Gambia

Gambia

Gambia

Gambia er det mest solsikre rejsemål i hele Spies' verden. Men det lille land i Vestafrika byder på mere end sol og strand. Her finder du også god mad, spændende udflugter og en uforlignelig atmosfære.

Læs mere om Gambia Skjul tekst

De lange gyldne strande kaldes ofte "Gambias guld" og strækker sig langs hele kysten fra Cape Point ved Gambiaflodens udmunding til Brufut i syd - nogle af de absolut smukkeste finder du i Kotu og i Bijilo. Men Gambia byder på andet end sol og strande. Du kan også se frem til spændende mad til meget rimelige priser på de lokale restauranter, eller du kan tage med på en af vores interessante udflugter.

Nyhed: Sunprime i Gambia
I januar 2019 åbner vi Sunprime Tamala Beach, som byder på velindrettede suiter, spaafdeling, træningsmuligheder og en perfekt beliggenhed ved stranden i Kotu.

Hvornår er vejret bedst i Gambia?
Gambia har tropisk klima med to årstider: en regnperiode fra juli til oktober og en tørrere periode fra december til april. Langs kysten, i området omkring Banjul hvor vores hoteller ligger, ligger den gennemsnitlige dagtemperatur på 30 grader året rundt. Vinteren er højsæson med 28-30 grader i luften og 21-25 grader i vandet, og der falder stort set ingen regn. I juli/august starter regnperioden med korte, kraftige byger afløst af sol. Vandtemperaturen ligger på 22-28 grader. De køligste måneder er januar og februar med temperaturer på ned til knap 20 grader om natten.

  • Valuta: Dalasi (GMD)
  • Antal rejsemål:  2
  • Antal hoteller:  22

Direktefly til Gambia

Finn billige flybilletter
Find billige flybilletter

Enestående oplevelser

Rundrejser i Gambia og Senegal
Rundrejser i Gambia og Senegal

Sunprime Tamala Beach

Sunprime Tamala Beach, Gambia
Nyhed! Voksenhotel ved stranden