Se hoteller (3)

Rejser til Taghazout

Taghazout er en lille fiskerby med kilometerlange sandstrande og rigtig god surfing.
Taghazout er et perfekt rejsemål for dig, der gerne vil surfe, dyrke yoga eller blot forkæle dig selv og pleje dit velbefindende i ferien. Byen har formået at beholde sin oprindelige charme og byder på et væld af restauranter med alt godt fra havet til rigtig gode priser.

Taghazout med Spies

Bestiller du en rejse til Taghazout med Spies, kan du vælge mellem to hoteller af høj klasse beliggende lige uden for byen: Paradis Plage Surf, Yoga & Spa Resort ligger lige ved stranden og er et sandt mekka for dig, der kan lide surfing eller yoga, og Hyatt Place Taghazout Bay er af høj standard og ligger lige ved en 18-hullers golfbane. Spies tilbyder rejser med rutefly til Taghazout, og du bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.

Udforsk omgivelserne

Fra begge Spies' hoteller kommer du nemt med taxi ind til Taghazout centrum, der byder på både butikker og hyggelige restauranter. Et større udbud af shoppingmuligheder og forlystelsesliv finder du i den store ferieby Agadir blot 20 km væk. Der går lokalbusser fra Taghazout til Agadir flere gange om dagen.
Tips og nyttig info
  • Valgfri rejselængde
  • Paradis for surfere
  • Fine sandstrande
  • Luksushoteller

Spies' gæster om Taghazout

Find din rejse til Taghazout