Fly i luften

Anbefalede ruteflyselskaber

Når du bestiller en rejse med rutefly hos Spies samarbejder vi med flere forskellige flyselskaber. På denne side kan du se, hvilke flyselskaber vi anbefaler at rejse med til vores mange rejsemål - på den måde bliver det lettere for dig at vælge det rigtige flyselskab til din ferie. Rigtig god rejse!

Air France logo

Air France

Med Air France flyver du via hjemmebasen Paris Charles de Gaulle terminal 2, der har gennemgået en stor renovering. Air France har koncentreret sine aktiviteter om tre terminaler, hvilket gør din flyforbindelse lettere og hurtigere.

British Airways logo

British Airways

British Airways er Europas største flyselskab. De har flere atlanterhavsflyvninger end noget andet selskab. British Airways har daglige afgange fra Københavns Lufthavn.

Condor logo

Condor

Condor har specialiseret sig i flyvninger til eksotiske destinationer langt borte. Man flyver typisk med Condor fra Frankfurt.

Emirates logo

Emirates

Emirates blev kåret til verdens bedste flyselskab i 2013 af Skytrax. Emirates flyver direkte til Dubai og flere destinationer i Asien.

Finnair

Finnair

Finnair tilbyder komfortable rejser til Asien, Europa og Nordamerika. Finnair er det højest ratede flyselskab i Norden og det eneste som er belønnet med fire stjerner af Skytrax.

KLM

KLM

Med KLM flyver du via Amsterdam Airport Schipol, der år efter år vinder priser som Europas bedste lufthavn. På KLMs langdistanceruter kan du desuden bestille siddeplads med mere benplads, og hvorfor ikke vælge et måltid fra á la carte-menuen?

lufthansa

Lufthansa

Lufthansa er et af verdens største flyselskaber med trafikknudepunkter i Frankfurt og München. Lufthansa har flere afgange dagligt fra København til Tyskland. Herfra tilbyder Lufthansa gode forbindelser til rejsemål i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien.

norwegian

Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskab, og Spies er Danmarks største rejsearrangør. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Spies' tryghed, får du både billige flybilletter og udvalgte, kvalitetssikrede hoteller med god beliggenhed.

qatar airways

Qatar Airways

Qatar Airways rates som et 5-stjernet flyselskab takket være den gode service. Qatar Airways flyver dagligt fra København til Doha og videre til Sydøstasien og Det Indiske Ocean.

SAS

Rejs med SAS på bade- eller storbyferie til flere rejsemål i USA og Europa. SAS er et af de mest pålidelige flyselskaber, og flyver ofte direkte til rejsemålet, så du slipper for mellemlandinger og dermed får mere ferietid.

Thai Airways

Thai Airways flyver direkte til Bangkok fra København og tilbyder gode forbindelser videre til mange rejsemål i Asien.

Turkish Airlines

Turkish Airlines har modtaget titlen som Europas bedste flyselskab seks år i træk. Turkish Airlines flyver direkte fra København til Istanbul og videre til mange destinationer i Det Indiske Ocean og Asien.