Hoteller (21)

Rejser til Tanzania

Hvide koralstrande, enestående natur, vilde dyr og et charmerende folkefærd. På en rejse til Tanzania får du lidt af det hele - velkommen til Afrika!
En rejse til Tanzania er en oplevelse, du aldrig glemmer. Landet på Afrikas østkyst kan prale af alt fra Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro til berømte nationalparker og enorme søer. Øen Zanzibar ligger ca. 25 km ud for kysten og er i dag, trods sin mørke historie, et farvestrålende og eksotisk rejsemål med mange forskellige kulturer og folkeslag. Øen er kendt for sine krydderiplantager, og dem har du rig mulighed for at besøge på en af de mange guidede ture.

Tanzanias rige fauna

Tanzania er et smukt land, som rummer alt det, vi forbinder med det afrikanske kontinent: jungler, nationalparker og savanner med et rigt dyreliv. Det mest kendte og berømte savanneområde er Serengeti, hvor du finder nationalparken af samme navn. Her kan du bl.a. møde vilde dyr som elefanter, giraffer, flodheste, zebraer, løver og krodiller. Men det er ikke alt, hvad Tanzania har at byde på; den lange kyst mod Det Indiske Ocean giver Tanzania en ekstra dimension, og lige ud for kysten ligger paradisøen Zanzibar med sine berømte hvide strande.

Spies' rejser til Tanzania

Når du bestiller en rejse til Tanzania med Spies, bor du på øen Zanzibar, en sand paradisø med vidunderlige strande og tropisk natur. Takket være Spies' fleksible rejselængder kan du selv vælge, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk.
Find dit hotel
Find din rejse til Tanzania

Rejser til Tanzania

Flere rejsemål i Tanzania
Zanzibar
Zanzibar er en paradisø i ordets bogstaveligste forstand. Væger du at rejse hertil, kan du glæde til en ferie med total afslapning på de kridhvide strande.