Hoteller (191)

Rejser til Afrika

Når det kommer til naturoplevelser, spænding og eventyr, er der ikke mange kontinenter, der kan måle sig med Afrika.

Du kan bl.a. se Egyptens pyramider i nord, Tanzanias savanner i øst og den enorme Kruger National Park i syd. Læn dig tilbage og nyd synet, når naturen blænder op for et fantastisk teater med de største og hurtigste dyr på landjorden, hvor du sammen med Spies placeres på første parket. Velkommen til Afrika!

Med Spies til Afrika

Spies tilbyder rejser til en række spændende rejsemål i Afrika. Fra Marokko og Egypten i nord over Kap Verde og Gambia i vest, Tanzania, Seychellerne og Mauritius i øst til Sydafrika længst nede på kontinentets sydspids. Vi tilbyder desuden et stort antal hoteller - fra voksenhoteller med aldersgrænse til børnevenlige familiehoteller.

Oplevelser i Afrika

Afrika byder på et utal af spændende oplevelser foruden nogle af verdens mest berømte seværdigheder, som for eksempel pyramiderne i Egypten, Sydafrikas vingårde og Kruger Nationalpark med dens unikke fauna. Du kan også indsnuse den særlige stemning i basaren i Marrakech, nyde synet af de farvestrålende fisk under havoverfladen på Mauritius eller slappe af på en af verdens smukke strande på Seychellerne; Anse Lazio på øen Praslin.

Find dit hotel

Rejser til Afrika

Kap Verde
Når du rejser til Kap Verde med Spies, bor du på øen Sal med herlige strande og pålidelig sol.
Egypten
Glæd dig til en ferie med solsikkert klima, fine strande, krystalklart vand, fantastiske dykker- og snorkeloplevelser, gode hoteller og verdensberømte seværdigheder. Velkommen til Egypten - faraoernes land.
Gambia
Gambia er Spies' mest solsikre rejsemål. En rejse til det lille land i Vestafrika er dog langt mere end bare sol og fine strande og byder bl.a. på god mad, spændende udflugter og en unik atmosfære.
Marokko
Bestiller du en rejse til Marokko med Spies, venter kilometerlange strande, myldrende markeder og gode restauranter præget af både afrikansk, arabisk og fransk kultur.
Mauritius
Mauritius er et et smukt, venligt, eksklusivt og fascinerende rejsemål i Det Indiske Ocean med frodig natur og blændende hvide strande.
Seychellerne
Rejs med Spies til Seychellerne og få en drømmeferie ved nogle af verdens bedste strande. Seychellerne består af over 100 øer med en betagende smuk og uspoleret natur, og klimaet er behageligt året rundt. Med Spies kan du rejse til fire af de mest fantastiske øer: Mahé, Praslin, La Digue og Denis Island.
Sydafrika
En rejse til Sydafrika giver minder for livet, og vi er ikke overraskede over, at flere og flere får øjnene op for Sydafrikas mangfoldighed - fra endeløse strande og bølgende vinbjerge til storslåede naturoplevelser og et fængslende dyreliv, som de fleste af os kun kender fra tv.
Tanzania
Hvide koralstrande, enestående natur, vilde dyr og et charmerende folkefærd. På en rejse til Tanzania får du lidt af det hele - velkommen til Afrika!