Se hoteller (7)

Rejser til Mellieha

Malta, Malta
Mellieha og Maltas nordkyst er familievenlige rejsemål med øens længste sandstrand, krystalklart vand og et behageligt klima.
Mellieha på det nordlige Malta er kendt for sine fine sandstrande med lyst sand og krystalklart vand. Selve byen med dens restauranter og butikker ligger på en bakke med udsigt over bugten, og langs stranden finder du en stor samling restauranter og isbarer samt gode muligheder for at dyrke vandsport. Mellieha er med andre ord det perfekte rejsemål for dig, der rejser med børn. Blot få kilometer nord for Mellieha byder Maltas nordkyst på fredelige, beskyttede strande, der indbyder til lange gåture og masser af afslapning.

Maltas nordkyst

Maltas nordkyst er en perlerække af små bugter og ugenerte strande : Marfa Bay, Ramla Bay og Armier Bay. Lidt ud for kysten ligger Comino, som er den mindste af Maltas beboede øer, og lidt længere væk igen ligger den smukke ø Gozo, som egner sig perfekt til en endagsudflugt. Ud for kysten findes også nogle af Maltas bedste dykkersteder. Spies' hoteller på det nordlige Malta ligger alle tæt på stranden og tilbyder både spaafdeling, dykkerbutik og andre faciliteter til både børnefamilien og voksenferien. Tag f.eks. et kig på Ramla Bay Resort, som har en rolig beliggenhed og byder på flere restauranter, en spaafdeling, et stort poolområde og en privat strand i Ramla Bay.

Bo godt i Mellieha

Spies tilbyder en håndfuld gode hoteller i Mellieha, og skal du rejse med børn, bor du allerbedst på Family Selection-hotellet db Seabank Resort + Spa - et børnevenligt All Inclusive-hotel blot et stenkast fra Maltas længste sandstrand i Ghadira Bay. Her har man sørget for, at både små og store får et godt ophold med bl.a. underholdning, børneklubber og gratis wi-fi. Hotellet har også en dejlig spaafdeling samt flere forskellige restauranter.

Med Spies til Mellieha

Når du bestiller en rejse til Mellieha og det nordlige Malta med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du kan altså skræddersy din rejse, så den passer perfekt til dig og dit rejseselskab.

Udforsk Malta

Selv om der er en dejlig strand i Mellieha, og selv om det kan være fristende at blive på hotellet, bør du også tage dig tid til at se lidt mere af Malta. Her kører mange busser, og du kommer til Valletta på under en halv time. Det kan dog alligevel være en god idé at leje bil en dag eller to. Du kan sagtens komme rundt med bus, men med egen bil bestemmer du helt selv, hvor du vil hen, og hvor længe du vil blive der. Du vil hurtigt opdage, at der er meget at se og opleve på øen - bl.a. den gamle hovedstad Mdina, de forhistoriske megalitter og katakomberne i Rabat. Vi kan også anbefale en endagstur til Maltas naboøer Gozo og Comino, hvor du finder en række helt fantastiske strande, og hvor tempoet er lidt mere afslappet.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Familiehoteller
  • Solsikkert
  • Fin sandstrand

Spies' gæster om Mellieha

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Mellieha