Hoteller (22)

Rejser til Gambia

Velkommen til det mest solsikre rejsemål i hele Spies' verden. I Gambia får du en ferie med masser af sol og strand, men også spændende oplevelser og en atmosfære, du ikke finder noget andet sted.

De lange gyldne strande strækker sig langs hele kysten fra Cape Point ved Gambiaflodens udmunding til Brufut i syd. Men Gambia byder på meget andet end sol og strande. Her kan du se frem til en ferie med spændende og meget budgetvenlig mad, eller du kan tage med på en af vores mange udflugter, hvor du ser flere forskellige sider af det lille, men meget indholdsrige land.

Dyk ned i den lokale kultur

Glæd dig til mødet med den farverige kultur, historie, natur og folkeliv, som er helt anderledes end mange af Spies' andre rejsemål. Vil du vide mere om, hvordan lokalbefolkningen lever, kan du besøge Tanji Village Museum, en kombination af en by og et levende museum. Eller hvad med en tur til byen Banjul, som sitrer af liv og markedsstemning? Her er gode chancer for at gøre et kup og få en helt speciel souvenir med hjem - og glem ikke at prutte om prisen!

Se mere af det rigtige Afrika!

Grib chancen og kom helt tæt på en for mange ukendt verden. Hvis du vil se mere Afrika, anbefaler vi en rundrejse til Senegal, hvor du kører med på safari i Fathala Wildlife Reserve, besøger Senegals hovedstad Dakar og sejler ud til øen Islé de Goree, hvor du får et indblik i øens grufulde historie med slavehandel og besøger en lokal skole. Du kan også vælge at slutte rundrejsen af med sol og strand på kysten.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Gambia?
Gambia har tropisk klima med to årstider: en regnperiode fra juli til oktober og en tørrere periode fra december til april. Langs kysten, i området omkring Banjul hvor vores hoteller ligger, ligger den gennemsnitlige dagtemperatur på 30 grader året rundt. Vinteren er højsæson med 28-30 grader i luften og 21-25 grader i vandet, og der falder stort set ingen regn. I juli/august starter regnperioden med korte, kraftige byger afløst af sol. Vandtemperaturen ligger på 22-28 grader. De køligste måneder er januar og februar med temperaturer på ned til knap 20 grader om natten.

Rejser til Gambia

Gambia
  • Strande
  • Børnevenligt
  • Mad & Drikke
Gambia er Spies' mest solsikre rejsemål. En rejse til det lille land i Vestafrika er dog langt mere end bare sol og fine strande og byder bl.a. på god mad, spændende udflugter og en unik atmosfære.

Find din rejse til Gambia