Hoteller (176)

Rejser til Afrika

Når det kommer til naturoplevelser, spænding og eventyr, er der ikke mange kontinenter, der kan måle sig med Afrika. Du kan bl.a. se Egyptens pyramider i nord, Tanzanias savanner i øst og den enorme Kruger National Park i syd. Læn dig tilbage og nyd synet, når naturen blænder op for et fantastisk teater med de største og hurtigste dyr på landjorden, hvor du sammen med Spies placeres på første parket. Velkommen til Afrika!

Find dit hotel

Rejser til Afrika

Kap Verde
Når du rejser til solsikre Kap Verde med Spies, kan du bo direkte ud til stranden på øen Sal.
Egypten
Glæd dig til en ferie med solsikkert klima, fine strande med krystalklart vand, fantastiske dykker- og snorkeloplevelser, gode hoteller og verdensberømte seværdigheder. Velkommen til Egypten - faraoernes land.
Gambia
Velkommen til det mest solsikre rejsemål i hele Spies' verden. I Gambia får du en ferie med masser af sol og strand, men også spændende oplevelser og en atmosfære, du ikke finder noget andet sted.
Marokko
Bestiller du en rejse til Marokko med Spies, venter kilometerlange strande, myldrende markeder og gode restauranter præget af både afrikansk, arabisk og fransk kultur.
Mauritius
Mauritius er et et smukt, venligt, eksklusivt og fascinerende rejsemål i Det Indiske Ocean med frodig natur og blændende hvide strande.
Seychellerne
Rejs med Spies til Seychellerne og få en drømmeferie ved nogle af verdens bedste strande. Seychellerne består af over 100 øer med en betagende smuk og uspoleret natur, og klimaet er behageligt året rundt. Med Spies kan du kombinere flere øer og dermed få det allerbedste af det allerbedste.
Sydafrika
En rejse til Sydafrika giver minder for livet, og vi er ikke overraskede over, at flere og flere får øjnene op for Sydafrikas mangfoldighed - fra endeløse strande og bølgende vinbjerge til storslåede naturoplevelser og et fængslende dyreliv, som de fleste af os kun kender fra tv.
Tanzania
Hvide koralstrande, enestående natur, vilde dyr og et charmerende folkefærd. På en rejse til Tanzania får du lidt af det hele - velkommen til Afrika!
Krydstogt i Det Indiske Ocean

Oplev storslået natur, paradisiske strande og spændende udflugter på en og samme rejse. Besøg rejsemål som Mauritius og Maldiverne .

En uforglemmelig rundrejse

Oplev hele to lande i Afrika. Kombinér strandlivet med nye oplevelser på vores rundrejser i 5 eller 8 dage i Gambia og til Senegal.

Sunprime Tamala Beach

Bo på vores helt nye Sunprime i Gambia, Sunprime Tamala Beach, der ligger ud til den skønne strand i Kotu, hvor du finder hyggelige barer og restauranter.