Se hoteller (5)

Rejser til Mahé

Seychelles, Seychellerne
En rejse til Mahé byder på uberørte strande, naturskønne vandrestier og Seychellernes største udbud af forlystelsesliv. Med Spies bor du lige ved stranden.
Mahé er Seychellernes hovedø og desuden en af øgruppens smukkeste. Strandene er noget helt særligt - lange og finkornede strækker de sig langs det meste af øen. Og hvis du ønsker at være i fred, finder du uden problemer en plet på stranden helt for dig selv.

Mahé med Spies

Når du rejser til Mahé med Spies, kan du vælge mellem en håndfuld gode hoteller, der ligger på eller ganske tæt ved stranden. Stik imod hvad mange tror, behøver det ikke at koste en formue at rejse hertil. Vi tilbyder hoteller i forskellige prisklasser, og på selv de enklere hoteller tør vi godt love, at du får en både budgetvenlig og luksuriøs ferie. Du kan også kombinere Mahé med et eller flere af vores andre rejsemål på Seychellerne.

Udforsk Mahé

Mahé har flere gode vandrestier beliggende i smuk natur, og kan du lide at spille golf, kan du benytte den 18-huller store golfbane Reef Golf Club. Skønt hovedstaden Victoria er verdens mindste, er den absolut et besøg værd. Her finder du også havnen, hvorfra der er færgeforbindelser til flere af de omkringliggende øer - den perfekte endagsudflugt. Da det er på Mahé, du lander, når du rejser til Seychellerne, anbefaler vi, at du starter med at tilbringe et par dage her, hvis du planlægger at kombinere din rejse med flere øer.
Tips og nyttig info
  • Fine sandstrande
  • Hoteller på stranden
  • Valgfri rejselængde
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Mahé

Find din rejse til Mahé