Se hoteller (6)

Rejser til Mellieha

Malta, Malta

I Mellieha er hele familien garanteret en afslappende ferie. Her venter øens længste sandstrand, klart vand og et skønt klima.

Mellieha på det nordlige Malta er kendt for sine fine sandstrande med lyst sand og lækkert krystalklart vand. Selve byen med dens restauranter og butikker ligger på en bakke med udsigt over bugten, og langs stranden finder du en stor samling restauranter og isbarer samt gode muligheder for at dyrke vandsport. Mellieha er med andre ord det perfekte rejsemål for dig, der rejser med børn.

Gode hoteller i Mellieha

Spies tilbyder en håndfuld fine hoteller i Mellieha, og skal du rejse med børn, bor du allerbedst på Family Comfort-hotellet db Seabank Resort + Spa - et børnevenligt All Inclusive-hotel blot et stenkast fra Maltas længste sandstrand i Ghadira Bay. Her har man sørget for, at både små og store får et godt ophold med underholdning, børneklubber, gratis wi-fi m.m. Her er også en fin spaafdeling samt flere forskellige restauranter, så alle gæster - uanset alder - får lige den ferie, de har drømt om.

Spies' rejser til Mellieha

Når du bestiller din rejse til Mellieha med Spies, bestemmer du selv, hvor længe du vil være væk, og hvornår du vil rejse. Det vil med andre ord sige, at du kan skræddersy din rejse, så den passer perfekt til dig og dit rejseselskab.

Udforsk Malta

Selv om der er en dejlig strand i Mellieha, og selv om det kan være fristende at blive på hotellet, bør du også tage dig tid til at se lidt mere af Malta. Her kører mange busser, og du kommer til Valletta på under en halv time. Det kan dog alligevel være en god idé at leje bil en dag eller to. Du kan sagtens komme rundt med bus, men med egen bil bestemmer du helt selv, hvor du vil hen, og hvor længe du vil blive der. Du vil hurtigt opdage, at der er meget at se og opleve på øen - bl.a. den gamle hovedstad Mdina, de forhistoriske megalitter og katakomberne i Rabat. Vi kan også anbefale en endagstur til Maltas naboøer Gozo og Comino, hvor du finder en række helt fantastiske strande, og hvor tempoet er lidt lavere.

Tips og nyttig info
 • Valgfri rejselængde
 • Familiehoteller
 • Solsikkert
 • Fin sandstrand
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Mellieha

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
15°10°
5
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • februar
15°10°
6
Solskinstimer pr. dag
14°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
17°10°
7
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
19°12°
8
Solskinstimer pr. dag
15°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • maj
23°15°
10
Solskinstimer pr. dag
18°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • juni
28°19°
11
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • juli
30°21°
12
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
31°22°
11
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • september
28°21°
9
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • oktober
24°18°
7
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • november
20°14°
6
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • december
17°11°
5
Solskinstimer pr. dag
17°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Strand
I Mellieha kan du bade på Maltas længste sandstrand. Her er helt krystalklart vand og mulighed for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 3 timer og 15 minutter.

Afrejse

Du kan rejse til Mellieha hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Malta Lufthavn til Mellieha er ca. 40 minutter (ca. 25 km).
Mad, drikke og natteliv
Der er et godt udbud af restauranter i Mellieha. Her kan du smage typiske maltesiske retter som pastizzis; små stykker bagværk med fyld, timpana; en maltesisk variant af lasagne samt fenek; en gryderet med kanin.
Melliehas natteliv er stort set begrænset til det, som hotellet tilbyder. Et større udbud af forlystelsesliv finder du i Bugibba og St. Julian's, som ligger 15-20 minutter væk.
Shopping
Shoppingmulighederne i Mellieha er meget begrænsede. Hvis du gerne vil shoppe, er det bedst at tage en bus eller taxi ind til Valletta, St. Julian's eller Sliema.
Aktiviteter og seværdigheder
På stranden i Mellieha tilbydes der forskellige former for vandsport. Ved Anchor Bay i Mallieha ligger den fantasifulde Popeye Village, som er en kopi af byen, hvor filmen "Skipper Skræk" blev indspillet. Fra Mellieha kommer du nemt til øerne Comino og Gozo.
Fakta

Vores service

Opholdet i Mellieha er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum, men ophold ud over 90 dage kræver registrering i landet. For nærmere information henviser vi til Maltas ambassade på telefon 33 15 30 90.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Maltas ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Malta.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Skat på hotelovernatninger

Maltas regering har indført en skat på hotelovernatninger. Skatten gælder alle rejsende over 18 år og skal betales kontant eller med kort til hotellet ved check-in. Skatten er på 0,50 EUR pr. person/nat, dog maks. 5 EUR.

Valuta og kreditkort

Euro (EUR). Flere banker og hæveautomater. Kun euro accepteres ved kontant betaling. Visa, Mastercard og Eurocard accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Ingen.

El

220 V. Adapter er nødvendig (engelsk trebenskontakt).

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Mellieha