Se hoteller (13)

Rejser til St. Paul's Bay

Malta, Malta
På en rejse til St. Paul's Bay kan du bade i krystalklart vand, nyde Maltas behagelige klima og gå lange ture langs havet på den fine strandpromenade.
St. Paul's Bay ligger nord for hovedstaden Valletta og er et rejsemål, der har det meste: butikker, kultur, historie, natteliv og selvfølgelig fortrinlige muligheder for at tage en dukkert i det krystalklare vand, der har gjort Malta så berømt blandt dykkere fra hele verden. Her er også en dejlig strandpromenade, som strækker sig langs hele bugten - ideel til en hyggelig gåtur i solnedgangens skær.

Når solen er gået ned, og dag bliver til aften, er det bare at vælge blandt de mange restauranter, hvor stort set alle verdenshjørner er repræsenteret. Et godt tip er at prøve nogle af øens egne retter, som tit har fisk eller skaldyr som hovedingrediens. Skyl maden ned med en af øens lokale vine, der bestemt kan anbefales.

Med Spies til St. Paul's Bay

Med Spies kan du vælge mellem en række hyggelige hoteller i St. Paul's Bay. Her er noget for enhver smag, men rejser du med børn, kan vi anbefale vores to børnevenlige Family Comfort-hoteller Dolmen Resort Hotel & Spa og db San Antonio Hotel + Spa, som begge ligger ved stranden og med mulighed for at tilkøbe All Inclusive. Når du bestiller din rejse til St. Paul's Bay med Spies, kan du selv vælge, hvilken dag du vil rejse, og hvor langt opholdet skal være.

Udflugter på Malta

St. Paul's Bay er en god base, hvis du vil rundt og udforske denne historiske ø. Busnettet er veludbygget, og en tur ned til Valletta tager ikke meget mere end 20 minutter. Det kan dog også være en god idé at leje bil i et par dage. Med egen transport kommer du nemt omkring, og du bestemmer selv, hvilke dele af øen du vil se, og hvor længe du vil blive. Du vil hurtigt opdage, at der er meget at se og opleve på en rejse til St. Paul's Bay - besøg f.eks. middelalderbyen Mdina, som er omgivet af et fæstningsværk, korsridderpaladset i Valletta eller tag på en endagstur til Maltas lille søsterø Gozo.
Tips og nyttig info
 • Familiehoteller
 • Solsikkert
 • Krystalklart badevand
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om St. Paul's Bay

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
I St. Paul's Bay bader man fra klipper eller betonplatforme, som er anlagt til netop dette formål. Ved Bugibba Square findes desuden en klippestrand, og uden for Valletta findes en sandstrand med klipper visse steder. Vandet er rent og krystalklart - perfekt til dykning og snorkling.

Strande på Malta

På Malta kan man både såvel fra klipper som fra fine sandstrande.

Ghajn Tuffieha

Smuk sandstrand på nordvestkysten cirka 8 km fra St. Paul's Bay. Stranden nås via en bakke, ligger i en malerisk bugt og kaldes også for Riviera Beach. På stranden er der udlejning af liggestole samt kiosker med mad og drikke.

Golden Bay Beach

Gylden sandstrand med faciliteter i bugten lige nord for Ghajn Tuffieha, cirka 8 km fra St. Paul's Bay.

Mellieha Beach

Maltas længste og nok bedste sandstrand med krystalklart vand og et stort udbud af vandsport. Stranden er meget familievenlig og ligger cirka 10 km fra St. Paul's Bay.
Mad, drikke og natteliv
St. Paul's Bay har et godt udbud af restauranter med internationale retter, men du bør også prøve typiske maltesiske retter som for eksempel pastizz; salt wienerbrød med fyld, timpana; en lokal variant af lasagne eller fenek; gryderet med kaninkød.

Mad og drikke på Malta

Malta har et stort og varieret udbud af restauranter, caféer og barer. Der findes såvel gode lokale restauranter med især fisk og skaldyr på menuen som internationale restauranter med italiensk, japansk, kinesisk og thailandsk mad. Det engelske køkken er også repræsenteret, ligesom der findes fastfoodkæder som Hard Rock Café, Burger King og McDonald's. På Gozo er udbuddet mindre, men dog stadig godt.

Det maltesiske køkken er inspireret af både siciliansk, nordafrikansk, britisk og spansk kogekunst, og nationalrettenstuffat tal-fenek - kaninstuvning - er et velsmagende must at prøve i ferien.
Der er et livligt natteliv i St. Paul's Bay med masser af underholdning i form af musikbarer, jazzklubber og natklubber.
Shopping
Der er et begrænset shoppingudbud i St. Paul's Bay. Der findes et større udbud af butikker og stormagasiner i hovedstaden Valletta og i byerne St. Julian's og Sliema.
Sport og træning
I St. Paul's Bay tilbydes aktiviteter som dybhavsfiskeri og snorkling. I Kennedy Grove Park findes desuden et udendørs motionsrum.

Sport og træning på Malta

Nyd Maltas smukke natur og klare vand og kast dig ud i aktiviteter som vandring og dykning.
Dykning
Havet omkring Malta er krystalklart og meget velegnet til dykning. Der findes flere dykkercentre på øen, og det er muligt at dykke i både grotter, på rev og blandt skibsvrag. Der er også mulighed for at dykke om natten.
Vandring
På Malta findes fine vandrestier med varieret natur - her findes både dramatiske klipper langs havet og grønne, bølgende dale.
Aktiviteter og seværdigheder
Fra St. Paul's Bay arrangeres forskellige bådudflugter, og i området ligger også Malta National Aquarium samt Kennedy Grove Park med fine gangstier og legepladser. Byen Mellieha med øens længste sandstrand ligger cirka 20 minutters bilkørsel væk.
I St. Paul's Bay ligger undervandsmuseet Malta National Aquarium samt det rekreative område Kennedy Grove Park med gangstier, udendørs motionsrum og legepladser.

Seværdigheder på Malta

Malta er et lille land, og det er nemt at komme rundt og se øens store udbud af historiske steder, templer, kirker og museer.

Mdina

Mdina er over 4.000 år gammel og var tidligere øens hovedstad. Den ligger på en bakke, omgivet af et fæstningsværk fra middelalderen, og at gå ind gennem byporten, slentre rundt i de smalle gader og besøge byens kirker er som at rejse tilbage i tiden.

Marsaxlokk

En lille, charmerende fiskerby på Maltas sydkust. Byen er mest kendt for sine farvestrålende fiskerbåde og det populære fiskemarked, der afholdes hver søndag.

Mosta Rotunda

Den store rundkirke i Mosta har et af Europas største kuppeltage, og i kirken findes også en replika af en udetoneret bombe, der blev fundet i kirken under 2. Verdenskrig.

Blue Lagoon

Den badevenlige blå lagune byder på klart turkisblåt vand og er et meget populært udflugtsmål på den lille ø Comino mellem Malta og Gozo. Du kan tage dertil med færge på egen hånd eller på en arrangeret udflugt.

Blue Grotto

Den blå grotte består af syv store havgrotter på Maltas sydvestkyst. Grotterne er blevet skabt af bølgernes slag gennem tiden, og når solen skinner på klipperne og det krystalklare hav, dannes et fascinerende blåligt skær. Vil du opleve grotterne på nært hold, kan du tage på en arrangeret udflugt, men det er også muligt at nyde synet fra land.

Popeye Village

Ved Anchor Bay i Mellieha ligger den fantasifulde forlystelsespark Popeye Village, som er en kopi af byen, hvor filmen 'Skipper Skræk' blev indspillet.

Gozo

Den lille ø Gozo byder på hovedstaden Victoria, små badebugter og smuk natur. Øen er lille nok til, at man kan gå rundt til det meste, men man kan også tage bussen fra Victoria - en tur på højst en halv time, uanset hvor du vil hen. Færgen til Gozo afgår fra færgelejet i Cirkewwa på den nordligste del af Malta, og sejlturen tager cirka 25 minutter. Man kan godt tage bilen med ombord.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Malta på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.

Vær opmærksom på, at der er venstrekørsel på Malta.
Busnettet er veludbygget og trafikerer hele øen. Tager du taxi, bør du aftale prisen på forhånd.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet på Malta er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Skat på hotelovernatninger

Maltas regering har indført en skat på hotelovernatninger. Skatten gælder alle rejsende over 18 år og skal betales kontant eller med kort til hotellet ved check-in. Skatten er på 0,50 EUR pr. person/nat, dog maks. 5 EUR.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Flere banker og hæveautomater. Ved kontant betaling modtages kun euro. Ved kortbetaling accepteres VISA, MasterCard og Eurocard.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er nødvendig (engelsk trebenskontakt).

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Vejr og klima
 • januar
15°10°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • februar
15°10°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
17°10°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
19°12°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
28°19°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • juli
30°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
31°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
28°21°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
20°14°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
17°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 15 minutter.

Afrejse

Du kan rejse til St. Paul's Bay hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Malta Lufthavn til St. Paul's Bay er 30-45 minutter (ca. 20 km) afhængigt af trafik.

Find din rejse til St. Paul's Bay
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.