Se hoteller (13)

Rejser til St. Paul's Bay

Malta, Malta
På en rejse til St. Paul's Bay kan du bade i krystalklart vand, nyde Maltas behagelige klima og gå lange ture langs havet på den fine strandpromenade.
St. Paul's Bay ligger nord for hovedstaden Valletta og er et rejsemål, der har det meste: butikker, kultur, historie, natteliv og selvfølgelig fortrinlige muligheder for at tage en dukkert i det krystalklare vand, der har gjort Malta så berømt blandt dykkere fra hele verden. Her er også en dejlig strandpromenade, som strækker sig langs hele bugten - ideel til en hyggelig gåtur i solnedgangens skær.

Når solen er gået ned, og dag bliver til aften, er det bare at vælge blandt de mange restauranter, hvor stort set alle verdenshjørner er repræsenteret. Et godt tip er at prøve nogle af øens egne retter, som tit har fisk eller skaldyr som hovedingrediens. Skyl maden ned med en af øens lokale vine, der bestemt kan anbefales.

Med Spies til St. Paul's Bay

Med Spies kan du vælge mellem en række hyggelige hoteller i St. Paul's Bay. Her er noget for enhver smag, men rejser du med børn, kan vi anbefale vores to børnevenlige Family Selection-hoteller Dolmen Resort Hotel & Spa og db San Antonio Hotel + Spa, som begge ligger ved stranden og med mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Når du bestiller din rejse til St. Paul's Bay med Spies, kan du selv vælge, hvilken dag du vil rejse, og hvor langt opholdet skal være.

Udflugter på Malta

St. Paul's Bay er en god base, hvis du vil rundt og udforske denne historiske ø. Busnettet er veludbygget, og en tur ned til Valletta tager ikke meget mere end 20 minutter. Det kan dog også være en god idé at leje bil i et par dage. Med egen transport kommer du nemt omkring, og du bestemmer selv, hvilke dele af øen du vil se, og hvor længe du vil blive. Du vil hurtigt opdage, at der er meget at se og opleve på en rejse til St. Paul's Bay - besøg f.eks. middelalderbyen Mdina, som er omgivet af et fæstningsværk, korsridderpaladset i Valletta eller tag på en endagstur til Maltas lille søsterø Gozo.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • Solsikkert
  • Krystalklart badevand
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om St. Paul's Bay

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til St. Paul's Bay