Hoteller (177)

Rejser til Afrika

Når det kommer til naturoplevelser og eventyr, er der ikke meget, der kan måle sig med Afrika.
Oplev Zanzibars eventyrlige atmosfære, Marokkos myldrende basarer, Gambias kilometerlange strande eller Sydafrikas mangfoldighed. Læn dig tilbage og nyd synet, når naturen blænder op for et fantastisk teater med de største og hurtigste dyr på landjorden. Velkommen til Afrika!

Med Spies til Afrika

Spies tilbyder rejser til en række spændende rejsemål i Afrika. Fra Marokko i nord over Kap Verde og Gambia i vest, Tanzania, Seychellerne og Mauritius i øst til Sydafrika længst nede på kontinentets sydspids. Vi tilbyder desuden et stort antal hoteller - fra eksklusive voksenhoteller med aldersgrænse til børnevenlige familiehoteller.

Oplevelser i Afrika

Afrika byder på et utal af spændende oplevelser som for eksempel nationalparken Kruger i Sydafrika med dens unikke fauna. Du kan også indsnuse den særlige stemning i basaren i Marrakech, nyde synet af de farvestrålende fisk under havoverfladen ved Mauritius eller slappe af på en af verdens smukke strande på Seychellerne; Anse Lazio på øen Praslin.
Find dit hotel
Find din rejse til Afrika

Rejser til Afrika

Kap Verde
Velkommen til et af Spies solrigeste rejsemål. Santa Maria på øen Sal er perfekt for dig, der vil fylde feriedagene med afslappet strandliv. At øens motto er "No stress", siger vist det hele!
Egypten
En rejse til Egypten giver dig klart vand til dykning og snorkling, flotte strande, et solsikkert klima og verdensberømte seværdigheder.
Gambia
Gambia er Spies' mest solsikre rejsemål. En rejse til det lille land i Vestafrika er dog langt mere end bare sol og fine strande og byder bl.a. på god mad, spændende udflugter og en unik atmosfære.
Marokko
Rejs til Marokko og oplev kilometerlange strande, livlige markeder og gode restauranter præget af både afrikansk, arabisk og fransk kultur.
Mauritius
Mauritius er et et smukt, venligt, eksklusivt og fascinerende rejsemål i Det Indiske Ocean med frodig natur og blændende hvide strande.
Seychellerne
Rejs med Spies til Seychellerne og få en drømmeferie med nogle af verdens bedste strande, underskøn, urørt natur og et behageligt klima.
Sydafrika
En rejse til Sydafrika giver minder for livet - fra endeløse strande og bølgende vinmarker til storslåede naturoplevelser og et fængslende dyreliv.
Tanzania
Hvide koralstrande, enestående natur, vilde dyr og et charmerende folkefærd. På en rejse til Tanzania får du lidt af det hele - velkommen til Afrika!