Gozo er funklende turkisblåt og klart som glas - noget af det mest indbydende badevand i hele Middelhavet. Gozos længste strand hedder Ramla Bay og ligger på den nordlige del af øen med frodige frugtplantager og marker på den ene side og Middelhavet på den anden. Øen gemmer også på en håndfuld andre strande med det samme krystalklare vand - og er det ikke nok til at dække dine badebehov, tager du bare båden fra havnen i Mgarr til den lille ø Comino, hvis billedskønne Blue Lagoon er populær blandt både dykkere og snorklere.

Med Spies til Gozo

Med Spies rejser du til Gozo med rutefly via Malta, og vi tilbyder en række hoteller med både værelser og lejligheder, ligesom vi har hoteller med spaafdeling, motionsrum, pool og børnepool.

Tips og nyttig info
 • Solsikkert
 • Krystalklart badevand
 • Lokale restauranter
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Gozo

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
15°10°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • februar
15°10°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
17°10°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
19°12°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
28°19°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • juli
30°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
31°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
28°21°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
20°14°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
17°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Strand
Langs Gozos kyster finder du en god håndfuld strande, hvoraf de fleste er sandstrande i små klippefyldte bugter. Gozos længste strand, Ramla Bay, ligger på øens nordlige side og er ca. 200 meter lang. Her er finkornet, rødligt sand, og vandet er lavt, rent og krystalklart - perfekt til dykning og snorkling.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 15 minutter.

Afrejse

Du kan rejse til Gozo hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Malta Lufthavn.
Booker du en rejse med rutefly med Spies, har du mulighed for at bestille transfer fra lufthavnen. Denne vil ofte være i taxi eller minibus. Al information om forudbestilt transfer finder du i dine rejsedokumenter. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den præcise pris kan du få opgivet ved bestilling. Læs mere på transfer.

Flyet lander i Malta Lufthavn. Transfer fra lufthavnen til Gozo tager ca. 2 timer inkl. 30 minutter med båd. Transfer indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen.
Mad, drikke og natteliv
Gozo har et godt udvalg af caféer og restauranter, hvor du kan prøve øens egen mad såvel som en række mere internationale retter. Overalt tilbydes der lækre fiske- og skaldyrsretter.
Nattelivet på Gozo er roligt, men der er dog en række barer med levende musik på programmet.
Aktiviteter og seværdigheder
På Gozo kan du bl.a. vandre, klatre, cykle og dykke. Du kan også leje en bil og udforske kystbyen Marsalforn eller andre af øens hyggelige byer, se fæstningen i hovedstaden Victoria, sejle rundt om øen på en bådudflugt eller tage til den blå lagune ved øen Comino.
Fakta

Vores service

Opholdet på Gozo er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum, men ophold ud over 90 dage kræver registrering i landet. For nærmere information henviser vi til Maltas ambassade på telefon 33 15 30 90.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Maltas ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Malta.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Skat på hotelovernatninger

Maltas regering har indført en skat på hotelovernatninger. Skatten gælder alle rejsende over 18 år og skal betales kontant eller med kort til hotellet ved check-in. Skatten er på 0,50 EUR pr. person/nat, dog maks. 5 EUR.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Flere banker og hæveautomater. Kun euro er gangbar valuta ved kontant betaling. VISA, MasterCard og Eurocard accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er nødvendig (engelsk trebenskontakt).

Øvrigt

Niveauforskelle. Ikke handicapvenligt. Læs desuden Vigtigt at vide samt Spies' rejsevilkår inden afrejse. Vi forbeholder os retten til at ændre i program, udflugter, priser etc.
Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Gozo