Hoteller (27)

Rejser til Sydafrika

En rejse til Sydafrika giver minder for livet - fra endeløse strande og bølgende vinmarker til storslåede naturoplevelser og et fængslende dyreliv.
Foruden den enestående natur rummer Sydafrika også kaotiske storbyer, som giver landet en diversitet, som meget få lande kan matche. Dertil kommer det behagelige klima, den gode mad og service, den venlige befolkning og det lave prisniveau, som gør Sydafrika til et utroligt attraktivt rejsemål. Når du rejser fra Danmark, skal du heller ikke bekymre dig om store tidsforskelle, så her slipper du for det irriterende jetlag, som ofte er forbundet med langdistancerejser.

Sydafrikas unikke dyreliv

Sydafrika er fyldt med store oplevelser, men hvis der er én ting, de fleste mennesker har på bucket listen, er det nok 'The Big Five': løven, elefanten, leoparden, næsehornet og bøflen. På en safari i Kruger National Park kan du se dem alle, såvel som mange andre vilde dyr. Også i det våde element er Sydafrika fyldt med fascinerende dyreliv. På en rejse hertil kan du bl.a. svømme om kap med pingviner, tage på hvalsafari eller dykke med hvidhajer - hvis du tør. Tættere på naturen kan man stort set ikke komme.

Seværdigheder i Sydafrika

Landets vinproduktion er verdensberømt, og du må ikke glemme at besøge et par af dem på rejsen til Sydafrika. Sætter du pris på strande og naturoplevelser, vil du tvivl elske naturreservatet Blyde River Canyon, strandene i Durban, Garden Route og Kaphalvøen.
Find dit hotel
Find din rejse til Sydafrika

Rejser til Sydafrika

Flere rejsemål i Sydafrika
Cape Town
I Cape Town venter verdensberømte vindistrikter, hvide strande, gode golfbaner og storslåede naturoplevelser. Her er med andre ord alt, hvad du kan forvente af en storbyrejse - og meget mere.

Inspiration og rejsetips

Pingviner på Boulders Beach

10 dage i Sydafrika

Vilde løver og pingviner, enestående natur, gode golfbaner, spændende vandrestier og herlig vin – det hele på én og samme rejse! Vores rejseekspert Jessica har været 10 dage i Sydafrika og her er hendes bedste tips til gode oplevelser.