Rejser med SAS

Rejser med SAS

Vi tilbyder rejser med SAS til masser af solrige rejsemål sydpå, USA og storbyweekender i Europa. Sammen med SAS sørger vi for flyrejsen og udvalgte hoteller med den bedste beliggenhed. Og du kan være sikker på at få en god start på ferien - uanset om du skal på charterferie, storbyferie eller en helt tredje form for ferie: SAS er et af de mest pålidelige flyselskaber, som tit flyver direkte til dit rejsemål, så du slipper for mellemlanding.

Udvalgte rejsemål med SAS
Berlin

Berlin

Berlin er en dynamisk og levende storby med brede boulevarder, og byens kultur-, restaurant-, shopping- og forlystelsesliv er trendsættende. Her får du både historiske monumenter og caféer, designhoteller og natklubber.

Paris

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, vidunderlig mad og Disneyland. Uanset om du rejser med eller uden børn, er der masser at tage sig til i Frankrigs romantiske hovedstad. Et perfekt rejsemål for dig, der vil smutte væk på weekendrejse.

New York

New York

Byernes by New York er mere populær end nogensinde, og det er ikke svært at forstå, når du først har været her. Her finder du kendte attraktioner, shopping og en spændende blanding af kulturer, som du næppe finder andre steder.

Torremolinos ved Costa del Sol

Costa del Sol

I omkring 40 år har vi nordboer søgt tilflugt fra kulden og mørket derhjemme på Costa del Sol. Området byder på næsten 200 kilometer strand, masser af kultur, historie og spændende seværdigheder.

Malta

Malta

Middelalderbyer, lange aftener på udendørscaféer, shopping og Middelhavets bedste dykkervand. Du finder det hele på Malta. SAS flyver dig direkte ned til denne skønne middelhavsø på lidt over 3 timer - tirsdag, fredag og søndag i juli og august.

Den Franske Riviera med Nice

Nice

Nice er Den Franske Rivieras velkendte perle. Her skinner solen næsten altid, og stranden ligger midt i byen. Her er et stort udbud af caféer og restauranter, og shoppingmulighederne er i en klasse for sig.

FIND DIN FERIE