Se hoteller (21)

Rejser til Zanzibar

Alle soldyrkere og livsnydere vil elske at rejse til Zanzibar. Her bliver du mødt af indbydende hvide strande, tilbagelænet feriestemning og spændende historie. Spies tilbyder både hoteller i nord og langs den smukke østkyst.

Zanzibar er en eventyragtig paradisø i Det Indiske Ocean. Her finder du både tropiske planter, en jungle af kokospalmer og glitrende strande, hvoraf en del er så uberørte, at de eneste lyde, du kan høre, er vindens raslen i palmekronerne og Det Indiske Oceans bølger, der ruller ind over det hvide koralsand. Indimellem cykler en lokal fisker forbi med råvarerne til aftenens middag, og nu og da kan du fornemme duften fra en af de tilbageværende krydderiplantager fra øens storhedstid som centrum for verdens krydderihandel. På en rejse til Zanzibar venter utrolige syn, naturskønne omgivelser og total afslapning.

Se dig omkring på Zanzibar

På rejsen til Zanzibar må du ikke glemme at besøge øens hovedstad Zanzibar Town, hvis gamle bydel, Stone Town, er et charmerende virvar af smalle gader, basarer og solblegede stenhuse. Bydelen er så velbevaret og autentisk, at den har fået en velfortjent plads på UNESCOs Verdensarvsliste. Fra vores hoteller på østkysten kommer du hertil på en times tid, og der er masser at se og opleve på vejen.

Spies' rejser til Zanzibar

Rejser du til Zanzibar med Spies, kan du vælge mellem flere hoteller på øens østkyst, hvor Det Indiske Oceans bølger slår ind over strandene. Vi har hoteller i forskellige prisklasser, som alle har det tilfælles, at de ligger på eller nær stranden. Et af de mest populære hoteller er Breezes Beach Club & Spa, som består af flere mindre bygninger beliggende i en frodig have lige ud til stranden. Et andet forslag er Baraza Resort & Spa; et luksushotel i marmor, mosaik og messing, som også ligger helt ud til stranden og Det Indiske Ocean. Vil du hellere bo på Zanzibars nordspids, tæt på den lille fiskerby Nungwi, kan vi anbefale DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar-Nungwi, hvor solnedgangene er lige så smukke som stranden.

Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Hoteller på stranden
 • Centralt beliggende hoteller
 • Fine strande
 • Historie
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Zanzibar

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
32°22°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • februar
32°22°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • marts
32°22°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • april
30°23°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • maj
30°22°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • juni
29°21°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
29°20°
7
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • august
29°19°
9
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • september
30°18°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • oktober
31°19°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • november
31°20°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • december
31°22°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
Strand
På din rejse til Zanzibar kan du glæde dig til lange, hvide bountystrande med lysende blåt vand. Det er en god idé at medbringe badesko, da der er koralbund flere steder.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Zanzibar hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Zanzibar Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Zanzibar Lufthavn til hotellerne er fra ca. 1 time og 10 minutter til 2 timer (60-65 km).
Mad, drikke og natteliv
Nattelivet på Zanzibar er roligt. Visse hoteller arrangerer lokal underholdning.
Shopping
På Zanzibar er der et begrænset udvalg af shoppingmuligheder, men du kan købe krydderier fra de mange plantager med hjem til gode priser.
Aktiviteter og seværdigheder
Stone Town blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 2000 som en betydningsfuld swahilisk handelsby på den afrikanske østkyst. Palace Museum var sultanens residens mellem 1911 og 1964 og fungerede som regeringskontor, indtil det blev omdannet til museum i midten af 1990'erne. Her kan du se møbler og historiske levn fra sultanens tid. Ud for Zanzibar ligger den tidligere fængselsø Changu Island, hvor du kan få et indblik i slaveriets historie.
Sådan kommer du omkring
Den bedste måde at komme rundt på Zanazibar er ved at hyre en bil med chauffør. For at køre bil kræves et internationalt kørekort.
Fakta

Vores service

Opholdet på Zanzibar er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen Ecpat.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Visum er påkrævet, og som dansk statsborger købes det i lufthavnen ved ankomst for ca. 50 USD.

Vaccinationer

Vaccination mod gul feber er et krav ved indrejse til Zanzibar. Vaccinationsbevis udfærdiges af lægen og skal fremvises ved ankomst/grænsekontrol.

Husk, at du selv har ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service. Hvis du mellemlander eller rejser mellem flere afrikanske lande, skal du være opmærksom på alle landenes vaccinationskrav.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Infrastrukturskat

Myndighederne har indført en infrastrukturskat på overnatninger på Zanzibar. På samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræves derfor en ekstra afgift, som betales direkte til hotellet ved check-in. Pris pr. person/nat: 1 USD.

Udrejseskat
Ved afrejse fra Zanzibar betales udrejseskat. Skatten er som regel inkluderet i billetprisen, men ellers betales den kontant i USD (40 USD pr. person - oktober 2015).

Valuta og kreditkort

Tanzaniske shilling (TZS). USD er gangbar valuta. Eurocard, MasterCard og VISA accepteres på hotellerne.

Tidsforskel

Dansk +2 timer (sommertid +1 time).

El

240 V. Adapter er nødvendig (engelsk trebenskontakt).

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed på Zanzibar, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Vi tager forbehold for ændringer i program, udflugter, priser m.m.
Myndighederne i Tanzania har indført et totalforbud mod plasticposer med undtagelse af f.eks. komposterbare poser, der bruges af sanitære eller medicinske årsager. Alt salg og brug af plasticposer ophører snarest. Du bedes derfor tage eventuelle medbragte plasticposer med hjem igen eller aflevere dem til hotellet.
Tilbud til Zanzibar
Sahari Zanzibar
Sahari Zanzibar
Zanzibar, Tanzania
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Morgenmad
 • Afrejse 12 maj 2020 fra København
Morgenmad
København, 12 maj 2020, 9 dage
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar-Nungwi
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Zanzibar-Nungwi
Zanzibar, Tanzania
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Afrejse 28 apr 2020 fra København
København, 28 apr 2020, 9 dage
Sea Cliff Resort and Spa Zanzibar
Sea Cliff Resort and Spa Zanzibar
Zanzibar, Tanzania
 • 9 dage
 • Fly + hotel
 • Inkl. Halvpension
 • Afrejse 28 apr 2020 fra København
Halvpension
København, 28 apr 2020, 9 dage
Find din rejse til Zanzibar