Vejret på Malta er lunt og indbyder til gåture i skumringen

Solrig sommer og lunt havvand på

Malta

Vejret på Malta

Malta er et populært rejsemål blandt danskere. Det skyldes ikke mindst vejret på øen. Efterår, vinter og forår er mildt, og om sommeren kan temperaturen komme op på 30 grader.

Vejret på Malta i sommerhalvåret

Skal du holde ferie på Malta i sommerhalvåret, kan du se frem til et mildt forårsvejr og varme sommerdage.

Foråret på Malta

Vejret på Malta om foråret minder meget om en dansk sommer. Om dagen sniger temperaturen i gennemsnit sig op på 23 grader, og havets temperatur er ca. 20 grader. Solens stråler varmer endnu ikke nok til, at nætterne også lune, så du skal forvente kølige temperaturer om natten.

Sommervejret på Malta

Sol, varme og masser af muligheder for at bade. Det er nøgleordene for vejret på Malta om sommeren! Juni, juli og august er højsæson på øen, og her viser termometeret op mod 30 grader i løbet af dagen. Havtemperaturen er 24-25 grader, og nætterne er også dejlig lune.

Vejret på Malta om sommeren

Vejret på Malta i vinterhalvåret

Efterår på Malta

Septemper og oktober byder stadig på varmt vejr på Malta. Særligt september er ligesom en god sommer i Danmark med temperaturer op imod 28 grader. Når november sætter ind begynder dagene at blive koldere, og i gennemsnit vil termometeret vise maks. 20 grader. De lune nætter er også forbi, når vi kommer til november, og du skal regne med ca. 10 graders varme om natten. Havtemperaturen falder også er ligger på ca. 15 grader.

Vejret om vinteren på Malta

December, januar og februar er de koldeste måneder på Middelhavsøen. Vejret på Malta om vinteren er dog stadig lunt sammenlignet med en dansk vinter, og dagtemperaturen kan komme op på ca. 20 grader. Vil du bade på Malta om vinteren, skal du være glad for et køligt gys - temperaturen i vandet kommer nemlig kun op på ca. 15 grader.

Vejret på Malta om vinteren
Sparsomt regn om vinteren gør Malta grønt om foråret

Vejret på Malta sikrer et grønt forår. Når sommeren er på sit højeste, skifter farverne og bliver gyldne.

Blåt vand på Malta

Lunt vand og solrigt sommervejr tiltrækker mange turister til naturskønne Malta.

Vejret og klimaet på Malta

Længes du efter sol og varme er Malta et oplagt rejsemål. Klimaet er varmt året rundt, og allerede i foråret kommer temperaturene op over de 20 grader.

Det er meget begrænset, hvor meget nedbør, der falder på Malta. I vintermånederne kan der falde regn ca. 7-10 dage om måneden, mens det for det meste er tørt fra maj til september.

Det subtropiske klima med mange solskinstimer og begrænset nedbør, gør Malta til en naturskøn ø. Når vintermånedernes regn er overstået, vil det grønne og smukke forår gøre sit indtog. Om sommeren, hvor solen skinner næsten uafbrudt og temperaturene stiger, er det de gyldne farver, der præger Malta.

Inspiration til dig, der vil rejse til Malta

Seværdighed i Mellieha på Malta

Mærk historiens vingesus

Malta er meget mere end sol og strand. Øen midt i Middelhavet har en rig historie. Takket være det gode vejr på Malta, indbyder øen til oplevelser året rundt. Se f.eks. de megalitiske monumenter over fønikernes vandcisterner, besøg Malteserriddernes fæstninger eller oplev øens mange kirker.

Hotel The Palace på Malta

Hoteller på Malta

Spies tilbyder hoteller på Malta, der både tilgodeser dig, der leder efter et budgetvenligt hotel og dig, der ikke vil spare på luksus. Rejser du med børn, anbefaler vi vores hoteller med børneklub, ligesom et hotel med All Inclusive også altid er en favorit hos børnefamilier.

Family Selection
  • Børnevenligt
  • 1 uge
  • Afrejse 31 okt 2024 fra København
Afrejse 31 okt 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
5.395,-
Pris pr. person
Vælg
Popular Selection
  • 1 uge
  • Afrejse 31 okt 2024 fra København
Afrejse 31 okt 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
5.495,-
Pris pr. person
Vælg
Popular Selection
  • 1 uge
  • Afrejse 29 okt 2024 fra København
Afrejse 29 okt 2024 fra København
Fly og hotel for
2 voksne
871,- i rabat6.295,-
Pris pr. person
Vælg