Se hoteller (18)

Rejser til Agadir

Rejs til Agadir og oplev en by med gode hoteller, livligt havneliv, en hyggelig strandpromenade, traditionelle kvarterer og en god strand.
Agadir er en moderne badeby med en dejlig sandstrand, fine golfbaner og god hotelstandard i ferieområdet omkring Boulevard du 20 Août. Strandpromenaden La Corniche er det naturlige samlingspunkt både i dagtimerne og om aftenen. Her ligger de hyggelige barer, restauranter og caféer på stribe og tilbyder mad og drikkevarer til yderst rimelige priser. I souken, det lokale marked, kan du også gøre gode fund til rimelige priser.

Strande og seværdigheder

Agadir byder på en blanding af gammel arabisk kultur og fransk kolonistil, hvilket giver rejsemålet en særpræget karakter. Stranden er lang og lavvandet, og i hotelområdet ligger der butikker, fortorvscaféer og internationale restauranter. I souken, det lokale marked, kan du prutte om prisen på krydderier, tøj, sølvsmykker og smukke tæpper. Fra Agadir kommer du nemt til de urgamle byer ved Atlasbjergene eller til den røde eventyrby Marrakech med sit myldrende folkeliv og fortryllende stemning. Den 900 år gamle markedsby Taroudant beliggende 80 km fra Agadir er også et besøg værd.

Agadir med Spies

I Agadir kan du være sikker på, at du får meget for pengene. Bestiller du en rejse til Agadir med Spies, har du flere hoteller i forskellige prisklasser at vælge imellem. Søger du en bekvem og afslappet ferie på et større resort, kan vi anbefale Top Selection-hotellet Riu Palace Tikida Agadir. Hotellet er populært og af høj klasse, ligger lige ved den brede strand og har et stort, flot poolområde. Et andet populært hotel er velholdte Hotel Timoulay & Spa Agadir , som er et mindre, velholdt hotel med pool og børnepool beliggende i gåafstand fra stranden. Når du bestiller din rejse til Agadir med Spies, rejser du med rutefly og bestemmer derfor selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Hoteller tæt på stranden
  • Lang strandpromenade
  • Hoteller i alle prisklasser

Spies' gæster om Agadir

Find din rejse til Agadir