PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Marokko
Marinaen i Agadir

Marokko

Marokko

Når du rejser med Spies til Marokko, venter kilometerlange strande, myldrende markeder, gode restauranter og et samfund præget af både afrikansk, arabisk og fransk kultur. I Marokko rækker feriebudgettet desuden længere. Her kan du spise og shoppe til lavere priser end på de fleste rejsemål ved f.eks. Middelhavet.

Læs mere om Marokko Skjul tekst

I Marokko går gammelt og nyt hånd i hånd. Her kan du finde moderne badebyer med luksushoteller, trendy butikker,
hippe loungebarer og gourmetrestauranter. Men du kan også finde eksotiske eventyrbyer med snævre gyder, mavedansere, slangetæmmere og labyrintiske basarer. Agadir, Taghazout eller sagnomspundne Marrakech? Med Spies kan du opleve dem alle tre.

Hvornår er vejret bedst i Marokko?
Generelt er det varmt og tørt i Marokko, men klimaet skifter i det kuperede landskab. Her er både snedækkede bjergtoppe og ørkenhede.

Marrakech
Marrakech har indlandsklima med meget varme somre og relativt kølige vintre. Fra maj til oktober ligger gennemsnitstemperaturen på 27-37 grader om dagen. I vinterhalvåret, det vil sige fra november til marts, er her oftest dejligt varmt om dagen med en temperatur på omkring 17-22 grader, men om natten kan temperaturen falde til ned til 6-9 grader. Planlægger du at rejse op i Atlasbjergene om vinteren, bør du medbringe gode sko, da sne forekommer.

Agadir og Taghazout
På Spies' ferierejsemål Agadir og Taghazout løber højsæsonen hen over sommeren fra juli til og med september, hvor dagtemperaturen i gennemsnit ligger på 26-27 grader. Om natten ligger temperaturen på omkring 17-18 grader, og havtemperaturen måler 18-20 grader. Foråret og efteråret er også behageligt varme, selv om nætterne og havet er betydeligt køligere end om sommeren. Fra marts til maj kan du regne med en lufttemperatur på 23-24 grader og i november på cirka 24 grader. Nedbøren er sparsom året rundt og stort set ikke-eksisterende i sommermånederne. Om vinteren, det vil sige fra december til februar, ligger temperaturen stadig på over 20 grader om dagen, mens nætterne og havet er kølige.

  • Valuta: Dirham (MAD)
  • Antal rejsemål:  3
  • Antal hoteller:  25