Rejser med Norwegian

Norwegian

Rejser med Norwegian

Norwegian er Nordens største lavprisselskab, og Spies er Danmarks førende rejsebureau. Når du kombinerer Norwegians fleksibilitet med Spies’ tryghed, får du både billige fly og udvalgte, kvalitetssikrede hoteller med den bedste beliggenhed. Naturligvis gælder loven om pakkerejser, og vi tager hånd om dig, hvis der skulle ske noget uventet.

Udvalgte rejsemål med Norwegian
London med Norwegian

London

Hos Spies elsker vi storbyferie, og London er en af vores favoritter. Uanset om du er mest tiltrukket af West End, Wimbledon eller Westminster Abbey, kan vi garantere, at du finder noget, der falder i din smag.

Paris - med Norwegian

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, vidunderlig mad og Disneyland. Uanset om du rejser med eller uden børn, er der masser at tage sig til i Frankrigs romantiske hovedstad. Et perfekt rejsemål for dig, der vil smutte væk på weekendrejse.

Torremolinos ved Costa del Sol

Costa del Sol

I omkring 40 år har vi nordboer søgt tilflugt fra kulden og mørket derhjemme på Costa del Sol. Området byder på næsten 200 kilometer strand, masser af kultur, historie og spændende seværdigheder.

Rom - med Norwegian

Rom

En stor del af Roms atmosfære kommer fra byens pladser. Som den ovale Piazza del Popolo fra 1800-tallet, den smukke Piazza Navona og den myldrende Campo dei Fiori. Bestil en rejse, og find din personlige favorit bladt piazzaerne.

Barcelona - med Norwegian

Barcelona

Når man taler om Barcelona, handler det ofte om gågaden Las Ramblas, Gaudis arkitektur og Barceloneta-stranden. Men der findes meget mere. De mange restauranter, barer, caféer og natklubber gør det svært at kede sig i Barcelona.

Den Franske Riviera med Nice

Nice

Nice er Den Franske Rivieras velkendte perle. Her skinner solen næsten altid, og stranden ligger midt i byen. Her er et stort udbud af caféer og restauranter, og shoppingmulighederne er i en klasse for sig.

FIND DIN FERIE