Hoteller (14)

Rejser til Seychellerne

Rejs med Spies til Seychellerne og få en drømmeferie ved nogle af verdens bedste strande. Seychellerne består af over 100 øer med en betagende smuk og uspoleret natur, og klimaet er behageligt året rundt. Med Spies kan du kombinere flere øer og dermed få det allerbedste af det allerbedste.

Uanset hvilken af Spies' fire øer du vælger, kan du glæde dig til strande i absolut verdensklasse og en ferie med fokus på afslapning. De fleste af vores hoteller ligger på eller nær stranden, og fra hotellerne har du gå- eller cykelafstand til det meste. Forlystelseslivet er begrænset, men det er heller ikke derfor, du skal rejse til Seychellerne. Turismen er underlagt regulering, så du kan se frem til god plads på stranden og muligheden for at gøre det, du har lyst til, i dit helt eget tempo. Lokalbefolkningen er meget gæstfri og hjælper dig gerne med at finde smørhullerne på de forskellige øer.

Hovedøen Mahé

Det livligste af vores fire rejsemål på Seychellerne er hovedøen Mahé. Mahé er samtidig en af de absolut smukkeste øer med uimodståelige drømmestrande, som snor sig langs store dele af kysten. På Mahé kan du også kombinere strandlivet med vandreture på de naturskønne vandrestier eller golf på banen Reef Golf Club. Her er til og med en lille samling diskoteker, hvor du kan opleve det lokale natteliv på rejsen til Seychellerne.

Paradisstrande på Seychellerne

Strandene på Seychellerne er indbegrebet af paradisstrande med hvidt, silkeblødt sand og klart, turkisblåt vand. Hvis du kan lide at snorkle eller dykke, bliver du heller ikke skuffet over Seychellerne. Vi kan bl.a. anbefale stranden Anse Lazio på øen Praslin, der går for at være en af verdens smukkeste strande. Stranden er beskyttet af et koralrev, som gør snorklingen her til en oplevelse, du aldrig kommer til at glemme.

Berømte granitformationer på La Digue

Seychellernes fjerdestørste ø hedder La Digue og er mest kendt for sine spektakulære granitformationer på strandene. Stranden Anse Source d'Argent på øens sydvestlige side er sensationelt naturskøn og berømt for sin sanseløse skønhed. Vælger du at rejse til La Digue, kan du glæde dig til at holde ferie i afslappet og varm atmosfære med tydelige vestindiske indflydelser.

Kombinér flere rejsemål

Vil du have mest mulig ferie på kortest mulig tid, kan du kombinere flere af Seychellernes øer på samme ferie. Det mest oplagte er at begynde ferien på hovedøen Mahé, eftersom det er her, flyet lander. Når du bestiller rejsen til Seychellerne med Spies, vælger du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.

Find dit hotel
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 90 dage. Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes. Der skal forevises returbillet og dokumentation for tilstrækkelige økonomiske midler til dækning af opholdet samt bevis for indkvartering. For nærmere information henviser vi til Seychellernes ambassade i London på telefon +44 (0) 20 773 020 46.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Seychellernes ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Seychellerne.

Rejser til Seychellerne

La Digue
La Digue, en af Seychellernes mest uforstyrrede og personlige øer, er et rejsemål for dig, der drømmer om magiske paradisstrande. Anse Source d'Argent er kendt som en af verdens smukkeste strande.
Mahé
Mahé er Seychellernes hovedø og samtidig en af de absolut smukkeste i området. En rejse til Mahé lokker med uberørte strande, naturskønne vandrestier og Seychellernes bedste forlystelsesprogram.
Praslin
På Praslin venter en af verdens bedste strande: Anse Lazio - husk navnet, for du kommer med garanti til at tilbringe meget af din ferie her. Stranden er omgivet af et koralrev, hvor du kan snorkle.
Tilbud til Seychellerne
Indian Ocean Lodge
Indian Ocean Lodge
Praslin, Seychellerne
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 3 dec 2019 fra København
Morgenmad
København, 3 dec 2019, 9 dage
Coral Strand
Coral Strand
Mahé, Seychellerne
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 13 nov 2019 fra København
Morgenmad
København, 13 nov 2019, 9 dage
Acajou Beach Resort
Acajou Beach Resort
Praslin, Seychellerne
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 3 dec 2019 fra København
Morgenmad
København, 3 dec 2019, 9 dage

Find din rejse til Seychellerne