PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Seychellerne
La Digue

Seychellerne

Seychellerne

Rejs med Spies til Seychellerne og få en drømmeferie ved nogle af verdens bedste strande. Seychellerne består af 115 øer med en betagende smuk og uspoleret natur, og klimaet er behageligt året rundt. Med Spies kan du rejse til fire af landets mest fantastiske øer: Mahe, Praslin, La Digue og Denis Island . Du kan også kombinere rejsemålene og dermed få det allerbedste af det allerbedste.

Læs mere om Seychellerne Skjul tekst

Uanset hvilken af Spies' fire øer du vælger, kan du glæde dig til strande i absolut verdensklasse og en ferie med fokus på afslapning. De fleste af vores hoteller ligger på eller nær stranden, og fra hotellerne har du gå- eller cykelafstand til det meste. Forlystelseslivet er begrænset, men fordi turismen er underlagt regulering, kan du til gengæld se frem til god plads på stranden og muligheden for at gøre det, du har lyst til, i dit helt eget tempo. Lokalbefolkningen er gæstfri og hjælper dig gerne med at finde smørhullerne på de forskellige øer.

Hvornår er vejret bedst på Seychellerne?
Seychellerne har et varmt og tropisk klima uden de store afvigelser. På vores rejsemål Mahe, Praslin, La Digue og Denis Island ligger temperaturerne på 26-28 grader om dagen og 24-25 grader om natten hele året. Solen skinner året rundt og kan være meget stærk. Regnperioden indtræffer i januar og februar. Seychellerne ligger uden for cyklonbæltet og er derfor sjældent udsat for voldsomme uvejr forbundet med disse vejrfænomener. Vandtemperaturen ligger på ca. 26 grader året rundt. I sommermånederne juli og august er der stærke strømme, hvilket tiltrækkere surfere. Forår og efterår er relativt vindstille, men i april og oktober gør kølige vinde havet klart og dermed velegnet til dykning. Jul og nytår er højsæson på Seychellerne med roligt hav og milde, fugtige vinde.

  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  14
Eksotiske rejser
Eksotiske rejser
Rejser med Condor

Rejser med Condor

Condor er Spies’ søsterselskab i Thomas Cook gruppen og flyver mest fra Frankfurt med gode forbindelser fra Købenavn.
Se aktuelle tilbud med Condor
Rejser med Emirates

Rejser med Emirates

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber, og de flyver dagligt fra København til Dubai og videre til flere spændende rejsemål i Spies’ program.
Se aktuelle tilbud med Emirates
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!