Två vuxna och ett barn på väg mot ett flygplan

Flyrejser med Spies

Til dig, der vil opleve verden

Flyrejser med Spies

Bestil din næste flyrejse med Spies og sammenlign de største flyselskaber for at finde lige præcis den flyrejse, der passer dig.
Vi samarbejder med flere af verdens største flyselskaber og tilbyder derfor flybilletter til hele verden. Du skal blot vælge om du vil have den billigste flyrute eller flyve direkte.

Husk, at bestiller du fly og hotel, eller laver en samlet bestilling på fly og krydstogt hos os, er du dækket af pakkerejseloven.

Leder du efter en billig flybillet til vores charterrejsemål, tilbyder vi flypladser ombord på vores eget flyselskab, Sunclass Airlines, hvis der er ledige stole. Så har du mulighed for at gøre et vaskeægte kup på en flybillet til varmen!

Flyrejser med rutefly

Vi samarbejder med flere ruteflyselskaber, som tilbyder rejser til hele verden. Bagage indgår altid, når du bestiller en flyrejse med rutefly hos os.

Par ved stranden

Pakkerejser med rutefly

Hos Spies finder du flyrejser til hele verden med rutefly. Du kan bestille fly og hotel til skønne rejsemål i Caribien, solrige klassikere ved Middelhavet og paradisstrande i Det Indiske Ocean.

Fire venner på en tagterrasse i Barcelona

Flyrejser til storbyer

En romantisk rejse til Pairs, med vennerne til Rom eller familietur til London? Du kan besøge alverdens storbyer med Spies - og bestiller du både fly og hotel på samme tid, er du dækket af pakkerejseloven.

Norwegian logo

Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskab og flyver til og fra flere mindre, lokale lufthavne.

emirates logo

Emirates

Med Emirates kan du flyve fra Kastrup til Dubai, for siden at tage videre mod spændende rejsemål i Asien og Det Indiske Ocean.

SAS logo

SAS

SAS tilbyder flyrejser til store dele af Europa, Asien og Nordamerika.

Flybilletter med Spies

Spies samarbejder med de største flyselskaber om at sende danskere på ferie i hele verden. Har vi ledige pladser, sælger vi også billetter til vores eget flyselskab, Sunclass Airlines.

Bagageregler, taxfree og siddeplads på flyet

kuffertindhold

Bagageregler

Det er ikke altid let at pakke korrekt inden rejsen. Derfor har vi samlet bagagereglerne for dig, der har bestilt din flyrejse hos os.